![]() |
Citiraj:
|
5:1 !:D Možemo svi bit zadovoljni večeras:D
|
Svi, osim panjine.
|
Ovaj rezultat ništa ne pokazuje osim koliko se Norveška raspala.
Objektivno... Vida zbunjen, Ćorluka mu drži svijeću. Schildenfeld je za klasu bolji igrač od obojice i sjedi na klupi. Pranjić solidan, ali nema što raditi u obrani. Srna za penziju. Mandžukić i dalje potvrđuje ono što tvrdim odavno, tehnički čista nula. Olić isto za penziju, bezglavo trčanje i apsolutno ništa s loptom. Brozović nevidljiv nakon gola. Perišić kao kad kocku baciš i dobiješ 6, jedan od 6 dodira s loptom ima smisla. Modrić i Rakitić, uz Subašića, igrači utakmice. Makneš jednog i nemamo šanse. Razbit će nas Italija ko beba zvečku ako ostane ovako. |
Iskreno mislim da je Brozovic odigrao puno bolje nego Raketa
Za Mandzu se slazem, on ako nema 2 krila da mu nabace 5 lopti u 16m od kojih ce on zabit jednu-dve nezna sta bi sa sobom, pokazatelj toga je i broj njegovih udaraca na gol u kvalifikacijama dosad ako se nevaram imao je 2 sve zajedno Olicu je vrijeme je da se oprosti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bugari za sada deru Italiju 2:1
Pocinje 2. poluvrijeme |
Gledam... i guštam :) UVIK KONTRA DIGILANDA :D
|
Citiraj:
:goood::goood: Još je prije koji dan neki Digilandić izjavio da imaju najbolju obranu u evropi :D |
Italija gubi, Džeko utrpao 3, Turska tuče Nizozemsku...zanimljiv dan :)
|
2-2
|
Gamad će se na.kraju izvući sa sva 3 boda... nevjerovatno. Koji smetlari i krompiri.
Dobro je... bravo Bulgari, svaka čast na otimanju bodova žgadiji. |
dobro je :)
A tulipani će EURO gledat na TV-u |
Necu komentirat tekmu, ionak imamo 4 mil trenera u nasoj zemlji ali jedna stvar mi je strasno digla kovaca u ocima.
On nakon ovakve pobjede odma na pocetku kaze da nije zadovoljan, sokirao me. Vecina izbornika bi dizala igru do neba samo zbog 5 komada a ovaj je pak skroz kritican bio. Bravo kovac. |
Sarkastičan je bio.
|
Citiraj:
Al nema veze, bodovi i 1. mjesto su tu. :) |
Kino atmosfera. Derali smo grla, ali nitko da bi pratio. Price o neredima smijesne, sve puno djece od 10 godina oko nas na sjeveru. Tekma ok, nasi standardno ocajni, no tri boda su tri boda. Valjda da je netko jaci, bi i nasi igrali bolje. Cekamo Italiju.
|
Citiraj:
Dovoljno je ppgledat kvalifikacije i kak stojimo, siguran sam da bi imali 2 boda vise da nismo imali one retarde na tribinaa u italiji. |
Kako bahati trener jbt. Mislim tko je zadovoljan igrom? Al jbt nemožeš tako pričat nakon pobjede od 5:1, zadrži to nezaovoljstvo u sebi, a nemoj se bahatit :puke:
|
Norvežani su stvarno bili razina San Marino repke :D
Kad su fulali penal, rekoh,gotovo,pada listić. Kasnije,još par golova i ugodno iznenađenje. Italija je isto smijeh,polomit ćemo ih lagano. |
IMO reakcija izbornika je realna u pogledu igre, ali nije slučajno pretjerana u načinu na koji je prezentirana.
Nakon loše igre u dobrom dijelu utakmice, mogao je sve to reći s puno manje pompe i bez potrebe za utjehom u vinu. Ovako, uz nezadovoljstvo praćeno potrebom za smirenjem, prosječnom navijaču nakon 5:1 pobjede ostavlja dojam velikog perfekcionista jer tko bi se usudio bit tako samokritičan nakon 5:1. Međutim, da je 3. i da kvalifikacije vise, vjerujem da bi slavio ovo kao jednu od najvećih pobjeda i u prvi plan gurao samo trenutke dobre igre. No opet, bodovi su tu, još nek vrati igru iz tekme s Italijom i ostalima ostaje borba za 2. mjesto. |
Ehhh da samo igraći igraju na terenu možda bi ih "polomili" ali žabari su poznati da se provlaće uz sučevu zviždaljku i naklonost i to nebi bilo prvi puta nažalost.
Ali valjda neće:D |
Citiraj:
Koliko god se ljudima to ne sviđalo, ovo je korak naprijed. |
Citiraj:
|
Tesko je razviti euforiju danas oko bilo cega. Ljudi su apsolutno nezainteresirani za nogomet, nikakve emocije nema. Bas mi je zao radi toga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neloš članak
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet...---378355.html Ako napokon imamo izbornika koji vidi mane i kad gazimo i želi ih ispravit onda imamo svijetlu budućnost sa repkom. :) |
Vidi mane koje se vuku još od Štimca i koje ptice na grani već znaju. Ne'š ti zaključka...
|
Svi ih vide dok ne postanu izbornici a onda ih više ne vide.
Kaj ti želiš da nakon onakvog startanja u tekmu i završnog rezultat da govori da ćemo osvojit euro? |
Ne, baš suprotno. Drago mi je da to napokon javno kaže, ali smeta me što se to zna, a ništa se ne radi po tom pitanju.
Otkad se Pranjića gura kao beka? Još od Bilića... Ćorluka i Srna se i dalje forsiraju u postavu iako nemaju što raditi više... Sve se to zna već odavno, a sad je Kovač revolucionarno ustvrdio da nešto ne valja. No shit, Sherlock. Ajd da vidimo hoćemo li i u sljedećoj tekmi imati duet paraplegičara (tj. samo zbunjenog Vidu) u obrani, koji će izluđivati Schildenfelda, s Pranjićem koji pokriva cijeli teren i Perišićem koji odrađuje svojih par metara naprijed i natrag. Ako će biti ista priča, onda je jasno da je Kovač slijep ko šišmiš. |
Apsolutno je u pravu. Nikakve Malte,Linhenštajni, Norveške, San Marina, Azerbejdžani i Andore nisu mjerilo uspjeha neke reprezentacije.
|
Bijah na istoku. Mogu reći ovaj Odegaard je stvarno čudno. Ja sam mislio da sanjam kako mali igra. Iza mene dva bosanca i umiru od smijeha. Ak on bude u Realu onda pomoz' bog. Jbt, ovako uživo, jedno prolazi onaj niski ćelavi kod norvežana.
Sreo skupinu Norvežana u gradu, reko ekipa držite se glazbe i nafte, nogomet je naš posao :D |
Prvo treba kovač Srni onda Srna Perišiću, Rakitiću, Mandžukiću i Pranjiću opaliti jednu kapetansku iza ušiju. :D Sva četvorica ukupno imaju jedan faul.
Pa ne može se na takav način daleko dogurati. Ne smije se zadnjoj liniji ostavljati da zaustavlja igrače, ako se ne želi riskirati crvene kartone kao jučer. |
Citiraj:
Pranjic je rupa, to svi znaju. Osim izbornika, i to bilo kojeg. Jer je prakticki kod svih igrao. Osim kod Stimca. Za forsiranje Srne se takodjer slazem. Nadodao bih jos tu Olica, ali i Mandzukica. Mandzo igra do kraja, islo ga ili ne islo (uglavnom ovo drugo). Ne daje se prilika zamjenama. Sto se tice Perisica, apsolutno se ne slazem s tobom. Prvo, mi 'pravih' krila ni nemamo. Osim Perisica. Koji je inace odlican, ali jbg, lik je dugo bio ozljedjen i opcenito je sklon ozljedama. Koga bi ti stavio? Tomescaka? :D Pa Olic nam je na drugoj strani, a lik vise nema ni onu svoju brzinu. Tehniku i sve ostale aspekte nogometne igre nikad nije ni imao, i mislim da je za sve nogometne 'strucnjake' (myself included) posve nejasno kako je taj lik napravio tako dobru karijeru. Ali ju je napravio. I mislim da je krajnje vrijeme da ode u zasluzenu mirovinu. |
Prvi koji bi u toj reprezentaciji trebao u zasluženu mirovinu je Srna.
Jebeš Olića, on se barem kol'ko tol'ko trudi. Srna zna da je kapetan i da je nedodirljiv pa se više ni ne trudi. Najbolji dio priče je da se to trebalo desiti već prije koju godinu... |
I veci problem od njegove sporine na desnom beku je to sta imamo boljeg desnog beka...Vrsaljka a i jedino drugo kaj upitno zna...izvodit prekide...imamo Raketu u pocetnoj.
|
Bez obzira onaj centarsut u bulju Sifa je za 5
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |