![]() |
Ne zna se. Ostali parovi su izjednačeni, jedino Linz vodi 3:1 protiv Vienne ali Linz možemo tek dobit u finalu. Znači, ako Vienna ne preokrene protiv Linza (što je malo vjerojatno) dobit ćemo jednu od ove preostale 4 momčadi.
|
ako se ne varam, Linz
|
Citiraj:
- U slučaju da Alba dobije Olimpiju, a Linz dobije Beč, igramo protiv Albe. - I zadnje, Linz i Olimpija prođu dalje, onda igramo protiv pobjednika KAC - Salzburg. |
Takonekako. :D
06. 03. 2012. (19:15) - POLUFINALE KHL MEDVEŠČAK - AV/VIC/RBS/KAC |
|
Očekujem dobru i tvrdu tekmu, ako se otvori bit će divota.
Litra i češnjovke spremni. |
Koja sora, jbt... ajmo medvedi.
|
E ovo ja bila šora i pol:D
|
Citiraj:
|
Eh šta se desi kad postanemo pre-samouvjereni,računao sam na to a i račun mi se povečao za par stotina kunića na koefu 3 :D
A onda kad nam nejde....klasika,raspali po glavama masovno.....da bar Kristan nema te čupe pa da može specijalku opalit onom golmanu debilnom :D |
Koja pljuga
|
Nema se šta pričat, 4:0 za kac, treba iskoristiti koef koji se nude i poduplat đep:D
|
Ne mogu se oteti dojmu da je Medveščak preolako shvatio KAC. Također razumijem da se loš dan itekako može dogoditi. Za potpun dojam treba pogledati još dvije utakmice ovaj tjedan, premda i meni smrdi na prilično uvjerljiv prolaz KAC-a, naravno, uz pomoć uprave lige i sudaca.
|
Citiraj:
|
Ajmo Medvedi.
|
I 1:0 :)
|
Sad svi koji ste sumnjali u Medvede evo vam ga na! :D
Kinasewich! |
2:0 Zanoški
Pauza nakon Znojma im je skodila. Ovako kao danas su trebali krenit. |
2:0 BRAVO MEDVJEDI
Nadam se da će im utrpat jedno 10 komada |
Malo zivciranja za kraj. Kak bi volio da ih dobijemo, fajekere. Vec su nas otpisali..
|
Dobro je bilo danas:)
|
Samo da iducu dobiju i onda ce se okrenut sve.
Sudenje je toliko katastroficno i prozirno da igranje u ovoj ligi ni nema previse smisla. Sve budu napravili da u finalu igraju dva Austrijska kluba. Jedva cekam da jednog dana Medvedi sazriju i odu u neku jacu ligu. KHL je blizu samog vrha svjetskog hokeja i ak se jednog dana nadu tamo bit ce to fenomenalno ali ima jos puno jahanja do tad. Realno EBEL je trecerazredna liga koja je sa Medvescakom jako puno dobila u smislu gledanosti i atraktivnosti. |
Druženje navijača KHL Medveščak s plemenitim ciljem!
Ljudi, pozdrav!
Htio bih Vam najaviti akciju humanitarnog karaktera... Radi se o druženju navijača KHL Medveščak s plemenitim ciljem. TKO: UN - Ujedinjeni navijači KHL Medveščaka i KHL Medveščak Zagreb KADA: 24.03.2012. od 14:00 sati GDJE: Predvorje Ledene dvorane Doma sportova Korisnici akcije: UDRUGA SVJETLO ŽIVOTA - Udruga pomaže direktno obitelji u kojima su djeca bez adekvatne roditeljske skrbi, ona koja žive u socijalno ugroženim obiteljima i oboljela djeca. Prikupljamo: odjeću i obuću, školski pribor, higijenske i kućne potrepštine, novac UDRUGA OKO - udruga roditelja slabovidne i slijepe djece sa multipliciranim poremećajima. Prikupljamo: Novac Liga za borbu protiv raka -Pomoć u prevenciji i liječenju raka. Prikupljamo: Novac Dakle, na linku imate puno više informacija o eventu, no ukratko imat ćemo turnir u beli, pikado, stolni nogomet, stolni hokej, za klince (od 5 do 10 godina) natjecanje u igrama spretnosti s palicom i pakom i to sve sa bogatim nagradama, potpisane slike igrača, aukciju sa stvarima od igrača, aukcija večere sa igračima, potpisane skije Ivice Kostelića i zbilja još puno, puno toga kako bi što više pomogli korisnicima ove akcije. Na linkovima imate puno više informacija (da ne guram sada sve u post). Nadam se da će te se odazvati u što većem broju (naravno, akcija nije ograničena samo na navijače KHL Medveščak, nego su svi dobrodošli. Lijep pozdrav! Matija Linkovi: http://www.plavimedo.com.hr/index.html - početna stranica Objava odobrena od strane uredništva PCE-a! :rtfm: (Tor) |
ajmo Medvjedi , prekokrenite , KAC zabio u prve 4 minute , ne smijemo im to pustit danas!!
|
Ovi suci su ziva smijurija. Dobije austrijanac po palcu, odmah 2 min. Na prijasnjoj tekmi je jedan nas (Truhkno mislim) dobio palicom po licu pa to kao "nisu vidjeli".
Mislim da smo neigranjem Prpicha i Banhama vise oslabljeni nego da su bilokoja 2 druga igraca van igre. Jos i Letanga nema... Velika steta, mogli su prosetat do finala. |
Gubimo 0:2 u Zagrebu, cini mi se gotova ova sezona. Steta sto je ovako ispalo.
Prosiriti klupu za novu sezonu. Moze i lock. :D Edit: 0:3 :( |
Evo gola, bar nešto:)
|
|
Ja idem sigurno. :)
|
Nazalost ja necu moci jer radim, ali siguran sam da ce biti veliki spektakl i da ce Arena biti puna do zadnjeg mjesta.Jedino mi se cini da su ulaznice mrvicu preskupe.
|
0 bodova za Arenu, cijena karte je preskupa, jos kad se na to uracuna put i ostalo. Ne znam kako to uopce misle izvesti sa onakvim temperaturama koje su u to vrijeme u Puli, kako ce led drzati i to
|
Citiraj:
|
čekaj kaj će cijele godine bit Medvjedi u Puli?
Neće ih bit u ZG? |
Citiraj:
smao su 2 u Puli, protiv Olimpije i protiv Capitalsa |
Danas je laganih 37 stupnjeva na suncu....bas me zanima kako ce led izdrzati.Bas cu proci do Arene pa baciti koju sliku.
|
Citiraj:
|
Evo par slika
http://www.pohrani.com/f/11/E1/2BII7ABI/imgp1378.jpg http://www.pohrani.com/f/2T/kK/JvZ8T2o/imgp1376.jpg http://www.pohrani.com/f/i/l2/3d7A9u74/imgp1383.jpg ovo zadnje je stroj koji pravi led, postavili su ga stavili ispod prozora kuce koja se nalazi nasuprot, a stroj radi buku da izludis. http://www.pohrani.com/f/2Z/B9/7byp4UW/imgp1380.jpg |
?? Par fotki? 1 fotka od bezobraznih 4.288px × 3.216px i 4,5mb.
Vise smo na dnevniku vidjeli. |
Šteta...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |