![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
:) |
Malo me iznenadio naslov teme, ja se već poradovao da je prošlo samo 10 godina i da nisam toliko star :lol2:
|
:frend: Sretan roćkas PCe, svi ostarismo uz Vas, al kad je društvo dobro, godine nisu bitne! ;)
|
pridruzujem se cestitkama! :)
nadam se da uzivate pred kam... pred televizorima i samo tako naprijed :D |
:chears: Jedini forum bez legla trolova.
|
Ehhh neznam bas.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Sretan rodjendan svima, a narocito njima. :D
|
Jos uvijek najdrazi forum. Sretan Rodendan!
|
Bilo je ljeto 2000. godine...
kada sam uspio kupiti AMD Durona 600MHz koji se mogao otključati na 900MHz. Sad je trebalo naći ploču s kojom se to može. I tako u bespućima raznih webova, newsgrupa, foruma naletim na neki tamo PCEkspert... gledam je li pcexpert.com ili pcekspert.com po vuku :D Kupljena je EPoX 8KTA+ i tako sam jedno kratko vrijeme imao jedan od najbržih PCa u Zagrebu budući da su procesori od 900MHz koštali cca 6000-6500kn i nitko ih nije imao na lageru. Konačno se igrao Unreal Tournament na High Details, a Linux kernel se kompajlirao ludo brzo. Nisam se registrirao da se pohvalim već sam to učinio nakon godinu dana povremenih lurkanja kada sam otišao iz telekoma u kojem sam tada radio pa se imalo malo više vremena za faks i forum. Čovječe, 20god., tko bi rekao... i to još u IT svijetu. Čestitke! Nadam se da se vidimo 2040. :) |
renejmao sam temu, sad imamo mjesta za napredak :D
|
Eto i čuda se dešavaju :D
|
Bome, lijepa obljetnica, čestitke!
Uvijek moj go-to forum :D |
jedini forum koji aktivno pratim,HB PCE!!!
|
Citiraj:
Kao onaj famozni redizajn foruma? :fiju::D |
Redizajn je svečano otpao, bolje ovako pregledno nego šljaštreće i nepregledno :fiju:
|
Citiraj:
redizajn ide za 50 godišnjicu |
Tko živ / tko mrtav tada :D
|
Svi ostali forumi na kojima sam bio aktivan su instantno umrli nakon ikakvog redizajna, tak da ja nebi niš diro :D PCE teme by pci_e3x kome treba neš fresh i dosta :P
|
Bome proletilo
Cestitka svimaa :chears: |
Čestitke :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
dont change the winning horse.. ako nista drugo svi se naviknu kad tad na dizajn kakav je takav. jer je ipak najbitniji sadrzaj, barem kod ovog foruma.
|
Citiraj:
|
Tu i tamo izronim kad je nešto ovako bitno :goood:
|
ajde, nek ti pratiš :goood:
|
:chears::chears:
|
Čestitke! :)
|
Čestitke, vau stari ste. :D
|
17 mi je godina tek.... ovdje:D
sretna obljetnica PCE, i neka nam bude bar još puta toliko :chears: btw, vrijeme je da se isprsite malo za stare članove (pa čak i ove beskorisne poput mene:D:fiju:), ono : majice, šalovi, kape, šalice, bedževi, ukosnice i slične điđe-miđe i drangulije... |
Čestitke gerijatriji :beer:
|
Svaka cast na nivou kvalitete sadrzaja i sudionika svih ovih godina. Neka potraje!
|
Svako dobro PCe ekipi...:chears:
|
Citiraj:
Mislim da ukosnice treba sve manji broj stare ekipe XD |
Čestitike ekipa!
|
F?uck al sam old... and dumb xD
Čestitkalije. Samo gas. :) |
Citiraj:
if it ain't broken, don't fix it :kafa: nek je sretno svima ,živio forum! |
Tek sam sad primjetio ovaj thread. :stoopid::fiju:
Kratko ću, bez velike govorancije: - Za PCE sam saznao odmah nakon pokretanja, na jednoj od news grupa (pretpostavljam da je bila hr.comp.hardver) - Od tog dana, PCE mi je jedino web odredište za koje mogu reći da posjećujem ama baš svaki dan i koje mi stoji na prvom mjestu bookmark liste, na svim računalima koje imam ili sam imao. To nije mala stvar. - Ne pišem previše, no već 19 godina čitam s guštom skoro svaku glupost napisanu na ovom forumu. :lol2: - Nisam nikoga upoznao u RL-u (osim par trade-ova koji su bili brzinski), ali imam osjećaj da dosta ekipe "znam". Iskrene čestitke ! :respekt: :chears: P.S. Ne budite hipsteri, ne mijenjajte izgled foruma ! :D |
Kasnim :D
Ostanite tako dobri :) |
Tek sad vidio temu. Čestitke i nadam se da cu dozivjeti cestitati 40. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |