![]() |
Citiraj:
|
pa nebude stoc pisao
kako da proda ? |
Ono, ne bunim se jer sam kupio @218, ali wtf? Otkuda takav skok?
Stavio sam bio sell limit 275, pa sam ga poništio. |
Citiraj:
|
Sta jos nije znaci puko balon???
|
Citiraj:
Sve valute su u plusu, dobar dio njih i u dvoznamenkastom. Ukratko, sve se zeleni. |
Lito je period godišnjih odmora.
od 01.07 do 01.08 pola Europe ide na godišnji. Ogroman odljev eura iz euro-zone u zemlje van zone. Hrvatska, Turska, Martoko, Egipat, Azija, itd.. Svako lito Euro gubi na vrijednosti upravo zobg tog velikog oodljeva. (+ banke koje ga namjerno još malo ruše). Ethereum je najpopularnija cr. valuta u Europi. Najviše ga se majna i najviše se trguje s njim. (ako sam dobro protučačio statitiku) Postoji mogućnost velikog pada Ethera zbog ogromnog izvlačenja ether - euro - neka treća valuta za trošenje. IT sektor u Europi ozbiljno računa na Ether i dugoročno gledano ima svjetlu budućnost. |
Citiraj:
Kad balon pukne (ako pukne) necete imati nista. Necete morati pitati "da li je balon puknuo?" Kao i sve u zivotu, nesto vrijedi vise u nekom trenutku, a u nekom drugom vrijedi manje. Nema to nikakve veze s jebenim balonom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ja mislim da je najbolje prošao onaj tko je kupio po 0.04, a prodao po dva i osamsto jedan manji dio, a ostalo holda :D
|
Citiraj:
|
Onaj Antshares / NEO što sam vam spomenuo neki dan, lagano je krenuo prema gore, s 4,5 na 8,5$ u 48h.
|
Citiraj:
Fascinantne su mi oscilacije u vrijednosti kripto valuta, u 24 h +/- stotinjak dolara. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Eh što nisam uložio...
Ja čekam da IOTA krene u rollecoaster. Jel još tko ušo? |
|
Ja kupio 50 CVCa, nisam ni gledao dal je neki scam ili stovec. navodno 30. idu na burze
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Vjerovali ili ne u crypto svijetu postoje "alt coin pump and dump" grupe. Skupi se ekipa, jedan odredi što će se "pumpat" i onda svi počnu masovo kupovati, kad ekipa s burze to vidi ona se pridruži i cijena nenormalno ide gore (Za ovo se koriste valute koje imaju mali volumen i malo ponuda za prodaju) i u jednom trenutku krene prodaja i svi odjedanput počnu prodavati. Onaj koji je prvi ušao u "pump" taj će najviše zaraditi a ovi "jadnici" koji nisu dio grupe ispuše BTC kad krene "dump" jer su ušli s prevelikom cijenom i nisu uspijeli prodati na vrijeme. Volumeni ovakvih "pump and dump" evenata su samo oko 100-200 BTC... :respekt: |
lijepo si to napisao i onaj tko ima na raspolaganju par btc-a da hvata up/down može lijepo zaraditi
no za nas koji majnamo, pogledajte sad ove podatke sa jednom grafom te brzinom od 31mh/s te vidite koliko je težina skočila 20-06 mi je trebalo 77.2h da izrudarim 0.05eth 23-06 84.4h 27.06 93.4h a težina i dalje raste :nono: |
Pa naravno da raste, al će s težinom i cijena rasti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čak i velike valute variraju po 20 % dnevno :stoopid: |
Citiraj:
Evo jedan tipačan primjer od jučer. Ovo je trajalo svega par minuta i cijena je skočila za cca. 1100%. https://s10.postimg.org/tu89btdtx/graf2.jpg Inače traje 15-20 min. A ima puno primjera kada traje i duže :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad sam pitao koliko graficki ta farma ima i rigova, nitko nije zucnuo... A moze se izracunati po potrosnji struje... |
majnam na exodus (prijenos cca 20min), sa exodusa šaljem na cex.io (prijenos max 5min)
|
Jel tko majna na Kraken, malo sam vec nervozan, trebalo mi 4 dana da izmajnam 0.05ETH s jednom grafickom na ethpool.org, wallet je Kraken, pa sad neznam, jel oce to sjest na 0.05ETH jer Kraken prihvaca tako male uplate ili cu morati majnat do 1ETH, e to onda vec moze biti poveci problem.
|
Ptrebaciti ce ti tih 0.05 na kraken
|
Citiraj:
|
bome je postalo sklisko usred ljeta, a jos k tome i nizbrdica...
probijen je otpor na 200, sada je samo dno granica. :dajpivu:
|
|
Shit happens. :fiju:
|
Sad ce se barem maknut kvazi majneri i unormalit cijena grafi.
|
Poznavajuci nas rvacki mentalitet oni ce jos pola godine traziti po 2500kn za rx470/570
|
Pa da, jednom kada upišeš cijenu u web shop teško je to promjeniti.
:D |
Nego kaj ce se desit 1.8. sa btc? soft fork? jel trebamo mi koji drzimo btc nekaj napravit? to nije duplanje valute kao kod hard forka ili?
Hahaha koje su to sve strategije, prodaj u Mayu... Tko bi to sve uspio pratiti.
A ovo bi ja htio znati sto ce se to desiti s BTCom. Navodno da se nece nesto strasno desiti, ali izgleda da ima utjecaj vec sada na cjenu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |