![]() |
Još jedan zaražen!
Nakon par sati igranja.Igra mi je osobno odlična.Sviđa mi se jednostavnost i napokon mogu jasno vidjeti u što pucam. |
Citiraj:
na css se obicno koristio mani admin plugin, kolko vidim izbacili ga i za csgo http://www.mani-admin-plugin.com/cms...on-is-released |
jel ima ekipa koja igra?na kojim serverima igrate?mogli bi se malo skupit i napucavat :)
|
Citiraj:
U redu je za normalno igranje. Hrvatski serveri? ima ih, ali su napušteni ili server not respond. |
Ja isto igram na njemackom serveru,mogli bi se skupit s foruma pa malo zaigrat!
|
kome se neda čekat Valve........legendarni piranesi !!!
Jedina izmjena na mapi je mali prolaz do bomb sajta koji bi po autoru trebao bar malo pomoć "dobrim momcima" . Par slika : http://www.pohrani.com/t/G/Ho/3TQbCT5n/1.jpg http://www.pohrani.com/t/3O/ce/1g0ZmzaT/1/2.jpg http://www.pohrani.com/t/3H/JI/2TvyQQOQ/3.jpg Kratki video : Down ; http://www.mediafire.com/?sn9ddnbzxaii6pv Nadam se da de_cbble takođe bude portan uskoro . |
Na piranesima je bitan most.
Osiguraj most.Imaš dobru šansu za pobjedu. Prolaz s duplim vratima je usko grlo gdje se najviše gine. 70% vjerovatnosti je da će bomba biti postavljena u glavnom dvorištu. |
pitanje ; postoji skripta koja odabere i odmah baci bombu ?
uspio sam pronac samo skriptu koja odabere bombu ali idalje treba stisnut ljevi klik za bacit a to mi i nije veliki napredak :) alias +hethro "use weapon_hegrenade; wait; wait; wait; wait; +attack" alias -hethro "-attack" bind "kp_ins" "+hethro" |
Ta skripta radi u CS 1.6, ali u CS:GO/CSS na to mozes zaboraviti. Izbacili su komandu wait, a bez wait ne radi.
|
Malo da osvjezim temu s novostima. :)
Sad unatrag dva tjedna kruze glasine da bi CS:GO mogao postati free to play, naravno uz nekakve transakcije po izboru (dosta stvari upucuje na to). Jucerasnji patch je donio bitnije novosti (po meni ne bas toliko bitne:D):
Ono sto dosta upucuje na F2P/transakcije je to sto se dan prije patcha dogodio leak, uz to su se pojavili novi stringovi: Citiraj:
|
Jao, samo to ne. Ne, ne, ne i ne!!!
|
Citiraj:
|
Tog i svakakvih nepotrebnih gluposti koje će biti u igri moguće kupiti. Ne treba još jedan TF2 sa realnijom grafikom i dizajnom (ovo nije blaćenje TF igre, obožavam TF, nego ne želim da se ova igra pretvori u neko šarenilo).
|
Sreca da sam dao samo 5€ za GO.
|
Jedno pitanje onima koji prate cs gaming community
kako se trenutno drži cs:go ? Postoji li šansa da postane competetive kao i nekada cs1.6 ? |
Re: Counter Strike: Global Offensive
Haha, ja isto. :D jos ja benetina mislio dat punu cijenu kad je igra izasla. koji bi to fail bio.
|
Citiraj:
Jedino sto se i dalje CS 1.6 dobro drzi sto se tice igraca, zna biti 40-50 tisuca po danu + oni sto igraju non steam verziju. Mozda da developeri nisu toliko debilni sto se tice patcheva, dobili bi jos vise igraca. Jesu redoviti i sve to, ali totalno rade i ispravljaju krive stvari koje ne odgovaraju previse communityu... |
koliko je maksimalno slotova na cs:go?
|
Stvarno se nadam da nece postati F2P, realno je svako mogao kupiti za 5€. Pogotovo nije fer prema onima koji su platili punu cijenu igre. Ok, vjerojatno ce dobiti odredjeni iznos za kupovinu, ali nije to to.
|
Ne znam za vas ostale koji igrate, ali meni je ovaj zadnji patch (ili koliko ih je već izašlo u posljednjih mjesec dana, toliko nisam igrao) donio ogromna poboljšanja po pitanju performansi. Nema više onih chokeova, zastekavanja tu i tamo, sve radi fluidno :) Ugodno sam se iznenadio kad sam danas pokrenuo igru :)
|
da nesto malo je bolje ali jos uvijek nesto meni ne stima oko hitboxova...sve mi je nesto cudno...mozda sam to samo ja..
|
Nije do tebe, dosta ovisi o serveru na kojem igras. Evo recimo vidi se dobro na ovom primjeru, kad model pocrveni znaci da je doslo do pogodtka s metkom, ali nije dobro registriran.
|
ajde dodajte me da igramo, poprilicno sam sakat u igri ali imam volje nauciti :)
edit: steam nuke7zg |
cs:go je opet 5ojra ovaj vikend.
|
ja kupio.
daj te mi adresu neke cro ekipe ili njihovog servera da se đojnam |
Bilo je prije nasi, ali su bili prazni ili su ukinuti. Mozda cak postoje neki pa ni ne znam za njih.
Ja znam za ove exyu servere: SRB Zgubidani - 193.104.68.116:27015 SLO - 93.103.128.120:27015 Zgubidani znaju cesto biti puni, samo sto im je odabir mapa koje server vrti grozan. Igraj na njemackim ili francuskim serverima, dobri su serveri i ping. |
baš sam neki dan igrao css i gledao HR servere ali niti jedan server da je pun strašno
a ti zgubidani stvarno kao da se izgubili pa tko će igrati 50% glupih mapa žalosno da nema 5-10 klasičnih mapa i to je to GO ne znam ali na 1.6 je koliko toliko ok kgb je jak ali brate mili tamo ide dd2, train, dd2, dd2, dd2, inferno, dd2, dd2, dd2 WTF da vas dd2 u ono imate na gametracker servere po igrama i državama ako tražite... |
|
|
Ispod 4€ na steamu, pa tko nije sad je vrijeme za ubost igru.
|
Citiraj:
|
Druže Brko kako ti glasi steam?
|
Ja sam isto uzeo. Davno je bio taj CS:S kojeg sam igrao. Vidit cemo sto ce biti.:D
Druže Brko mi se imamo na steamu, pa samo zovi.:) |
Citiraj:
|
Dodao sam neke od vas na svoj steam, nick mi je pleXx. Sviđa mi se GO jako, pa valjda se budemo pošorali kroz koji dan.
|
Mala napomena za novopecene i one koji nisu mozda do sad primijetili.
Ako imate solidan komp, a dobivate slabe performanse tipa premalo fpsa, trzanja, fps dropovi. Nije do vas, nesto su sjebali s optimizacijom u zadnja 2 patcha i nikak da isprave. |
moguce jer mi je s 5200+ i 9800gt radilo na high bez filtera. sad mi s gtx660 radi neke trzavice i slicne pojave.
|
na kojima serverima igrate ajde preporučite nekakav dobar ali samo da je klasika
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |