![]() |
Citiraj:
već ste zaboravili što se sve uči na treningu ?? :D:D |
eduardo je simulirao...ali ima jedna mala razlika,i razlog zbog kojeg nije djubre...simulirao je vrhunski :) toliko uvjerljivo... al bez brige,vjezbaju to svi igraci na treninzima.
|
sad bas citam i ovi skoti traze od uefe kaznu..ma mislim koji elementi.. sta je maradona dobio kad je na sp-u rukom dao gol?? stvarno neznam cemu ta hajka..to se dogadja svaku utakmicu,netko dobi penal netko karton i opet svi sretni :)
|
Eduardo je simulirao, al taj gol nije odlučio putnika u Ligu prvaka. Arsenal je to osigurao još u 1. tekmi tak da je ovo samo packa u susretu. Bilo je samo pitanje s kolikim hendikepom će Arsenal dobit.
Celtic vjerojatno ništa nebi napravio i da nije bilo penala. Prvi put puknuli u okvir u zadnjoj minuti tekme i zabili gol. |
Citiraj:
to o čemu ti pričaš vrijedi samo za nekolicinu klubova u svijetu,institucija poput Barcelone i Man Utd itd... i opet,prihod od navijača su njihov mizeran postotak u blagajni... |
jel ti znas zasto man utd ima onog Parka u ekipi?
jel ti znas koliko su oni zaradili na njemu od prodaje njegovih dresova? haha..stari moj zamisli si cifru ..on je nacionalni heroj kod njih na istoku :) |
Citiraj:
Ti ocito da nisi vido Bojana Vručinu na djelu. Nogomet i to profesionalni nema veze sa sportom. I neka je pao, i ja bi pao i zavukao penal za finu premiju :) |
Citiraj:
to ti je isto kao da ja kažem da moj luksuzni restoran zaradjuje na jutarnjim kavama i kroasanima nemam nikakav restoran da se razumijemo :D (bio bi u klubu 100+ kg) evo ti posljednji primjer CR-a u Real Madrid,oni će njega već prvu godinu isplatit (sponzori,reklame (TV)...marketing općenito) David Beckham je u LA Galaxy privukao sponzorske ugovore o kakvima klub nije niti sanjat mogao |
o.O jel to Dinamo igra???? Tragicno, previse preskakanja igre nemogu 2 pasa spojit
|
Nebo i zemlja od prosle i ove tekme.
|
U zagrebu se hearts usrao i popio 4 komada,ovdje se dinamo ukakio samo treba vidjet koliko će oni popit :D igraju dvije prave ekipe :D ako se mene pita oja bi momcad trebala ici dalje,nijedna :D
|
Mah opet. Butina mora pogriješit da bi ovi zabili gol...
|
Može li Dinamo danas napisati svjetsku povijest?
Nitko u Europi, koliko je meni poznato nije uspio prokockati domaćih 4:0. :D |
OMFG, pa sta je njima.
|
Hoćemo li gledati produžetke? :D
|
Citiraj:
|
Ovo nije za gledat.
Laku noć. Jebo in pas mater kretensku, zbog koga se ja nerviram! |
Ne znaš ko je gori...
|
Haha, ovaj Dinamo uz krajnosti u krajnost. Trebalo bi im sad Maminja pustit s lanca da se pošteno izdere na njih u stilu "unutarnjih neprijatelja JNA" i to je to. Al' brate mili i ovaj Hearts ne bi zabio da nije bilo razigranog Butine i Sammira - šta je da je - dečki znaju namjestit gol....
Ne bu dobro. |
Haha, ovo se ne bi trebalo zvati "Liga prvaka" nego "Liga vritnjaka" :D
Kad smo već kod Dinama, i moje selo ima Dinamo, ali šišaju zagrebači u svakom pogledu. Pogledajte samo ovaj članak :D http://img188.imageshack.us/img188/7702/90786304.png |
Treba to gledat sa vedrije strane-ipak je na kraju 4:2 za nas:D
|
ali čovječe,ovaj hearts je rupa od momčadi...pa možeš im se šetat u šesnaestercu,a do njega doć u jednom dahu
apsolutna katastrofa dinama i hr nogometa,sramota... 4:2 Jeltz stoji,ali koliko će nam sramote taj rezultat još donjeti :D ako bude ovako loše,prodajem tv i ne kupujem novine :D |
Meni je samo žao ljudi koji su putovali sve do tam i navijali po onoj kišetini...
|
Citiraj:
Nogomet, tj. cijela fakin FIFA je najmoćnija legalna ustanova za pranje novca na svijetu. A pokvarenjaci (čitaj: dileri, šverceri, lopovi, ubojice..) sa Fifinom licencom lakše putuju po svijetu (kao "agenti i menadžeri"). Jer kako bi inače objasnio zašto je u istom tjednu obišao sve Afričke i J.Američke tvornice "bijelog zlata"? Ne vjeruješ? - Tko ti je kriv, živi u neznanju. :D Možda kod nas nema puno tako velikih igrača (kriminalaca, ne nogometaša :)), ali zato u svakom klubu imaš lopova koji krade ako nikome drugome onda svojim igračima.. Usput: - Čestitke Dinamu na prolazu. Čestitke Eduardu na još jednom pogotku. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, svi HR klubovi u Ligi Prvaka igraju, a glupi Dinamo jedva Hearts prolazi.. :kafa: A šta je Eduardo trebao? Sudac je dosudio jedanaesterac, a s njim nema raspravljanja.. I sad Englezi (i neki domaći) našli srat po Eduardu, i kao "u Engleskoj se to ne radi", a CR godinama padao pred milijardu ljudi na izravnom prijenosu.. A i nigdje se ne tuku ko u Engleskoj, jadni Dudu tek ode i već mu nogu slome.. Najžešći su mi ovi Škoti što tvrde da je Eduardo sramota za "profesiju", po tom kriteriju bi Inzaghija, Maradonu i Zidane-a trebalo objesiti.. :kafa: |
Provest ćemo jesen u EUROPI, koga briga za poraz! :D
|
Uf, po komentarima i bolje da nisam gledoa tekmu. Lagano sam bio na šici i fino se pozitivno iscjedio i bok.
jel nosonja opet u offsajd letio? :) MOrat cemo ga na plastičnu i bok:D |
Citiraj:
|
Za nosonju si prvi put u drugom poluvremenu cuo u 81 minuti. :kafa:
|
Kaje danas bila tekma? :D
Šteta tih 2 sata uz Tv... |
Da Dinamo igra maksimalno nakon pobjede od 3:0 i to da se ubija kod domaćina nisam očekivao. Šteta navijača kaj su išli SAMO zbog tekme tamo.
|
3:0? :D
U nekoj normalnoj momcadi bi trener stavio rezervnu ekipu i ta bi grizla za pobjedu kao terijeri, samo da se dokazu. Ali to se kod nas ne radi jer je ljepse laditi jaja na klupi ili tribini za finu placu, sto ce se dokazivati ili nedajboze prodavati trulim kapitalistima na zapad gdje treba malo i znoja pustiti za istu ili malo vecu lovu :D Kako bi nas narod rekao, "bolje za 1kn lezati, nego za 2kn raditi":D |
Strah me koga ćemo izvuć u skupini.:D
|
Ja navijam za Red Bull, posto su oni moguci pick :)
|
ja bi da dinamo dobije romu, da ih talijani malo nauce nogometu :)
|
Talijansko poimanje nogometa je sve samo ne nogomet.
|
istina, ali mi Roma nekako najvishe ne-talijanski igra....
hvala dragom bogu da nisam bio ispred televizora sinoc, jer mislim da bi dobio chir od tog silnog zhivciranja.....chitam svuda da su igrali za qurac... bit ce zanimljiv zhdrijeb.... |
@Medulin. Znaci, Medulin i hoce se Roma. Hmmm..
Citiraj:
|
Izvlačenje grupa u 13:00.
Do tada zabava s mogućim grupama. Moj prijedlog: Werder Bremen Heerenveen Dinamo Zagreb Red Bull Salzburg :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01. |