![]() |
Zakaj ti ne isplaćuju?
|
javio se na support pa čekam povratnu info
|
evo sad se na etc.maxhash, zareda zeleni val :D pa sam od sinoć od 02h do sad 0.51etc (mali rig)
:) a još do večeras kad isplaćuju mozda bude još ;) imao sam dobar (Your Round Share:Percent of your contribution to current round) kad su bili svaki drugi veliki blok(plavi) danas krenuli zeleni, tako da dodje na "isto" :) |
Onda max neslavno završio.
Otišao i ja. 3 dana bacio u vjetar. Gledano na poolu zadnj blok nađen 4.07., zadnja isplata 2.07. Nema se para. |
Ja prebacio svoje na nano,moram priznati da ide solidno,ali i puno bolje od max-a
|
Citiraj:
Puno bolje od maxa je isključiti rig. Dobit ista a barem nemaš troškova. :goood: |
Klasika kao i kod naseg hr poola
Diff ode gore Blok-u treba vise Misevi se razbjeze A nije isto GH i TH brzina na poolu |
Ma nesto su ujebali i pitao sam Svena nekoliko puta da vrate na stanje prije nego su na isti server nakeljili jos 2 poola. Etc i jos neki. Od tada je krenulo uzbrdo i isplate se smanjile za duplo.
|
Current Round Variance: 867%
:amen: |
Samo hrabro decki, samo sto nije...
|
ja dobio odgovor i svoje eth-e na wallet :)
|
U lovi si!!!!!
|
Zašto mi neradi, eth eu nanopol,jeli do mene ili njih?
|
Koji miner koristiš i koju verziju?
|
Claimore,desetku,ali mi ni njihova stranica ne radi.lp
https://eth.nanopool.org/search?addr...0e757c8aacc6ee |
Skini 11.9
Meni otvara nanopool stranicu |
Sad i meni otvara,nešto je bilo kod njih.lp
|
Neka greška bila kod njih,na mob aplikaciji mi normalno otvaralo,a na kompu nije htjelo ...
Sad sve radi OK ... |
Citiraj:
Claymore 10,nula bodova,ali sad radi na 11,9,i to rx470,na 30,3,a na desetki je bilo 29.lp |
Ako vas ima tu sto majnate monero, posjetite xmr.minercountry.com - ja sam se tamo sad preselio, radi se o dual mining XDN+XMR, tako da mi XDN taman dobro dodje kao mali bonus ako nis drugo pa bar a struju :chears: ja sam tamo sa 80kh/s, pul se vrti na 100-150kh/s, volio bih da malo ojaca pa da nam xmr blokovi budu malo brzi. Zivili :goood:
|
Osvojio sam jackpot na maxhash.etc
0.8 etc. :)) Lol Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
ja sam prosle godine osvojio 3eth
|
Postovani,
Majnam ETH na ethermine sa simplemining. Na Claymoore sam imao oko 29 MH/s, a sada 31,9 MH/s. Rig je baziran na RX 470 8GB mining edition. Ethermine prebacuje eterijume na 0.05 (minimum), ali nikad ne prebacuje toliko...(0.047, 0.039, 0.048, 0.045......). Kod Dwarfpool sa Claymoore nije bilo tako...O cemu je rec...dali pool ima neki fee ? |
Ethermine automatski nakon 160 sati otprilike ima isplatu pa ako ti treba duže od 160 sati za 0.05 eth da napraviš onda je normalno da ti isplati ispod 0.05 eth
|
Za 0.05 ETH je potrebno oko 80-85 sati. Moguce li je da je fee puno veci od deklariranih 1% ?
|
Ne, nebi smjelo biti i nema nikakve veze sa fee-em
Ja imam podešeno na 0.5 eth da mi isplaćuje i uvijek mi isplati ili 0.5 ili 0.501 |
Ekipa, majnanje etha direkt na Binance acc sa Binance poola, jel neko probao?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |