![]() |
Dota 2 New Tidehunter Model može se vidjeti ovdje : http://www.dota2club.com/2011/dota-2...ehunter-model/ :respekt: |
iskreno nisam u gameu opce primjetio da se promjenio :D
|
Moze ko invajtat za betu? username na stimu mi je : duke_nukem_f
jer ak sad ne dobijem betu, mislim da ju nikad nit necu zaigrat... |
Nema vise inviteova, a i oni koji su imali vec su inviteali :)
Trazena roba :D |
A di sam ja bio! tek neki dan sam prijavio za betu :(
|
|
e ekipa aj dodajte me na steam ko ima dotu 2 i oce igrat, mutavo mi solo.
steam - shockrebmx |
daj mi ti posalji invite za dotu2 :D
|
:D
nemam invajtove, sad sam tek invajtan. sa da ti kazem, snadi se druze! sansa da ces ga dobit sam tak na lepe oci je 0.1%. |
Eo tko hoće kupit beta key
|
Sramota, dao bog da mu Valve banna account.
Debil |
A neznam da će ga banat jer su se pojavili kijevi i na steamgifts i "poklanjaju" ih bez problema.
|
Ma znam, ali kako ga nije sramota prodavati nešto šta je dobio džabe, i sigurno cvilio svaki dan za to...
Kažem, takvima momentalno zabraniti pristup beti, pa će se naučiti. Pazi, to sa inviteovima na steamgifts su ili ljudi koji su od početka u beti ( tako sam ja dobio key ), ili ekipa koja je slučajno odabrana preko surveya ( a takvih je jako malo )... Žao mi je što ih ne pobanaju, jer Valve zna puno toga, tko se i kada i kako koristio s accountom, čitam na dev.dota2.com da masovno seru ljudima koji shareaju accountove. Jebiga, nisu oni mala kompanija, sve se zna :D |
Ja znam samo da čekam da konačno izađe van i da nebude preskupa tipa 50€ jer ju onda sigurno neću kupit dok se malo cijena nestabilizira.
|
evo nakon par dana igranja, dao bi 50 eur bez beda za ovo jer odlicno napravljeno i igrat ce se sljedecih 5 godina sigurno.
|
Da, igra je odlicna, nek joj nabiju sto vecu cijenu, bolje nego da bude free2play, jer ce biti puno hon/lol nubova i leavera, vec sad u beti ima jako puno igraca koji veze s mozgom nemaju :D
|
ajde dajte meni pro noobu jedan beta key :D
|
Uf, duga je lista kod mene za keyeve, ako ikad dobijem inviteove vec ih imam bar 10 zabiljezenih :D
|
Citiraj:
|
http://www.gamersbook.com/scene/news...-giveaway-yet/
Ja sve korake obavio samo fale još dvojica da team napravimo ajde javite se ljudi ili tu ili na PM! |
:/ ne mogu doc do keya. izgleda da cu morat cekat release :nono:
|
Citiraj:
Inače je predstavljen dota 2 hero Dazzle, link : http://www.dota2club.com/2011/dota-2-dazzle/ tnx !!! |
Dazzle je od pocetka u igri, ovo je neka prastara vijest :D
Jucer je napravljen mali update, samo je dodano save/load opcija u competitive matchevima, izasao je samo radi dreamhacka koji pocinje, dok danas (tj sutra) u 02.00 ujutro dolazi pravi patch sa novim herojeom. Sudeci po naslovu na dota2.com, vjerojatno je rijec o naixu i/ili atroposu |
Citiraj:
atropos <3 Jutros saznao da mi je frend dobio beta key, tako da večeras idem do njega malo vidjeti live action, možda i odigrati malo. Bit će ovo dobra noć, predosjećam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
upravo napravljeno, moj nick je isti kao i na forumu tu. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E da se i ja pohvalim da imam betu.
Btw dal se samo meni dešava da mi ponekad ne zabilježi pobjedu, a poraz, naravno, svaki :D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps. kad ce vise izaci to iz bete? hocu igrat ko covek :D |
nece tak skoro.. heroja ima jedno pola, svakih tjedan dana otprilike izdaju novog i fixeve za bugove. tamo negdje 2./3. mjesec bi igra mogla izac, a kolko znam Q1 2012 je i najavljeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw dal netko zna dal se može ikako rješit ovo sranje sa krešanjem igre, žifcira me dok se čeka za matchmaking, skoro svaki puta kad alt tabam igra se kreša, jedino kad je u igri se ne kreša. |
Dakle, rjesenje je staviti u grafickim opcijama na bordless window, ne na full screen.
procitaj si dev.dota2.com tamo imas puno uputstva, bugova i slicno, developer forum |
Ja dobio betu :D i +2 key za podjelit!
|
Yep, jucer i prekjucer ih je jako puno dobilo, mnogi frendovi moji su takoder dobili ;)
Cestitke, ako nemas frendova podijeli sa ekipom sa PCE-a :) |
Sheby čestitke
|
Slažem se sa gornjim prijedlogom! Ako netko ima key viška i ne zna što s njime, nudim pomoć oko toga :)
|
tražim key ako netko ima viška. Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |