![]() |
Citiraj:
|
Onaj post je bio tek tako da oživim thread hehe ;)
na što misliš kad kažeš 2 covera? btw sto je ovo u ToA,Lion's i nekim ostalim gradovima sve pusto :confused: |
Citiraj:
Flare i Conjure Phantasm najčešće koristim. :) Ja osobno nebi mesmer sa rangerom kombiniral... |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw treba doc do Weldrimor War Camp pa tamo u Sorrow Furnance citam ima svega i svacega: CoolRamb |
|
Dam ti 43 :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Najviše od svega se conjure phantasm pokazal korisnim dak da sve pts koristim za ojačavanje njega...
|
ne cata nisi shvatio stvar je u tome da je backfire na rangeru beskoristan. jer :
1. ne moze dealat dovoljno damaga jer max na rangeru moze biti 12 a na mesmeru 16, 2. po meni to je slot bezveze iskoristen, barrage je za pve ono strava skill ali naravno na 16 ili 15 marksmanship, ja bi osobno koristio to ili kombinaciju sa interupt skilovima i bleeding + poison comboe, |
zanima me jel ima kakav LEGALAN nacin za igrat to besplatno?pri tome mislim i na dobivanja acc-a.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:) tako znači...
ma dao sam onaj staff besplatno, pre lagano ga je dobiti, svako ode queen farming i to je to, zajebali su stvar. Mogli su staviti da ga je teže dobiti, jer je stvarno dobar. Dao sam ga jednom ''poznaniku'' s neta... ima monkicu pa mu je dobro došlo ;) |
najveća fora je da su par tjedana prije ovog apdejta koji je dodao Kephket's Refuge stavili collector 20/20 protection prayers staff. još veća fora je kaj za njega treba 5 frozen shells koje dropaju wurmovi svake prijestupne. frend je pola dana proveo ubijajući te wurmove da skupi 5 shellova. onda je kupoval +5 energy head i 20% enchantments wrapping. popizdio je kada je vidio ovaj zeleni. :D
imho, kephket's refuge je jedan od rijetkih zelenih itema koji su kvalitetni i logični. Brohn's Staff koji košta 3 puta više mi je totalna idiotarija. prodao sam ga, kupio insightful staff head i defense wrapping pa ih naljepio na collector 20/20 healing staff. i sada imam staff duplo bolji i jeftiniji od Brohn's. ima tako glupih green itema da me glava zaboli kada se sjetim. a tek kada se sjetim glupih ljudi koje sam sreo u SF farmu... brrrrr |
Ako nešto mrzim onda su to crvi... :(
:D |
ja jednostavno koristim Yakslapper za prot: ) ftw, btw to je bio i prvi green koji sam dobio onaj dan kada je SF pusten u igri.
|
Factions: goood : : axeman :
|
|
Ko mi odtrči do Droknars Forge badava?:cool:
|
http://www.imagesforme.com/thumbs/6613gw088.jpg
capping skills :) btw sto mi je ovaj prozorcic? http://www.imagesforme.com/thumbs/850gw087.jpg |
Citiraj:
|
Došo sam ja do forge-a i to đabe...^^
Pitance... Gdi mogu kupit/dobit/pribavit malo jače magijice tipa ring of fire....??? |
u Ember Light Campu je skill trainer sa svim skillovima. jedini način da dođeš tamo su misije.
|
Citiraj:
|
Jel imam još puno do tamo...? Sad sam u Kryta-i. (vrata sam prošo)
|
Citiraj:
*spoiler alert* Jos kroz Krytu,Maguuma Jungle, pustinje, pa još malo planina...btw, za koliko bi mogao prodati ovo -> http://www.imagesforme.com/thumbs/4706Clipboard02.jpg mozda 1-2k?:cool: :smoke: |
Citiraj:
|
Kada Factions izlazi?
Prodao sam svoj account frendu i sada mi je poceo GW faliti... |
28.4.2006 izlazi.
|
Jel se može igdje u Hrvatskoj factions preorder naručit ili bar rezervirat..?
|
ja sam factions preorderao jos prije na www.crovortex.com
|
Ja sam upravo napravio isto thx!
|
Hm, reko mi interghost da ce najvjerojatnije u crovortex doci 29 ili 30.. oni ce kazu pokusati to srediti, znaci tek oko 3 ocekujem svoj primjerak...
|
Citiraj:
|
Crovortex je preordero od NC Softa... reko je inter da ce probati isposlovati da dodje 28 ili 29 u ZG pa da onda krene raspodjela... a norvezanin je narucio direkt preko neta... i on ce dobiti 28, jer ce 27 poslati.. a posto u HR jos uvijek nema pay pal...mora se ovako naruciti...
|
Kada će osposobiti servere? :(
|
Citiraj:
|
Kako promijeniti 2nd profession? Cujem da se to moze samo kad postanes ascended (jesam)
...kako? |
Zanima nekog? http://www.imagesforme.com/thumbs/6271Clipboard02.jpg
btw, artefact se jos uvijek prodaje, Revan se ne javlja :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |