![]() |
Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije.
Odo ispeć još kokica. |
Čudno kako Tubiću još nitko nije kičmu polomio :D
|
Citiraj:
I šta si sve kupovao da ti je dužan tolike novce? Ipak je malo blesavo da si se dao preveslat za tolke pare. @ maX Još nije. Ima vremena:D |
Mozda ga je izbunario za lovu za "pokretanje posla" na rodijackoj bazi :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno čovjek priprema automate bombe i suzavce... :D Treba vremena... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mislim ne bi mu ja cak ni zamjerio da je rekao, cuj stari, nemam sad se mozes strpiti 2-3, 6 mjeseci, i sve 5, ali ranije spomenuti ( necu uopce trositi tipke na njegovo ime i prezime ) konstanto LAŽE, MULJA, IZVRCE i VRŠI VELIKU NUŽDU, evo pare ce danas, sutra, popodne, ujutro, zenu vozi u bolnicu, punica je slabo, ceka pare da mu sjednu, ceka pare da legnu, netko mu ih nosi, ceka nekoga, umro ovaj, umro onaj, slupo auto, popravlja auto i sl. a vjerujem svima koji su imali posla s njim su to poznate fraze, a ja se na kraju osjecam ko' zadnji debil, magarac i budala sto sam imao ikad posla s njime :hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Nema nista gore nego kad ti netko tko ti je duzan lovu...kaze da ces je dobit "sutra",odmah znas da laze...
|
đizus, ovo stvarno prelazi sve granice. Ovo više nije zajeb nekom klincu iz kvarta za par ventilatora, za ovo ljudi ginu *ebote...
|
Stvarno, tip nije normalan. Nemogu vjerovat da još ima obraza primat narudžbe i bacat ljudima krafne u oči da će dobit svoju robu u roku za najmanju cijenu na tržištu.
|
e stvarno da me netko zajebe za 50 tisuca..hmmm .. paa vratio bi mi minimalno duplo,ono za psihicku i dusevnu bol :D
nego daj mi reci kako si ti njemu dao tu lovu? preko virmana?racuna? nisi valjda na ruke,cash?? jer ako je islo preko racuna onda imas osnovu za podic tuzbu preko nase predivne/pravedne drzave :) |
Citiraj:
|
7 ilja eura? Wow..... znas onu,ako se želiš zakačit s frendom.....samo mu posudi nofce :)
|
Citiraj:
Ovo sad već poprima zabrinjavajuće razmjere. Liku treba podhitno skinuti web shop da ne navlači više rulju. |
Ovo više nema veze s DI i ostalima već sa policijom.....
|
Citiraj:
|
Nemože on sam sam sebe naplaćivat kak njemu paše. Nažalost al je tak. Imam iskustva u tome.
|
lol...sta ce uzet, kad vidis da ovaj nema nista robe, koliko ljudima kasne posiljke i kako se gube na putu do HR:):)
|
Cijela situacija s hardverajem mi već lagano ide na qurac, a vidim da se prelila i na neke druge forume. Nije mi jasno zašto moderator ne zatvori hebeni thred već jednom. Da stvar bude žalosnija, od ovuda je sve i krenulo.
|
ja naručivao, sve u redu
sad sam mu poslao mail da trebam crijeva za vodeno . nemam gdje kupiti :D |
sam nemoj i ti plakat u temi za mjesec dva
|
Citiraj:
Ja plaćam preuzećem, osima ako ne strpa papir u paket :lol2: |
Citiraj:
|
...koji je, eto ne biste vjerovali, umro. :D
|
|
Ma ROFL :D.
|
Citiraj:
Kolega brunori nam ništa ne javlja, tko zna je li utjerao onih 50k rakuna... |
A ja bas gledao jucer jel web jos ziv, vidim je, foruma nema odavno, kad ono
This Web Site Account Has Been Suspended.. A bilo je i vrijeme.. |
Izgleda kasnilo se sa uplatom usluge ShopCentru evo opet radi http://www.hardveraj.hr/shop/
|
meni ne otvara tj. opet pise This Web Site Account Has Been Suspended..
edit: sad radi normalno..wtf |
neko opet avansirao na robu. :D
vec vidim za tjedan-dva ovdje "tubic me zavlaci.. prvo seprtljavi kolega, a onda mu umro xxxx(insert random family mamber)"... :fiju: |
Web radi normalno, zašto ga Tubic nebi držao živim kad mu je to izvor prihoda :D
Pa zar nitko nije ovo prijavio na policiju? (mislim na oštećene) |
Oce li zavrsiti tubic na nasim prljavim trgovcima? Ajmo kladionica ;)
Evo ga na nasoj trznici... Njegov broj... zasmrdilo mi kad sam vidio koja je roba....:fiju: Smrdi i na multiaccount :) ah da, zaboravio onaj "radnik" mu to.... :) |
Citiraj:
|
Sunce vam vaše sad ne vidim temu :D
Šta su obrisaste ccc |
Da se ne bi netko od kolega opekao spomenimo novi nick od dragog nam Trubića :)
pedro del negro Dakle, oprez kod kupovine iako bih ja to izbjegavao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |