![]() |
Zond smo mi u istom timu ili šta ?
Sorry starino no ako ne čitaš što pišem, gubim volju nakon 10 puta ponovljenih opisa kako što napraviti ... Za što i koga sam ja pisao kako se igra ? |
Hehe , sorry, budem opet bacio oko na topic ;)
|
Prvi napad
Napadac pobijedijo borbu!
On pljacka 664 Metal, 336 Kristal i 0 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 0 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal. Za prvi put sam čisto zadovoljan.:) |
Evo koliko sam ja ukupno nakrao do sada...
Metal - 17 112 Kristal - 14 885 Deuterium - 3024 To sve u nekih 50 sati nakon što sam dobio brodove.. |
Ja sam do sada mrknuo:
102.169 Metala 74.350 Kristala 23.578 Deuteriuma |
@marko_1 Ti imaš sonde za špiunažu right?
|
Oni te nemogu napast jer su prejaki (crveno), al da imaš jebene susjede. imaš :D
ja sad još samo moram istražit sagorjevanje i evo meni transportera... |
Joj da zaboravio sam napisati. Nemam sonde :D !
|
Znači pljačkaš naslijepo!!:D
|
Bolesno, eto da obavijestim i ovdje, dobih novi planet (62 polja) ..
Da to je drugi od 62 :( |
I drugi napad uspješan.:)
Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 948 Metal, 471 Kristal i 565 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 0 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal. |
Moja zadnji napad
Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 2149 Metal, 1222 Kristal i 1341 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 0 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal :) |
Citiraj:
I ja napadam na slijepo, ali samo ekipu koja je inactive (i) i koji NISU u nikakvom savezu - čemu provocirati :D :beer: Od jučer kradem sustavno, do sada cca 6 napada sa 2 transportera :beer: Nije loše za 3 dana igranja :p |
Imam jednog lovca, sad za pola sata stiže i mali transporter pa idem i ja malo u istraživanje :D
|
Jedna od tvojih flota se vraca od X:XXX:X na [X:XXX:X] . Flota dostavlja 6838 Metal,11623 Kristal i 578 Deuterium :)
Kova jel se isplati u startu odma koloniju napravit ? Imam 350 bodova pa se premišljam... :confused: |
Evo i mene u CRO :p ... (nick Shenron) ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali za napad na nekog zelenog moram imati tehniku oružja (ili kako se već zove?)
|
Ja napadam s transporterima, ALI samo neaktivne likove (i) i (il)
Neaktivni 2-4 tjedna :D |
Tnx ... koliko vidim... nisam losh (po bodovima ... u CRO... ) :D
Ja isto napadam samo nekativne... jer mi je obrana zasad malo slaba...pa ne zelim dobit kontranapad :D |
Ja si još nisam našao inactive oko 190....
ja sagradio jedan rocket launcher, bude još jedan. čisto da se zaštitim od noobie-a... |
Napokoooon :)
Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 2620 Metal, 1559 Kristal i 0 Deuterium |
Ja sam se danas našao u neobranom groždju...
U sustavu pokraj neki nadobudni KGBovac je posadio dvije kolonije odjednom :D Ja bacio oko kad ono nebranjenih 60000 resursa :D , pošto nisu uopće bili branjeni izgledalo mi je kao dobra prilika, mislio sam da je neka patka ali vidi vraga otišlo pola tuceta transportera sa pratnjom i vratili se svi puni, poslao sam još jednom da pokupe mrvice (čitaj ~30k :) ) i momci otišli i dovezli te usput razbili 4 novopristigla transportera :D. Kad ono, za par minuta do mene dolazi sonda sa gazdinog planeta. Šok, nevjerica, kolutanje očima... mora da sam napravio nešto opako da ga tako razljutim :) , pošto sam potrošio puno njegovih novaca, snimio je mojih bijednih 5k/5k/6k i poslao armadu od 21 broda, na sreću sa drugog kraja svemira pa im je ETA 4h... U 18:30 je sudar divova, ali mi se sve nekako čini da će ubrati 0/0/0 :D Stay Tuned @ 2.4Ghz, official D.WiFi comm channel! :beer: |
S kakvim snagama ti raspolazes?
Slazes sad kakve laserske topice ili udri po lovcima? |
Ja sam se ujutro probudio i pogledam za 10 minuta mi stiže posjet :D (sva srećada sam se digao, ZATO SE NAPADA U GLUHO DOBA NOĆI OKO 03 - 04) a niš hladne glave potrošio oko 30.000 na sitraživanja, šta je stalo potovario u brodiće i ošo ... mislim doma nisam imao neku sili (2LT i 2LF, 3 sonde) i obrana mi je bila 3 lasera i 3 raketna sustava ... a on je stizao sa 23 broda ... kasnije se ispostavilo da je došao sa 10 LF, 10 HF, 1 krstaricom i 2LT ... uglavnom izguvio sam 1 rakete, 1 laserćić, 1 satelit i 1000 M, 100 K, 100 D ... a čiko koji je došao u posjet je samo za dolazak utukao 3 sata u svakom smjeru (dakle 6 sati mu je ta flota bila beskorisna :D) i utrošio je 2500 deuterija da se dovuče do mene :D i onda mu na sve to CK pokrade 50.000 :D dobar potez nema šta ... isplatiolo mu se :D
|
Slijedece flote su se 08-26 18:32:08 suprostavile:
Napadac Rem Tip Ma.trans T.lovac Krstarica Broj 7 12 2 Oruzje: 6.5 195 520 Stitovi 10 25 50 Omot 520 1300 3510 Odbranioc Catkiller Tip Rak. L.laser Broj 2 4 Oruzje: 112 140 Stitovi 20 25 Omot 260 260 Napadacka flota ukupno puca 22 puca sa jacinom 3942 na branioca. Stitovi branioca absorbiraju 140 Stetni poeni Braniteljska flota ukupno puca 6 puca sa jacinom 784 puta na napadace. Stitovi napadaca absorbiraju 90 Stetni poeni Napadac Rem Tip Ma.trans T.lovac Krstarica Broj 7 12 2 Oruzje: 6.5 195 520 Stitovi 10 25 50 Omot 520 1300 3510 Odbranioc Catkiller Tip L.laser Broj 1 Oruzje: 140 Stitovi 25 Omot 260 Napadacka flota ukupno puca 21 puca sa jacinom 3422 na branioca. Stitovi branioca absorbiraju 25 Stetni poeni Braniteljska flota ukupno puca 1 puca sa jacinom 140 puta na napadace. Stitovi napadaca absorbiraju 10 Stetni poeni Napadac Rem Tip Ma.trans T.lovac Krstarica Broj 7 12 2 Oruzje: 6.5 195 520 Stitovi 10 25 50 Omot 520 1300 3510 Odbranioc Catkiller Unisten Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 0 Metal, 0 Kristal i 0 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 12000 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal. 1 Raketobacaci, 2 Lagana laser-artelerija pustili se popravlja. |
samo da se pohvalimo...
CRO Fire je trenutno 13. i broji najviše članova...:smoke: |
Metod pljačkanja dsutnih igrača:
Super isplativo dok ne postanu aktivni ... ja sam noćas napao jednog istiuna da je bio 2x jači ali ga nije bilo :D on je oko 700 levela ... ujutro se probudim i nema te flote (42.000 gubitak) a on više nije neaktivan ... di mi nađe postat aktivan pola sata prije napada :D ... ošo sam spavat tada i tada sam poslao zadnje sonde da provjerim situaciju ... |
Citiraj:
|
Ja trenutno želim napraviti što bolju obranu.Onda ću napadat, a kada likovi budu lupali kontru sve ću im skinut :D
|
Ej CatKiller smiri se malo s tim napadanjem čujem da si ga 3 puta napadao:fuming:
www.games-underground.com |
Pa onda objavite rat Dwifi-u. Vidim da se vec pripremate:D
|
ko se priprema?
|
Koga ?? :confused: sta ? Gdje komu ?
Killersi javite se BDu pa da službeno sklopimo non agression pakt (kao što imamo sa CRO (bar mislim da imamo :) ) pa neće biti nikakvih napada i problema... Edit neki vaš poglavica me napao. Napadac pobijedijo borbu! On pljacka 1 Metal, 0 Kristal i 0 Deuterium Napadac je izgubio ukupno 0 jedinica. Odbranioc je izgubio ukupno 6000 jedinica. Na ovim koordinatima sada leze 0 Metal i 0 Kristal. 0 Raketobacaci, 2 Lagana laser-artelerija pustili se popravlja. :) |
a prvo ti reci zakaj si 3 put napal našeg člana??
|
Citiraj:
Da li trebam bolji razlog ? |
netrebaš ali tak samo nevolje navlačiš
|
3 puta u 1 dan nije malo čovječe!
|
hebiga treba to prevest sve...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |