![]() |
Pa nego, nebudu valjda Ati\AMD cekali :)
|
A kaj bi oni za samo dvije milje?:)
Za to su dobili logo i optimizacije:D |
Citiraj:
Tj vise placa kad je ekipa skuzila da se nikak nevrti bar ne sa jednom grafom :D |
Citiraj:
Pa kaj nije zeko (GTX 580) još u šumi?:D |
Ziher kaj nisi citao PR izvjesca, midnight launch pred linksom 09.11 :D
|
Lako je pričekati Crysis 2 koji mjesec više samo neka Nvidia izbaci svoju novu seriju što prije :)
|
Citiraj:
Ne zna EA i turci kaj je dobar marketing, nek se ugledaju na masnog Newella-taj je pošteno izvozao i operušao ATI:) |
|
Predobro, nadam se da final release neće biti neki shit, kako inače znaju biti nastavci.
|
Crysis 2 demo dostupan od 25. siječnja
Citiraj:
|
Ovo izgleda predobro. :care:
Grafika. :nuts: Ako nekog zanima soundtrack od fenomenalnog Prodigya eto je u spojleru... |
Crysis 2 Multiplayer Demo Coming to PC
Citiraj:
|
Minimalni zahtjevi:
OS: Windows XP (DX9), Vista, 7 (DX11) CPU: Intel Core 2 Duo 2Ghz ili AMD Athlon 64 x2 2Ghz GPU: Nvidia Geforce 8800 GT 512 MB RAM: 2 GB HDD: 9 GB slobodnog prostora DVD-Rom 8x, internet konekcija, tipkovnica+miš ili X360 gamepad Oni nisu normalni! 8800GT minimalna, a kažu da će biti manje zahtjevna od originala... jea rajt. :nono: |
Citiraj:
|
Crysis 2 - Be strong trailer.
Konacno neka igra koja moze oznojiti ove "novije" grafe, samo se nadam da ce multiplayer gameplay biti na nivou grafike. Ako tako bude bit ce to jako zanimljiva igra. :zdero: |
nadam se da ce Crysis 2 bit mocue pokrenut na medium sa 9800gt kao sa x1650 prvi dio :P
|
Citiraj:
to mozda nista ne znaci, jedinica je imala relativno niske minimalne pa znamo kako je na takvim masinama isla... |
:nuts: |
it's time to nanosuit up! (c) Barney Stinson
:D |
|
Samo da vam kazem,procurio je Crysis 2 map editor/development kit na jednome sajtu,rekonstuirali su mape iz Crysis 1 i izgledaju bolesno dobre!
Ako hoce netko vise o tome ili link,kontakt PM ! :) Edit: Ipak je cijela igra procurila,kazu da je nestabilna,lik igra ali ne zali se sto se tice ostaloga |
Kada se radi o Crysisu,mora se biti brz :P
Nego,evo gameplay video,sada imate svugdje pa potrazite malo... http://www.youtube.com/watch?v=Wy9JPyKa3VY Majko mila ako je ovo medium DX9,sta ce onda tek biti DX11 jezz |
A budemo probali zašto ne, ako bude barem malo bolje optimizan nego jedinica bude super.
Al najjači mi je komenar na videu: " this is the work of console companies ! they want to break down PC gaming, dont let them achive their goal !!!! SUPPORT CRYTEK !" |
Citiraj:
|
Evo isprobao igru i cini se jako dobra
hardcore detalji na fullhd rezi meni ide u 40-ak fpsa u dx9 dx 10 i 11 nema u ovoj verziji igra izgleda impresivno u dx9 i bas me zanima kako izgleda u dx11 cini se dobro optimizirana za betu |
Igra zapravo nedopušta veće detalje od medium i DX9; Tako da ako igrate na maximum postavkama to je zapravo tek medium...
Također podržava i 64bit verziju, kao i prvi Crysis. Izgleda impresivno za medium i DX9 detalje. |
Citiraj:
:dobar: strasna je igra,ah treba ic radit a nemogu se ostavit krajziza :D |
Citiraj:
cek malo hardcore detalji su u biti medium jer ne pusta dalje? meni to izgleda predobro da bi bili medium detalji |
Citiraj:
ako nisam pomiješao (kasno sinoć sam malo odigrao), postoje Advanced, Hardcore i Gamer postavke. što koja znači - nemam pojma, no totalno će jadno biti ako ne bude detaljnih opcija. |
Citiraj:
|
1680x1050, Hardcore detalji (ili medium kak se priča) i igra ne ide ispod 40 fps-a na otvorenome i izgleda brutalno. Konfa pod Moj komp.
Inače ovo djeluje jako dobro, navodno se i mp može s ovim no trenutno nisam u mogučnosti isprobavat, budem još malo igrao i vjerojatno ću se odlučiti za predbilježbu (ili s game.co.uk ili samo cd key). Toliko o tome kako je ovo negativna promocija. |
Kod mene hardcore 20-25 fps.Ali to je dx9.Bojim se da ce u dx10 ici na medium, ako ne i low.
|
SLI/CF nerade u beti. Drugi GPU je 0% opterećen.
Također, lako moguće da će u DX10 igra ići bolje nego u DX9. Primjer BC2, STALKER CoP, Metro 2033. A za DX11 ništa neznamo. |
ovo izgleda preeeeebolesnoo ovako dobru grafiku nisam jos vidio!!
detalji 1920x1200 hardocore 70FPS.a tu negdje prezadovoljan samo sto je ova verzija jakooo bugovita :) |
stvarno izgleda izvrsno,mnogo bolje od prethodna dva nastavka,a i cini se da je engine optimiziraniji poprilicno.Definitivno kupujem.
|
Probao sam ovu "betu", EVIDENTNO je da su ciljano pustili igru vani u ovakvom obliku.
|
Probao i ja sad da si skratim vrijeme do Strikeforcea.
Mislim da je ovo grafika kakva ce bit na konzoli. Igra se digla na harcore i ide kao da je zalokana na 60fps iako je glupo pricat sad o perf. kad je igra u ovakvom stanju. Graficki me nije impresionirala jer su me razmazile svjetla i sjene iz BF2 i Metroa, od kojih ovdje nema ni s. Tako da mi sve to izgleda jako nedoradeno i prazno plus sto je voda losa i dosta toga je sa losim teksturama. Krajolik je super, zgrade, ulice itd i kad se na sve to jos ubaci dx11 siguran sam da ce mi jezik ispast do poda. Necu ovo vise ni probavat i cekam punu PC verziju koja ce isisat zadnji atom i moje konfe. |
@magarac, grafiku si možeš diizati iz configa, tako da to što si u opcijama nastaviš nije max što si možeš složiti. Jer ipka, to je beta.
Jako puno detalja si možeš "dignuti" u cfgu. Nisam probao tu leakanu verziju, radije čekam full, al sam čitao po forumima :D |
Probao da vidim kako ce raditi, sve pet, vjerovatno ce retail raditi jos bolje.
Čitam okolo da se i multiplayer vec igra preko virtual lan-a ili tako neceg. Onima kojima smeta motion blur mogu ga ugasiti preko konzole, tilda key ~ za otvoriti konzolu i upisati r_motionblur 0 Definitivno kupujem original igru |
Probao i ja na HD 4850,1680x1050 rezolucija 20-40 fps,hardcore postavke zadovoljan sam.
Full igra ce biti bolja a i cujem da se prica da ce se DX10 jos bolje izvoditi na grafickama koje podrzavaju DX10(dobro ne sada na HD 4350) vec na jacim grafama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |