![]()  | 

Fifa 18 na storu 269 kn :) 
	 | 

| 

Kad su krenuli prikazivat tih 12 auta prvo mi je bilo jel ovo i dalje igra ili live snimke :D dobro, live snimke su haha 
	 | 

Čak je i na akciji danas u ps store 😁 199 krznenih 
	 | 

| 

Na dobrom putu, ali još uvijek ne vidim razlog za kupnju kad imam PC2. 
	Nek još stvari ubace :)  | 

Je li ima Grand Turismo split screen? I inače, ima li danas išta igri vrijednih spomena da se može igrati u dvoje, osim sportskih jel? 
	 | 

Citiraj: 

ima split screen ja recimo s curom odigram rayman, ima MP, oboje odjednom na ekranu  | 

Deus Ex: Mankind Divided Batman: The Talltale Series  | 

Zadnja dva mjeseca nisam ni dodao igre u library kakav su očaj davali ali ovo je već delicija. :dobartek: 
	 | 

Igrao netko ovdje Kingdom Hearts? 
	Se isplati uzeti ovaj 1.5 + 2.5 Remix bundle? To je jedina igra s wishliste koju do sad nikad nisam vidio na popustu od kad imam PS4 pa bih vise uzeo da iskoristim priliku. Koliko vidim treba 160+h da se prođe cijeli remix pa mi je to ujedno i privlačno i odbojno.  | 

kog zanima 
	 | 

ubise me ove GT misije.. 6-8  i 7-8...drama..imam sva zlata osim toga! :D 
	nikako doc ni blizu,brazil znam na pamet,moram se malo više potrudit,uvik neki glupi pad koncentracije i lezi di si poginio! :D ako imate volje za online pozovite koji put Luky1407 ..  | 

| 

PC je zakon, mis je majka za FPS, al zbog nekih ekskluziva se ipak isplati namuciti sa ps controllerom. Uncharted 4 je mrak, nisam se toliko nauzivao u prici i okolisu nikad, a podsjecanje na djecje mastarije o avanturi tipa Goonies da ne pricam :) Ugl, jedno predivno iskustvo....trenutno pokusavam Resident Evil 7 sa naocalama, ali ide jako pomalo jer je stvarno gadna atmosfera i ne izdrzim bas previse...treba imat zeludac za to, majkemi :) Al kad je izasao novi GranTurismo....eeeeeeeee 
	 | 

imaš još tomb raidere, i sve unchartede za ps4, to su meni top igre tog stila 
	 | 

Ovi padovi PSN-a u zadnje vrijeme već ubijaju u pojam... zbilja sve skupa ispada neozbiljno... 
	 | 

Citiraj: 

| 

Pa za nepovjerovat.  
	Prvo padne u petak navečer kad si sav normalan narod hoće malo sjesti i odigrati, a onda u nedjelju popodne...  | 

| 

ah, imam valjda 50 igri tih u library, nijednu nisam skinuo 
	 | 

Nemojte zaboravit dodat u library Deus Ex prije utorka :) 
	 | 

Ima li netko možda preporuku igrice za PS4 za klinca tipa Ratchet&Clank ?  
	Ne treba biti crtić igra, ali baš i da nije puna krvi i iznutrica :D Ono što sam vidio je : - Crash Bandicoot, ali nije mu toliko napeto(nema oružja i ino,dobra backup opcija doduše) - Horizon Zero Dawn (čini mi se da nije toliko slikovita što se krvi tiče pa je to ok) - Knack 2 (reviews i nisu nešto u odnosu na ostale) Uzeo sam mu Lego Star Wars The Force Awakens, probao je 10 minuta i rekao da je bezveze, tako da ta ide negdje u prodaju, a Lego igrice isto ne dolaze onda u obzir. Hvala na prijedlozima  | 

Rayman, Minecraft, Fifa, sve lego igre, Rocket League itd. 
	 | 

Hvala na prijedlozima, pogledam malo bolje Rayman i Rocket League pa nek odluči ako mu to odgovara. 
	Lego nikako(nije mu legao star wars, a to voli, kamoli će onda drugo) , Fifa no way(ako kupim nogomet, ide PES) .  | 

ma daj mu gta to klinci vole :D 
	i aute, gran turismo, moj nećak samo to dere  | 

To bi bilo veselje da mu dam GTA :beer: 
	Ma nađem nešto ovako ko Ratchet, lagano pucanje, skupljanje oružja, a bez puno krvi posvuda . Killing robots is fine :D Edit : Minecraft mu se sviđa. Disaster. Ne znam zašto, ali to mi je svojevrstan blasphemy . Minecraft grafika na PS4 . Biće sam zatucan :D  | 

Za one sa više iskustva - kol'ko često se ovi naslovi na Storeu updateaju? 
	To svaki tjedan ide novi popis igara koje su snižene ili?  | 

Citiraj: 

svako malo su neka sniženja  | 

Citiraj: 

| 

Ima isto i toga npr. za blagdane itd. 
	 | 

Koji je najbolji option file za PES 2018 PS4 ? 
	Ima ih hiljade za 2017, smokea nema za 2018 još ili ?  | 

Jel ima negdje hnl patch za pes 2017? 
	 | 

Najs :zdero:  | 

opa. fino 
	 | 

Nakon godinu dana koristenja PSN-a i besplatnih igara, odigrao sam jedino Knack i mislim da ce Rachet & Clank biti druga :) 
	Kako se vama cini ponuda besplatnih igara uz PSN unazad godinu dana?  | 

Tko je htio igrati bloodborne taj ga je nabavio jos prije, sada ga daju jer se ne prodaje vise. Ja sam kupio GOTY verziju jos prije dvije godine i stvarno je dobra igra. 
	 | 

Citiraj: 

Meni osobno: katastrofa. Ne igram se na konzoli online, uglavnom, tako da sam Plus imao samo zbog igara - i unazad valjda 2 godine, tako nekako, nije bilo baš ništa što bi me natjeralo da obnovim pretplatu. Bloodborne sam pregazio uzduž i popreko, igrao dugo vremena, i igra mi je u top 5 svih vremena; prava je šteta što je ekskluziva, jer bi PC verzija bila apsolutno savršenstvo. Nemoj ju nikako preskočiti, pogotovo ako si igrao nešto od Souls serijala. I daj nemoj Plus igre zvati besplatnima, kad to nisu :D Bonus da, dodatne pogodnosti da, kako hoćeš - ali nisu besplatne, jer moraš platiti da ih dobiješ. Sony je bacio spin samo takav, a mase popušile spiku.  | 

PS+ igre definitivno nisu free s obzirom da je to placanje online komponenete jedan od najvecih scamova u gamingu od kad postoji igara. 
	No trenutno me vise triggera to sto US ima super sale, a EU nesto jadnjikavo. -.-  | 

Hm, pa napraviš si dodatni US račun i problem riješen :) 
	Imam US (glavni) i EU račun, pa za kupnju koristim po potrebi.  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |