![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo sto je to SkyF1 Njemacki, Engleski SKY neradi vev nekih godinu i vise dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U safe modu se voze samo da nebi napravili grešku ko prije pa da barem dobiju neke podatke o motoru. Honda nece radit ni ove godine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi ti gledao bas SKY F1 kanal (jel ti radi sad?) ili nesto drugo sto je prenosilo na engleski mozda ? |
Ma Sky F1, a vjerovatno tvoj provider nema karticu(iako sam ja skontao da su ukinuli Sky Engleski a ti si mislio na sharing),iako sad kad razmislim većinu sezone odradio preko IPTV-a tako da je moguće da su ga skinuli.A jel radi ne znam jel mi istekao sharing pa sad kontam uzet IPTV(koji se plaća do sada sam bio na javnom),tamo ima HD :)
|
Eee, tako vec moze, ti onda nisi ni skuzio kad je prestoa radit na sharingu tokom prosle sezone ;).
Meni IPTV opcija neigra zbog sporog interneta nzalost :(. |
|
Da, ubili su sve, imaju 5x vise krugova od prvog slijedeceg :D.
|
Citiraj:
|
https://scontent.cdninstagram.com/vp...40792320_n.jpg
...možda ih spasi dobra aerodinamika (u zavojima nisu loši) |
Koliko ima dana ovog testiranja, vrijeme sve posralo, još nije bilo odvoženih pravih krugova tako reć...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Mislim još danas i idući tjedan.
Citiraj:
https://twitter.com/cardriverthef1/status/968873115815239680 Navodno je ovo popis zemalja di će biti dostupno. Ima nas na njemu :) |
Mclaren rastura na testovima danas :O
|
Wtf nema Kanade na popisu ili su je priljepili pod usa
Hi vandoorne dobar danas, dooooobar
Citiraj:
|
Bome, ovo je odlično. 161 krug. Više nego 2015 i 2017 zajedno :D Doduše i Honda fino radi u safe-modu :D
Nego, ovako kaj sam gledao kako se bolidi ponašaju i to... Sauber je fenjeraš. |
Vidim, McLarenovci zapeli da Honda vozi u safe modu :D
Pa niste valjda tol'ko nisko pali da se bojite nekadašnjeg Minardija? Hihi ♥ Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
|
jebeš mesija i lebrona. ovdje je pravi trash talk :D
|
NAJVEĆE BRZINE NA GLAVNOM PRAVCU
vjerovatno ne znaci nista...ipak bode u oči mrvicu :) |
Toliko o Hondi u safe modu :)
|
Svaka im čast ako su napravili nešto :) no ipak mislim da je Renault i dalje bolja opcija.
Na kraju, možda se opet vrate u McLaren :D Šalu na stranu, no Gary Anderson malo drugačije predviđa Toro Rosso. A McLaren bi mogao ovu sezonu biti best of the rest, ono što je bila Force India. Mercedes/Ferrari RedBull McLaren *ostali* Sauber Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Nadam se da ce tu i tamo ugrozit i vodeće. Ako će bit kišnih utrka mogli bi vidjet i alonsa na postolju bez problema.
|
Citiraj:
|
Danas kreće test broj 2. Kažu "sun and clear sky over Barcelona".
Dakle sad bi već polako trebali vidjeti i OC profile motora :D Sent from Mobara |
Kad te nece, nece te. McLaren crkao na pocetku start/cilj ravnine. 4 kruga danas napravili, PTSP triggered.
|
Ne znam tko se više smije, Ron Dennis ili CEO iz Honde F1 :D
Sent from Mobara |
Navodno baterija crkla. Će se metne nova i idemo dalje... dok neš drugo opet ne crkne :D
Sent from Mobara |
A TR praši na 3. mjesto trenutno sa manje od 0,4 iza Mrcedesa :D
|
Mislim da je najbolje da McLaren nakon ove sezone krene raditi nešto drugo... jer F1 više nije za njih. Tapkaju u mraku ko guske u magli.
Sent from Mobara |
istina: što više stvari crkne sada to je manje šanse da te iste stvari crknu kasnije.
: podjeb mod on: ne sekiraj se preveć. ionako ne ganjaju podij. : podjeb mod off: |
Citiraj:
|
Prelotali su hladne lemove sa Wellericom i idemo dalje... na ručak :D
Sent from Mobara |
Ne mogu to citat/slušati/gledat, treba u mclarenu otkaza podijeliti. Mogla bi im ova sezona bit i zadnja
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |