![]() |
Citiraj:
Nakon toga ne sjecam se da sam ikad vise koristio taxi. Sve do ovih snizenih cijena :lol2: |
Matere mi onda sam počeo izlazit na Jarun sa autom i doma mrtav pijan/namazan ko čuskija(Bare)...baš da svijetlim u mraku. Jeftinija je opcija bila od taksija pa da te i ulove 2-3 puta na godinu(ono benga 3 kune,kazne 500kn za cugu) :D
|
Citiraj:
|
Onda je vrijeme da promijeniš banku. Taj maestro od Zabe prolazi samo u Hrvatskoj i nigdje drugdje...
Čak i Master od Zabe zajebava. Stari je htio naručiti nešto s Amazona za 400€ i odbijalo mu je karticu svaki put...problem....Zaba. |
Upravo sam saznao od taxija zagreb da me lik na zadnjoj vožnji prevario :D
Bio sam preumoran (cijeli dan u Munchenu na oktoberfestu) da se sjetim tražit račun a cijena mi je odma bila čudna, tek ujutro (sljedeći dan u 14h mi je bilo jutro :D ) sam zbrojio dva i dva... Nabijem ih, da bar ovaj uber bude što veća konkurencija tim govnima (mislim isključivo na taxi zagreb). |
Pa dao bi ti i račun tjuniran....vara se na taximetru a kasa samo pljune van ono kaj taximetar kaže :D
|
Misliš da taj račun ne bi završio posvuda da je to napravio? :D
|
Neznam kaj bi napravio s tim. To je ko da donesem doma račun za 2 pizze a pojeo sam jednu. I sad tvrdim da si pojeo jednu a oni tvrde da sam pojeo dve. Nemaš šanse :)
|
Citiraj:
Vjeruj da je sa svim "multinacionalnim entityjima" te vrste situacija oko poreza jasna otprilike kao katran. Nije moguće da si propustio sve tax related naslove u ajtiju. |
Citiraj:
Lijepo se mora vidjet polazišna i odredišna točka skupa sa vremenom i jaaaaako se lako sa njihovim cjenikom izračuna kolika ta vožnja mora koštat jelda? :) |
Nikako. Je l piše i točna kilometraža?
|
Pojma nemam kak račun izgleda točno al znam da mora imat te dvije točke, vrijeme a sad za km ne znam. Lako se izmjeri ruta
|
Kako ćeš dokazat kojom rutom te vozio? :)
|
Bljuvao mu je kroz prozor i ostavio traga na asfaltu :D
Pardon buljao je kroz prozor i gledao rutu kroz prozor :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I to je tragedija sustava koji je omogućavao nesmetano financiranje šahovskog kluba nauštrb građana. Ali eto bitan je čik u ustima i priče o kurabama. |
Citiraj:
|
Ajde morph, taxi Zagreb i lihvarske cijene su krivac jer kreten sjedne pijan za volan i ubije nekog?
Zbilja si na razini ovog gore koji je oduševljen sa "u" u Uber i vidi neke partizane. |
Normalno, jer je isplativije bilo riskirati kaznu a benga je bila jeftinija od litre jane. Fact not a fiction.
|
Je bila je, tocno. Ali ako ločeš, a nemaš za taxi, imaš javni prijevoz. Noćni tramvaj vozi svaki sat al bolje se smrzavati čekajući, nego zavit u crno nečiju obitelj.
|
Citiraj:
Sjednem ja tamo prvi put u taksi i vozac usput pokupio frajera ( kad mi je rekao da ce pokupiti jos nekoga bio sam :wtf2: , jbg cudno mi :)) koji me cijelim putem jebao sa pitanjima di si bio,brate? kako je bilo brate? di ides, brate? odakle si, brate? cim se bavis,brate? , brate, brate,... jedva izdrzao dok me dovezao do stana. Prvi i zadnji put:D |
To nije bio Osjecanin da ga hebes... niti iz okolice Osijeka :D
Bosanac neki sigurno... da je umjesto brate bilo lega onda stima sve :) A dobro, naletio si tako... ja od 10-15 voznji ako je jednom ili 2 puta nekoga usput pokupio no sto se tice lajavosti i davljenja to mu dodje na isto, vozio se ja u Zg ili Os nisam primjetio razlike... |
Jbg :D
Drugog iskustva nemam zbog gore navedenog:D. |
Nadajmo se da će dolaskom Ubera cijene i kvaliteta usluge malo još posložiti.
|
Cijene mislim da su ionako dobre i da ne mogu ici bas nize, ali kvaliteta ce sigurno ici gore.
|
Citiraj:
Al davno sam primio vrlo dobar savjet jednog gospodina oko vožnje u cugi: zadnju crtu čuvaj za vožnju kući. I hvala mu na tome. |
Citiraj:
Svaka čast, to je mentalni sklop koji prevladava u RH. Žalosno. Nadam se da nitko drugi neće stradati u tvojoj "vožnji". A što se tebe tiče,.baš me briga. |
Citiraj:
|
imam free vožnju sherat nekome, ak ste u zg i planirate se vozit malo s uberom šibnite mail na PM
|
Komedija od Taxija ovaj Zagreb Taxi.
|
Ubijaš s konstruktivnošću
|
satro u samu srž :D
|
Kad smo kod Ubera, ima neko info kad planiraju uvesti Paypal?
|
Uber spustio cijene 25%, sad je start 6kn, kilometar 3kn, minuta 40lp.
|
ovo je neš novo kod nas http://appcargo.com/
- nema naplate minuta, samo kilometara - cijena je start 6 kn, km 3 kn - nema rasta cijena x 1,2 ili 2x |
Citiraj:
Trebat će mi taxi prijevoz kroz dva tjedna i instalirao sam sad Uber aplikaciju. Probam odabrati cash, neće. Probam Maestro karticu, neće, uopće je ne kuži. Probam Visu od deviznog računa, neće ni nju. Pa koje kartice to *ovno prima?! EDIT: Sad probao još MasterCard i Diners, isto neće. WTF?! |
Kod mene dok sam je koristio u zgu uredno je radio keš i visa debitna ili electron (pbz), nisam siguran.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04. |