![]() |
Index u obrani sirotog Netflixa
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...zin&id=2130074 Tako da, lopovi ste. Svi :D |
Onda nas ima vec 4. Sibnem vam danas detalje sve na poruku
|
Kreirano i poslani podaci
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk |
Neodgovorno.
Ostalo je jedno mjesto znači. @Rain - promijeni login onda samo. btw. kaj nije prvi mjesec besplatni? Ili je riječ o postojećem profilu koji se samo produljio premium |
Jedno mjesto slobodno, kome treba neka se javi
|
Citiraj:
postojeci profil, tj to je moj stari profil koji sam koristio prvi puta kod dolaska netflixa u HR i iskoristen je onda taj mjesec besplatno nakon toga sam imao drugi netflix account koji je zena koristina u 95% slucajeva. Kako sam se rastao s njom ostavio sam joj taj stari account i aktivirao ovaj sada |
Ma sve pet, sam pitam.
Uplaćeno je odmah bilo tak da je svejedno :D |
Sve OK:)
Poslan novi password, doduse jos se Ante M nije javio, valjda bude do kraja dana :D |
Citiraj:
|
Ima kodmene 3 2 1 0 slobodno, UHD, svakog 10og u mjesecu se produžuje.
Plaća se samo 1/4 iskljucivo na paypal. |
Citiraj:
Ima |
Ja sam do sada koristio od frenda, ali ide mi na živce što ne brine o njemu, pa se desi da čekam danima da produži i sad si razmišljam da zemem svoj.
Ali ja bih to na sljedeći način: - Plaća se godina unaprijed meni na Revolut ili na tekući i to iznos od 270 kn Ako ima zainteresiranih, tu sam. Također, imam i opciju HBO GO za TV, gdje mi date svoj KOD koji ja dodam u svoj HBO account (130kn/god). EDIT: Zayeb za HBO GO, sad sam tek vidio da podržava 5 uređaja, 2 istovremena streama, tako da ništa, povlačim to. Isprike! =>Meni je taj isti frend dodao moj TV u svoj HBO GO account, jer ga je on dobio đaba uz Tcom pakete, pa sam isto mislio si odvojiti da imam svoje, ali vidim da nisam dobro istražio, pa eto, još jednom isprike! Eventualno za info onda svima, pošto je HBO GO 6€*12*7,5 = 540 kn / 2 = 270 kn/god po korisniku, no ne plaća mi se tolke pare, kad već imam đaba ovako. Iako, HBO GO mi je trenutno zanimljiviji jer ima HR prijevod na svim serijama koliko sam vidio. |
Znači i HBO Go ide na dva?
Kod njih boli nedostatak 4K sadržaja, potpuni. Nije TV al me zanima dal se, kao i Netflix, može sherati i Deezer Family? |
Citiraj:
Jedan je nositelj i dodatno imamo još 5 acc. i radi perfektno Edit: na Deezer mislim :D |
Su vam pomjesani accounti, playliste, favoriti, albumi, flow ili je bas sve separirano kao kod netflixa i spotifyja?
|
Slično kao kod Netflixa je - ulogiraš se prvi puta sa master acc i izabereš svoj slave acc.
Kad jednom izabereš svoj po defaultu ti se otvara on non-stop (nije kao kod netflixa da moraš usera svaki puta klikati) i sva zika, playliste, i ostali shit je separiran od drugih acc. |
Hvala ljudi, to je odlična vijest!
@xlr svatko ima svoj flow - iako je on po meni feature koji dela jadno, ko papiga je, samo ponavlja jedno te isto. Druga jako loša stvar je kaj skoro nikad ne piše pun sastav izvođača, tj. feat. - obično je samo ona/j čiji je album. Tu je Play Music puno bolji, al opet nema stihove. |
Ako netko ima jedno slobodno mjesto na netflix accountu neka me kontaktira.
|
Kakva je situacija sada sa US Netflixom, preporuča li netko DNS servise ili je ipak bolje VPN?
I mora li se regati account sa US kreditnom karticom ili ide npr i preko Revoluta? |
Netflix ne prihvaća Revolut, koliko god tvrde da to radi, NE RADI! Barem ne zadnjih 10 dana. Jedina opcija je povezat R karticu s Paypalom i onda radi.
Debilana, kao i njihov support. |
Ja plaćam Netflix Revolutom otkako je Revolut dodao HRK kao valutu. Prije 10 dana uredno naplaćeno. Naravno, račun mi je hrvatski, odnosno bio je registriran s HR karticom prije nego sam dodao Revolut.
|
Da, ako si to napravio kad je Revolut tek došao, mogao si, danas - muke isusove.
|
Ako netko ima slobodno mjesto na netflix accountu molim PM :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Netflix mi je skinuo 25.12 sa racuna 75 kuna, ak sad upgrejdam na ovaj ultra paket oce mi odma skinut lovu il tek 25.1?
|
Na sljedećoj naplati. Dobiješ gratis upgrade za tekući mjesec.
|
Hvala Franz!
|
Na kraju sam pokleknuo nakon 3-4 godine korištenja accounova sa crnih tržišta dojadilo mi je da moram stalno mjenjati accove i ne vidim gdje sam sa čime stao.
Sad sam "odrješio" kesu i za 12 eura mjesečno nije neka cifra za ono što koristim svakodnevno. Barem sam sad "svoj na svome". Probao sam i druge streaming servise ali netflix ima najbolji player i najednostavniji je, pregledan. Sviđa mi se što je buffering odličan jer se prilagođava konekciji tako da se ne sjećam kad mi je zadnji put sadržaj stao da bi se bufferao. Malo mi je nespretno ovo djeljenje sa nepoznatim ljudima sa foruma, onaj tko je glavni i čiji je acc fakat mora imati živce skupljati po 20kn svaki mjesec od ljudi :D |
Uplatiš 100 pa si miran par mjeseci onda.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ako tko ima mjesto u Spotify family, Deezeru ili Netflixu, za neku razumnu cijenu - bilježim se :-)
|
Ne shvaćam to dijeljenje računa za Netflix. Odrekneš se pet piva mjesečno u kafiću i eto ti za mjesečnu pretplatu Netflixa.
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
od 7.2 je jedno mjesto slobodno kod mene u grupi za netflix, ako je netko zainteresiran info na pm
placanje mjesecno, 3€, na paypal |
Dva slobodna mjesta na netflixu od 01.02. mjesecna uplata na racun 25kn, zainteresirani nek se jave na pm
EDIT: popunjeno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |