![]() |
Odličan Split! Bravo!
|
Citiraj:
|
Pa, zabili su ta dva njima i jedan sebi-to je tri:)
|
Citiraj:
Edit: Jelc brzi :) |
Šteta za Split, bahati englezi su bili spremni da ih se razguzi sa barem 2:0:)
|
Svaka čast za "Splitovce", kak ih Ćosić zove :stoopid:
Dečki su pokazali kak se igra sa srcem i sa malo novaca, a s pred godinu i nekaj sitnog su još bili u drugoj ligi. Igrači su željni igre, samo šteta kaj nemaju malo bolji izbor na klupi. Gušt ih je bio gledat, također i prijenos iz Dugopolja sa odličnom kamerom. Oni stupovi od igrača Stokea nisu pokazali niš, osim klasike sa xx zračnih ubačaja. Tehnike tu nema. Nažalost nije ni Hajduk pokazal praktički niš, a mogli su im zabiberit bar jednog pred kraj. I da, bez baklje se očito nemre. Također bih pohvalio Varaždin, dečki su jako borbeni i pokazuju da znaju igrat kad treba. Bilo bi jako lepo kad bi sva tri kluba prošla dalje, kako za Hrvatski nogomet tako i za navijače i gledatelje :) |
Sa svime se slažem,al priznaj čovjeće ovaj Rory Delap je igračina sa tim svojim ubacima...frajer svaki aut kao da je korner ili slobodni udarac.Da sam vlasnik bilokojeg kluba htio bi ga u svom klubu...
|
Bravo za Varaždin i Split. Hajduk katastrofa....
|
Splitu svaka čast...junačka igra.
A da mi je znat kako se to Balakov "pripremia" za Delapa....lik nas je totalno izbezumia.. A i ostali,koje kutije čoviče,pribildani mamlazi...nahebat će oni kad-tad:) |
Citiraj:
igračine su xavi i iniesta,mali igrači ali sa mozgom i tehnikom |
Je,a tko još baca tako daleko aut?
A sneijder,a naš zgodni lukica,aguero... I čovijek igra obrambenog,nisam mislio na njega da je tehničar ala c. ronaldo ili brz kao messi,nego da mi se dopada kao igrač,baca jebeno daleko aut,vjerojatno više neg netko s nogom može napucat loptu i zato mi je uber cool.nemoj sve doslovno shvaćat.nisi u saboru:D |
Citiraj:
|
Riisea sam gledao uživo na Udinese-Roma prije 4 mj. i nije me oduševio nešto po ubacima:/
Al nećemo više offtopičarit:) |
Citiraj:
|
Smješno ili žalosno, svi mediji pišu o velikom uspjehu hrvatskog nogometa. Veliki uspjeh što su svi prošli prva pretkola, doduše neki ih nisu ni igrali:D Samo se nadam da nebude preveliko iznenađenja kad drugi tjedan ispadnu svi osim dinama:kafa: Nije mi uopče jasan taj optimizam kad nema šansi da gledamo iti jedan klub sem dinama u europi.
|
Pa veliki je uspjeh comeback nakon 2:0 u Bukureštu, odigrati remi s Fulhamom te nešto manji dobiti HJK u gostima. Jedino je Hajduk podbacio ali ćemo vidjeti u uzvratu sve...
I ako Varaždin i Split ispadnu(a vjerojatno hoće) opet su ostvarili veliki uspjeh jer nije mala stvar protiv puno većih i jačih klubova ostvariti pozitivan rezultat. Dinamo sigurno prolazi dalje, a nekakve šanse možda ima i Split.. Hajduk i Varaždin se mogu pozdraviti s Europom. |
|
Citiraj:
a je jaka aaaaaaaaaaaa moralo je i to |
Srbijanci....hahaha.
|
srbija wales škotska makedonija ko još?
edit: belgija |
Hrvatska je u skupini A sa Srbijom, Belgijom, Škotskom, Makedonijom i Walesom
|
Citiraj:
kako nam buco uvalio |
Najlakša grupa. Nema ozbiljnog konkurenta. Ovo prolazimo kao od šale.
|
Citiraj:
|
šta nije šema da on odlazi nakon eura?
|
Ufff bit će vrućih utakmica:D
Kad kreću prve kvalifikacijske? |
jeb** ko će nam bit nakon bilića,dobar je trener
|
Citiraj:
I njegov brat također:roller: |
jel zna netko kolko ih dalje prolazi?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Chelsea dobila A.Villu 2:0. Curica dala gol. :D
http://www.youtube.com/watch?v=zjyIP...layer_embedded Zabili su i tajlanđane 4:0. To je vjerojatno bilo kao malo slabiji trening. :) http://www.youtube.com/watch?v=OerY7zuwFi4 |
Citiraj:
|
I ja kažem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z0U1QRn0wtk Zadnji gol je dobar. Isto neka pripremna tekma. :) |
Bosna :goood::goood:
Lihtenštajn, Latvija, Litva, BiH, Slovačka, Grčka |
Citiraj:
Problem je sto svi ocekuju visoke rezultate, a kad nas netko spusti na zemlju onda kukamo. Realnost je sasvim drukcija. Kakav nam je seljacki HNL, takva je i reprezentacija. Par OK pojedinaca i to je to. Onoga Modrića uzdižu, a što je lik konkretno napravio u reprezentaciji? Isti je kao Messi, kad mu sve u klubu serviraju suigrači legenda je, a kad obuce nacionalni dres i kad nije tako onda je manji od makova zrna. :kafa: I onda ga nadju usporedjivat sa Ronaldom. Pa taj lik koliko god da je odvratan kao pojava je sam rastavljao protivnike u Manchesteru, sad to moze u Realu, a za isto je sposoban i u dresu Portugala. :) No to je vec malo OT. Bilićev nasljednik treba biti netko tko neće biti pod utjecajem onog starog prdonje Markovića :) Štimac? Lol, što će nam taj lik, mafija kao i Mamić, sa nešto boljim idejama za HNL. Idealan bi bio stranac, a da nije pretjerano zvucno ime. Jer onda bi vec prije prve Q utakmice bili prvaci svijeta. :) Što se tiče skupine, da je bilo sreće moglo je lakse, ali sto je tu je. Bar nismo opet sa Englezima jer bi nas i ovaj put rastavili :D |
Skupina je sve samo ne lagana:)
|
Ma vi niste normalni. Konačno više nemamo Malti, Andora, istočnjačkih bunkeraša itd....sad treba pokazati kako se pegla.
|
Citiraj:
|
op op:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |