PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Dayz (Arma 2 mod) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=233631)

hammer_of_thor 01.11.2012. 03:03

Patch 1.7.3. je vani.
Community build, samo ga je Rocket developer team pustio.
Upalite DayZ Commander i skinite patch.

Makar je meni zasad patch jedan veliki pile of bullsh*t.
Combat logging je vrlo otežan, čak će i ubiti igrača na sljedečem spawnu, što je praktički jedina dobra stvar u patchu.

Što je loše je random broken leg od jednog hita walkera iako player ima 12k blooda!(!!!)

Također nestali su peripheral dotsi, nema ih više, bar ne na našem serveru.

Eh da, ako želite, slobodno navratite na novi private hive server.
Whitelist only, znači pošaljete meni preko PMa svoj GUID i ingame name i ja vas whitelistam i tek se onda možete joinati.
Znači nema cheatera!
Ako i koji cheater prođe whitelist server ima 30 minute backupse i lako vratimo sav gear igračima koje je ubio cheater.

Da bi vidjeli svoj GUID samo se spojite na bilo koji server i u chat upišete #beclient GUID

IP servera je: 159.253.143.16:2522
Ime: DayZChernarus - (1.7.3/98220) Private hive - 48-70 Costum vehicles

Dakle puno vozila, 3 helikoptera (postoji i šansa da se spawna i četvrti), policijska Opel Astra ( :D ), Land Rover, nekoliko Ural i V3S kamiona...

Na serveru trenutno radimo na costum loot spawnovima.
Samo čekamo providera da zapravo stavi naše fajlove na server.

Izbacili smo L85 AWS thermal i AS50.
M107 je u igri ali je jako rijedak.

Ubacili smo nekoliko novih oružja iz ARMA II OA:
M40A3 snajper, L86 ACOG, L115A3 snajper, G36 C SD, L110A1 LMG, Saiga 12K, RPK 74, AK 107.

Također je work in progress sljedeće (qoute od frenda koji je isto admin):

Citiraj:

***What we are currently working on***
---
CJ130 crash site - very large, no loot, cover only
Mi8 crash site(s) - small, no loot, cover only
Custom heli crash loot - removing: AS50 & L85 TWS
Full list of available items in heli crashes: M107, L115A3, G36 C SD, L110A1, Saiga 12K, RPK 74, AK 107 Kobra, FN FAL, Bizon SD, M14, FN FAL ANPVS4, L85 Acog, M40A3, Mk48 Mod, M249, DMR, Medical box, NV Goggles, Ammo box .556, Ammo box .762, Camo clothing, Ghillie suit, Coyote Backpack - remember if an item here is not in regular DayZ the ammo will only be found here too!
Additional buildings (approx. 8; fire stations, hospitals, supermarkets & barracks (NEAF))
Kamenka is no longer a suicide zone - supermarket in Kamenka & fire station in Zelenogorsk

Link na originalan thread:
http://dayzmod.com/forum/index.php?/...e-for-details/

kasper_sky 01.11.2012. 19:45

daj mi reci na tom serveru koji je naćin igre svak za sebe ili ima timskog ili klanskog nateznja?

PointDexter 01.11.2012. 20:02

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2267114)
daj mi reci na tom serveru koji je naćin igre svak za sebe ili ima timskog ili klanskog nateznja?

To ti ne može nitko reći, sve ovisi o situaciji, broju igrača ...itd. Za sada vidim da nema klanova osim nekoliko admina koji igraju skupa. Ja po običaju igram sam, bar za sada...

Kulja 02.11.2012. 14:41

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2266831)
Patch 1.7.3. je vani.
Community build, samo ga je Rocket developer team pustio.
Upalite DayZ Commander i skinite patch.

Makar je meni zasad patch jedan veliki pile of bullsh*t.
Combat logging je vrlo otežan, čak će i ubiti igrača na sljedečem spawnu, što je praktički jedina dobra stvar u patchu.

Nece te ubit ako se combat loggas, samo ce se na serveru ispisat tvoje ime i da si combat loggao. Dakle admin pojedinog servera u biti odlucuje sta ce s tim.

Taj dio koda je kopija iz DayZRedux moda, samo sto nije implementiran dio gdje si mrtav ako se combat loggas. Ne znam hoce li to uvest i u dayZ mod u jednom trenutku.

ZeljaOs 02.11.2012. 15:59

vec dugo uzivam u videima sa youtuba pa si planiram i nabaviti ovu igru, gdje najeftinije nabaviti key i sto tocno kupiti, svako malo naletim na price o dayz standalone verziji, kada ona izlazi , mozda da radje cekam doticnu ?

PointDexter 02.11.2012. 16:29

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2266831)
:nono:

Kmico,... našao sam heli, sredio ga. Našao TWS puškicu, m107, našao vaš kamp i heli, premišljao se par minuta dali da ga sravnim sa zemljom... za ishod idi se ulogirati u server i provjeriti :kafa:

hammer_of_thor 02.11.2012. 17:17

Njubaro, ja u logovima vidim samo da si ti poprilično mrtav! :D

Jesi se crashao negdje u heliu? :D

A kampić moguće da si našao, makar pravi sigurno nisi, pravi nećeš naći da 20 puta obletiš cijeli Chernarus i gledaš na sve strane :p

I BTW, zašto se ne javljaš na TS? :D

newyxX 02.11.2012. 17:32

Citiraj:

Autor Kulja (Post 2267567)
Nece te ubit ako se combat loggas, samo ce se na serveru ispisat tvoje ime i da si combat loggao. Dakle admin pojedinog servera u biti odlucuje sta ce s tim.

Taj dio koda je kopija iz DayZRedux moda, samo sto nije implementiran dio gdje si mrtav ako se combat loggas. Ne znam hoce li to uvest i u dayZ mod u jednom trenutku.

Neznam o cemu ti pricas, ali ja se ne mogu odlogirati u combatu(kad ja ili netko na mene puca).

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2267679)
Kmico,... našao sam heli, sredio ga. Našao TWS puškicu, m107, našao vaš kamp i heli, premišljao se par minuta dali da ga sravnim sa zemljom... za ishod idi se ulogirati u server i provjeriti :kafa:

Bas mi je zao sto sam morao otici.:hitthewal:
Narsile kako je on mogao naci L85A2 TWS, ako si rekao da se ne spawna?

Kulja 02.11.2012. 17:45

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2267713)
Neznam o cemu ti pricas, ali ja se ne mogu odlogirati u combatu(kad ja ili netko na mene puca).

Odlicno. Samo to sto se ti ne mozes odlogat ne mora znacit da se to ne moze. Bitno je da se sad zna kad se netko combat logga.

hammer_of_thor 02.11.2012. 18:09

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2267713)
Narsile kako je on mogao naci L85A2 TWS, ako si rekao da se ne spawna?

Rekao sam da je to work in progress.

Zapravo je završen posao i uploadan je costum .pbo file server hostu koji nikako da stavi naš .pbo umjesto defaultnog.

Čim ga stave, L86 i AS50 su history.

Dotad ih heli crash siteovi još mogu spawnati.

PointDexter 03.11.2012. 13:52

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2267707)
Njubaro, ja u logovima vidim samo da si ti poprilično mrtav! :D

Jesi se crashao negdje u heliu? :D

Mrtav my ass :kafa:
http://www.pohrani.com/t/29/wy/2aAuMJyt/helicrash.jpg
:D

PointDexter 03.11.2012. 23:10

Zračna bitka na jednom privatnom hiveu. Ja pilot i newyxX gunner. Predlažem gledanje u HD kvaliteti :)

U kratko, heli je ukraden od admina, sa kojima inače "surađujem". Otprilike jedan sat nekon krađe naišli smo na lopine :D
Admin servera nakon što je provjerio GUID trojice igrača ispalo je da su banani na nekoliko hiveova zbog cheatanja. Sumnje su se potvrdile (koliko sam vidio u chatu), jer se igrači ni heli nisu mogli vidjeti na admin toolu.

hammer_of_thor 04.11.2012. 12:00

Koja noć na serveru a ja bio vani :D

Neki su poginuli o-ho-ho puta :D

Dobro pa ima auta pa se lako dođe do nekog geara opet.
Spawnali smo jos par auta da zamjenimo uništena jer serveru nekad treba i 4-5 dana da odluči neko vozilo spawnati. I ima još 2 Hueya u prilično lošem stanju i trebaju dosta za popravit.

zwer 08.11.2012. 11:33

Za sad mi se sviđa patch. Par puta su me zombiji nokautirali ko Tyson, pa ih se malo više bojim.

Log out protection radi super. Bežanje se smanjilo na minimum.

Jučer plako od smijeha... tip mi dođe kao friendly friendly... ne ucmekam ga, neš mu dam municije u backpack... i krene pucat, opali 2 metka iz AKM-a i jedan me pogodi... i čujem klik klik :D :D nestalo šaržera, svi u backpacku koje sam mu dao :D

Zvizno ga iz DMR-a u ćelenku i uzo ih nazad :P Panjina, ak već ide glumit gangsta bandita, onda nek bar reloada kak spada :D :roller:

newyxX 09.11.2012. 06:54

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2268604)
Koja noć na serveru a ja bio vani :D

Ako su informacije koje sam dobio toćne onda si i većeras propustio puno toga.:D
Tako ja jućer lootam NWAF. Barrake i heli crash. Sve sto mi ne treba natovarim u auto. Woody se isto ulogira na airfieldu. Kao neki bug je testirao. Dao sam mu m4 iz auta pa krenemo ubijati zombie.
Kad mi odjednom kaze da ce veceras biti fight između [BeeR]-a i nasih. Ja sav sretan pisem da imam ideju.:D Imam satchel charge i auto pun stvari. :goood:
Na to bacamo ideje gdje da postavimo ambush itd. Na kraju sam mu dao satchel charge da se slucajno ne dogodi da ja to ne dočekam. Čekamo i čekamo i tako ja nisam dočeko. :lol2:

zwer 09.11.2012. 08:24

Šta je s DMR-om? Ne vidim zeroing postavke uopće, pgup-pgdn ne radi, tj. vjerojatno setira scope kak spada, ali mi se ne prikazuje gore-desno na koji zeroing je postavljen. Kod drugih weapona (M107, AS50) frend kaže da je sve oke.

Nevertheless, jučer sa DMRom (inače 'max' range do 800m) skino ghillie tipa sa L85/AS50 kod Starog... na cca 1000m (map zeroing :D). Iz treceg šusa je dobio u čelo, mislim da na toj udaljenosti nije ni čuo odakle pucam :-). Glava mu je bila na donjoj trecini one tamnije crte na scope screenu, waaay off mildotsa. Kakva sreća kad sam vidio kak je šusnula krv iz glave :D:beer::chears: Da ne pričam da sam iza toga pobio cijeli njegov squad (još 2 tipa iz klana), jednog kod šatora, drugog headshoto dok je virio iz onog hrđavog hangara velikog i pokušavao skužit odakle pucam :-).

Opak dan :-). Sve je manje hackera od kad je patch izišao, samo sam jednom naj..o od njih od tad.

newyxX 09.11.2012. 09:25

Citiraj:

Autor zwer (Post 2272361)
Šta je s DMR-om? Ne vidim zeroing postavke uopće, pgup-pgdn ne radi, tj. vjerojatno setira scope kak spada, ali mi se ne prikazuje gore-desno na koji zeroing je postavljen.

Nisam znao da DMR ima zeroing.:stoopid:

zwer 09.11.2012. 11:59

Zakleo bi se da sam prije šaltao zeroing opciju gore desno od 100 - 800m... Doduše, DMR sam imao cca 3x sve skupa, više sam bio fan M107/SVD-a...

PointDexter 09.11.2012. 13:06

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2272334)
Kad mi odjednom kaze da ce veceras biti fight između [BeeR]-a i nasih.

Server je bio prazan cijelu večer :(

newyxX 09.11.2012. 16:14

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2272612)
Server je bio prazan cijelu večer :(

:fuming: Zašto sam mu dao satchel charge????????? :fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming:
Edit: Ni auta nema.:fuming:

hammer_of_thor 11.11.2012. 21:25

:care:

Epska stvar!

Obožavam DayZ!

newyxX 11.11.2012. 22:26

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2273875)

:care:

Epska stvar!

Obožavam DayZ!

Odlicno. :respekt:

Vec par dana igram s tvojim klanom i super su ljudi. Jucer smo se Murphs i ja za malo poubijali jer mi je ukrao auto(ne namjerno). :D
Uglavnom, danas je bio dosta napet dan. Spawnam se kraj auta, ghillie, M16A4 ACOG, coyote, M107, NV googles itd. Krenem na airfield. Parkiram ga u sumicu kraj hangara i odem do sjevernih baraka. Udem unutra. Nema nista. Izadem ispred kad boom! Pogodak iz DMR-a u prsa. Serem gace i nadam se da me ne pogodi i 2. put. :D Nekako sam se uspio izvuci do auta i pobjeci s airfielda. U meduvremenu me Murphs zove na Ts da se joinam k njima jer smo samo na 4 frendly likova i 2 [BeeR] lika. Ostavim auto pun loota negdje kodj Vybora i krenem se naci s Murphsom na SZ dio da stisnemo ova 2. Da skratim pricu stisnemo ih u neku malu sumu na zapadnoj strani i ubijemo ih tamo. Kupimo sav gear i krecemo prema Staryu. Dodemo u stary a ono ko da nam ga je bog poslao. Heli crash. 3 M107 i 1 M249 SAW. :goood:
Prebacujemo loot u auto dok je jedan nadgledao okolna brda. Taman kad smo prebacili spazimo netko se sulja na brdu iznad tentova u staryu. Navucem ja zombije na sebe dok ga drugi pokusavaju skinut. Na kraju se ispostavilo da se lik combat log-ao. -.-

hammer_of_thor 21.11.2012. 19:20

1.7.4.4 community build patch je vani :)

Neka vozila i oružja su un-bannana u DayZ kodu tako da ćemo konačno mi admini imati još više slobode sa modificiranjem servera :)

newyxX 27.11.2012. 17:40

Nova mapa je vani.
DayZ Celle. Neki je cak zovu Taviana.
Cini mi se kao najbolja mapa do sad.

gnomisa 27.11.2012. 21:24

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2285071)
Nova mapa je vani.
DayZ Celle. Neki je cak zovu Taviana.
Cini mi se kao najbolja mapa do sad.

Kolko sam uspio vidjeti na jubito mapa je odlična a bome i jako dobro odrađena (a tako kaže i moj kompa koji ju igra)....nego, ja sam se "zavjetovao" da nema dayz-a do izlaska standalone alphe (dakle, nešto manje od mjesec dana). Nazovimo to zadržavanje ejakulacije :D

hammer_of_thor 27.11.2012. 21:31

Celle je mala mapa smještena u Njemačkoj, Taviana je sasvim druga mapa, i prilično velika.

Ja trenutno sa squadom stalno na Namalsku. KOnstantni PvP, prilično brz gear-up za oružja, dok je veliki problem hrana i backpackovi, i warm clothes.

Mislim da čemo naš server prebaciti na Namalsk mapu, mapa je fenomenalna. Kombinacija Chernarus i Thirsk mape.

gnomisa 29.11.2012. 16:55

Rocket je objavio opsežan info o tome kako napreduje standalone:

http://dayzdev.tumblr.com/

zwer 29.11.2012. 22:15

Citiraj:

Autor gnomisa (Post 2286551)
Rocket je objavio opsežan info o tome kako napreduje standalone:

http://dayzdev.tumblr.com/

Vijesti za standalone zvuce odlicno... koliko vidim, Rocket se koncentrira na ono bitno:
- popraviti UI da bude više friendly (ne nuzno trivijalizirati sve)
- doraditi animacije/flow igre, manje jerky movesa itd.
- novi featuresi - customizacija playera, odjeca koja se trosi, oruzja koja hrdjaju itd, weather utjecaji na playere (procito na redditu)
- sve zgrade su 'prave' - mos uc svugdje, manje ocitih mjesta za zasjede, vise raznolikosti
- popravljanje mape - face it, klasicna mapa je imala 3-4 glavne tocke sukoba gdje se fokusiralo 90% igraca - malo raznolikosti + podebljan broj playera ne bi skodilo
- client side kalkulacije gtfo, server side hello (a.k.a. nema varanja ili jaaako otezano)

Zvuci vrlo obecavajuce, za razliku od onog sto su u WarZ-u napravili. Plus, distribucija preko Steama = win. Iako bi bilo jako cool da naprave box/collectors verziju nakon nekog vremena :D

PointDexter 30.11.2012. 00:05

Citiraj:

Autor zwer (Post 2286743)
- client side kalkulacije gtfo, server side hello (a.k.a. nema varanja ili jaaako otezano)

odnosno ovo:
Code:

The Server controls character actions, a player’s client sends
 its requests and the server decides if this is possible.

Meni zvuči jako nezgrapno, i potencijalno vrlo tromo. Ja se nadam da ta "server control" strana se odnosi samo za određene akcije (npr mjenjanje oružija, ulazak u vozilo, health igrača...itd), a ne na apsolutno sve akcije(obično kretanje naprijed kada stisnem "W") :stoopid:

Rista 30.11.2012. 03:05

S obzirom da rade na tome da prebacivanje izmedju animacija kao i cijeli gameplay bude fluidniji, sumnjam da ce si dopustiti da to bude nezgrapno i vrlo tromo ;) Ne zaboravimo da na tome ne radi samo rocket nego i ekipa koja je stvorila RV engine.

Sve u svemu odlicno zvuci, barem za taj "foundation build" kako ga zovu.

BTW kakva su misljenja o Frankieu i optuzbama za hackiranje? Nakon svega odgledanog, misljenja sam da je 90% kriv. Steta ako je istina, ima najbolje DayZ videe na youtubeu.

hammer_of_thor 30.11.2012. 04:38

Citiraj:

Autor Rista (Post 2286895)
BTW kakva su misljenja o Frankieu i optuzbama za hackiranje? Nakon svega odgledanog, misljenja sam da je 90% kriv. Steta ako je istina, ima najbolje DayZ videe na youtubeu.

Pratim te sage već par dana i ne vjerujem ni mrvicu tim optužbama.
Preretardirano.

Temperaturna ikona mi je u ovih 4-5 mjeseci DayZa i tko zna koliko sati flashala u svim bojama, oblicima, veličinama i rasporedu flashanja.

1000 puta su me Walkeri udarili da nisam primio damage.

Isto tako hrpu puta mi je bila slomljena noga i mogao sam i hodati i trčati, tako da optužbe na temelju toga može iznjeti samo neznalica DayZa.

Squad koji je ubio je bio retardiran u najmanju ruku, pa njih bi i amater pobrisao.
Svatko tko je igrao u malo većem squadu zna kakvu pomutnju može jedan igrač stvoriti, još pogotovo ako stalno trčkara okolo drveća kao što je to Frankie radio. Likovi su bili zbunjole i izvukli su deblji kraj.

Onda optužbe kako tako lako nađe druge igrače. :D
Ako na serveru od 50 igrača ne možeš naći igrače onda nešto krivo radiš :D

Lik je odličan igrač, igra BF, COD i MOH i svuda apsolutno rastura, zašto nebi i u DayZ-u

Na kraju krajeva, zašto bi Frankie, koji je debelo najpoznatiji DayZ Youtuber varao? Zašto bi si pokvario reputaciju sa tamo nekim hackom.
Lik ima duplo više subscribera i duplo više view-ova od cijelog DayZ squada skupa (Sacriel, Squrrel, Oshi, Ngotie, Stoney).

A vidim da mu cijela afera nije previše naškodila, subovi mu i dalje rastu.
Otkako je krenula "afera" prije 4 dana kanal mu je narastao za još 15 000 subscribera :)

zwer 30.11.2012. 07:14

Ma kakvo varanje :lol2:

Gledo sam kako tip mete ostale FPS igre, nije ni on veslo siso, igra stvarno pametno, nije jedan od onih gung-ho-rambo style tipova, nema ni najmanjeg razloga za varanje.

Osim toga, DayZ je, kao sto je hammer rekao, bugovit do bola, pola ovih stvari nabrojanih se i meni desavalo. A ja u odnosu na njega igram 'rekreativno'. Uostlaom, kad imas tolko ljudi koji te prate, sigurno ce nekima od njih bit dosadno pa ce ic kopat dramu gdje je nema. Blah.

Ovaj zadnji Frankiejev video u kojem pomete 6 man squad solo - :goood: :care:. Vrhunski, ne sjecam se da sam se tako gusto u zadnje vrijeme, pogotovo kad na kraju kaze "got'em all". True Rambo/Arnie momenat :D

sa20 30.11.2012. 11:21

Ja sam dosada odgledao sve njegove dayz epizode i onaj tko misli da vara treba još jednom sve pogledati. Tip igra pazljivo do bola, gle mene njuba od točke a do točke b ja ću ići pravocrtno makar i preko livade jer mi se neda oko, a frankie razdaljinu od 1 km obidje naokolo barem 3 km i jos sto puta promotri jel ima koga :).

A optuzbe su glupost, meni su sinoc zombiji udarili barem 10 puta da nisam ni osjetio, a jos zanimljivije poginem i na plazi se pojavim sa dmr-om u torbi i to sa onim obicnim backpacom, u njega dmr i hrpa metaka ni ne stane ali to mi se desilo jucer ujutro. Tako da dayz ima hrpu bugova i ak to neki nisu shvatili njihov problem :).

Problem je sto ljudi sve shvate predoslovno, njegov video od 30 minuta na you tube je vjerovatno igra od 5 sati, naravno da on to izrezira da bude zanimljivo i ne stavi recimo kad njega ubiju i onda ljudi na videu govore pa u toj i toj minuti imas drugacije odjelo, blood ili slicno. Glupost, naravno da svoje smrti nece staviti ali gine i on to je dayz :D.

Ja u svakom slucaju uzivam u njegovom you tube kanalu, ne smao gledajuci dayz nego frajer stvarno dere i u drugim igrama, pa nije baš da vara onda u svakoj :)

gnomisa 30.11.2012. 11:58

Ma kakvo varanje. Inače Frankie je prava faca, igra baš kako treba, tu prvenstvenio mislim na to da daje ljudima šansu (ali uz oprez) dok one smradove koji ubijaju ljude bez geara i oružja kolje ko tuljane....
Inače uspješnost igranja neke igre (ako zanemarimo samu zabavu i druženje bez obzira na ishod, kill/death ratio i slična sranja) dosta ovisi o team playu i taktici. Ak imaš jedno od tog dvoje - imaš dobre šanse, a ako je oboje tu onda si na konju...i to ne samo u dayZ-u....za simulacije da ne pišem, tamo gotovo da se samo možeš naguzit ako te u dogfightu uhvate 2-3 lika....

PointDexter 30.11.2012. 12:00

Gdje su sve te priče o Frankieu u varanju?
Još prije 10ak dana sam došao do zaključka da je jedan njegov video djelomično stagean, no ne do te mjere da je imao "unfair advantage" naspram drugih igrača.
Ljudi imaju krivi dojam da on uploada cijeli video i da uploada svaki game koji igra. Naravno da će nam pokazati situaciju kada pobriše cijeli squad, a ne kada mu zombiji pojedu facu :D

Rista 30.11.2012. 13:57

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2287077)
Gdje su sve te priče o Frankieu u varanju?
Još prije 10ak dana sam došao do zaključka da je jedan njegov video djelomično stagean, no ne do te mjere da je imao "unfair advantage" naspram drugih igrača.

Pogledaj ovaj video u potpunosti otvorenog uma :) http://vimeo.com/54480364

Frankie je faca, legenda, rastura i sve, da. Ali po meni i cheater. Njegov odgovor na ove optuzbe nema previse smisla a daljnji postupci brisanja i blokiranja svih i svakoga tko spomene hack, skidanje videa drugih sa youtube itd uopce ne pomaze. Ima i smisla, kada vidis koliko zaradjuje mjesecno od toga, a u DayZ toliko toga moze krenuti krivo, od bugova, do cheatera i random igraca koji mogu "pokvariti" pricu i onda sve ispocetka. No, ako je istina, za hackiranje i dalje nema opravdanja.

Nevezano za to sve, znao sam da su njegovi videi editirani, da su neke stvari dodane itd. ali nisam imao pojma da je do tolike mjere. U zadnjoj, spornoj epizodi na Taviani, imamo i snimku s druge strane (koja usput pokazuje kako Frankie ima drukciji debug monitor od ostalih na serveru) od tipa kojeg je upucao pored hangara. Na dva videa potpuno drugi zvuk, onaj govor na njemackom itd uopce u stvarnosti ne postoji :D Uopce ne sumnjam da je vrhunski igrac ali uvijek me je cudilo kako zvuci toliko smireno u situacijama u kojima meni srce lupa 100 na sat :)

hammer_of_thor 30.11.2012. 15:47

Citiraj:

Autor Rista (Post 2287134)

Apsolutno sve u tom videu se može objasniti savršeno logičnim objašnjenjem.
Istina je da djeluje sumnjivo, ali common, meni se apsolutno sve to događalo 100 puta u ovih xxx sati DayZa.

Taj debug monitor isto za koji se svi hvataju, pa ja sam imao debug kojem je frame majmuni sa bananama (cheater me ubio i respawnao se sa takvim debugom).

Frankie je sam rekao da za 40-ak minuta videa igra 12-14 sati.
Ali i za tih 40 min zaradi cca 5k funti po epizodi. I na tome mu svaka čast.

A to da optužbe samo briše sa svog kanala, ima pravo na to i čak je i pametan potez, internet nemožeš zadovoljiti, i što god kažeš i napraviš teško da će nešto promjeniti.

On je svoje rekao na redditu u jednom podužem postu, da bi neki ljudi rekli da je njegov post BS, meni je triput veći BS uopće "činjenice" u tim optužbama in the first place.

Rista 30.11.2012. 16:16

Svatko je slobodan vjerovati sto zeli, jel' :) Ja igram DayZ od samog pocetka i nikada nisam vidio takav temperature monitor. Ne jedan hacker je potvrdio kako se radi o indikatoru God Modea. I zbilja, nemoguce je naci Frankiev video gdje mu blinka zuti temperature monitor a da nema 12k krvi. Mozda ga je netko hackirao, mozda je bug ali njegovo objasnjenje kako su uzrok post processing filteri je IMHO smijesno.

Naravno da je pametan potez brisanje komentara. Frankie se opcenito cini pametan tip i ako je i kriv, zna sto je sada najbolji potez. U ovom slucaju ne mora nista ni reci da bi nesto promijenio, dovoljno bi bilo uploadati cijeli, ne-editirani video koji bi usutkao sve no on to nece napraviti. Nama jedino ostaje izvlaciti zakljucke iz toga.

Nego, na malo veselije teme :D Misljenja o novim bolestinama u standalone? Ovjde je rocket malo pricao o tome http://dayzmod.com/forum/index.php?/...eases-in-dayz/

Cini se puno kompleksnije nego sto sam mislio. Mozda malo i prekompleksno no budemo vidjeli kako ce biti implementirano. Svidja mi se ideja da infekcije i bolesti budu big deal. Uz bolje zombije mogao bi se gameplay podosta promijeniti bez obzira sto je to i dalje "ista" igra.

PointDexter 30.11.2012. 16:35

Meni se po svemu sudeći čini da tu nisi potpuno čista posla. Meni ikona temperature nije nikada blicala osim na namalsku ili na Chernarusu kada bi duže vozio PBX.
Još je sumnjivije vraćanje blooda na 12k bez pomoći drugih igrača, a pri tome mu je inventory ostao ne promjenjen.
I što se tiče crvenih slova u msg boardu (ili kako se već zove), zašto ih samo on ima. Gledao sam stream od onog Schweinwursta i on nema crveni chat...

sa20 30.11.2012. 23:14

Citiraj:

Autor Rista (Post 2287134)

Ja sam casual igrač prije njub nego znalac ali istina žutu temperaturu još nisam imao. Međutim imao sam nevjerovatnih bugova pa znam da se u dayZ svašta dogodi. Kao npr, u jednom od mojih prethodnih postova priča sa spawnanjem sa dmr u torbi, da je bilo tko to vidio rekao bi da sam hacker, a ja neznam ni kako ti hackovi rade u dayz-u. Znači svašta se može desiti, a može na kraju ispasti da je frenky obični hacker. To i dalje ne mijenja da mu je svaki video kao mali film, izuzetno zanimljiv. Jedino ako se ikad dokaže hakiranje onda će ispasti jednaki kreten kao i onaj hacker kojeg je vrijeđao u jednoj od epizoda.

Sad željno očekujemo sljedeći video, mislim da će pola gledatelja gledati u temperaturu i blood level :D.

P.S Moram pitati, odakle mu uopce debug monitor? Ja ga nemam nikako, čak ni kada u opcijama namjestim debug monitor, meni se nikada ne pokaže, nešto krivo radim?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21.