![]() |
Citiraj:
No, ima soka u onom što je SU rekao, pa eto - kako odluči većina. Malo demokracije i ovdje :) |
I onda neka neko kaže kako Makovnjače nisu povlaštene :D
edit: upravo sam skovao novi izraz - tri put hura za mene (all rights reserved) :) |
Citiraj:
|
Vrati je. Postalo je nezanimljivo otkad je nema tj. prepucavanja bubbe i nje i sve više se ide u spamaru. Naravno, uz uvjet da pripazi na rječnik. Dama (meni su po defaultu sve žene dame) ne bi trebalo koristiti kočijaški rječnik.
|
Citiraj:
Imaš pravo fali rasprave, tj nestalo je elana odkada nema Katy :fuming: |
hebo nasu kety, ak je demokracija u pitanju -onda ocem M&D nazad...
Kaj kazes Tor?Bili bumo dobri:D |
Citiraj:
iggy nhf, kao znak dobre volje poslat ću ti lenovo miš :D |
Citiraj:
|
što nije pravedno jer bi zapravo on trebo dobit ban zbog činjeničnog stanja koje si ti iznio :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, eno brašnasti na trznici dijeli Mekove sakom i kapom za cca 50 ojra pa navalite i krenite svi u vrli dizajnersko/sofisticirani svijet :) Rafting vam je zagarantiran u brzom roku ;) Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno sam bez routera jer su mi krknili svi hardovi viška XD (ak neko ima neki stari PATA hard viška, bilokojeg kapaciteta, koji radi, plačam pivu u tolkiensu ak mi ga da, i bacam intelov poster još u igru :p ) Citiraj:
Neka, neka, drveno kučište će skoro bit gotovo... |
Dobar dan svima....
@Tor Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo... Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost... I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale... i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav... |
Citiraj:
Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег Катюша, думая о все дерьмо она сделала... Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se vec razbacujes znanjem, onda barem budi spremna poduprijeti ga sa dokazima, ili progutat ponos pa priznat kad si u krivu :beer: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Katarina je u željela izraziti dobar stav, ali se malo diskreditirala sa onim izjavama o Radmanu i Điksiću.
Ma fućkaš te Supermicro matične, nešto jeftiniji DDR3 i slaganje konfiguracija. Za složiti dvoprocesorski Xeon treba znanja i gubitka vremena. Trenutačna novčana ušteda je moguća, također ne tvrdim da te Supermicro matične i kučišta koja je Buby spomenia nisu možda dosta kvalitetnija od Appleovih. Međutim Apple Mac Pro je gotovo rješenje i o problemima konfiguriranja glavu je razbijao sam Apple. Tako da kupovinom Maca Pro dovoljno ga je izvaditi iz kutije, instalirati npr. Final Cut Studio i odmah se može prionuti na rad. Što se designa tiče IMHO mac Pro je pregrd i ne djeluje baš nešto "profi" na pogled, a da se izbjegne fancy izgled i preplaćanje monitor se izabere kakav dobar IPS Dell ili HP, miš se zamjeni kakvim boljim Logitechom i vozi miško! :) Dalje, ako se bolje pogleda design samog Maca Pro ne možemo se oteti dojmu da je puno "amaterskije" napravljen od Dellovih i HPovih radnih stanica(a i cijena je izgleda nešto manja) Međutim, nekako sam mišljenja da je baš Mac taj koji je idealna izbor za neke usko specijalizirane poslove tipa video obrada. |
Citiraj:
a vi meni prigovarate da vrijeđam Bubbicu... hmmm |
@Terminator02
Citiraj:
|
Citiraj:
{ :dobar: } (hint: imas nos za shvatit poantu postova) |
Citiraj:
Ma daj, kažeš da je Lexus amater naspram Opela? :D Uz to, samo spominjanje Bentleya i Opel Astre u istoj rečenici je presmiješno! Dijete drago, nemoj spominjati automobile u temi o računalima, pogotovo ako pojma nemaš o automobilima.. :goodnite: |
Nisi shvatio sarkazam ...
|
svejedno, stvara paralelu sa svijetom automobila da je apple=lexus, bentley, a dell, hp=opel astra. to je jedna vrlo odvažna usporedba, s obzirom da se i dalje ne vide nikakvi argumenti s njene strane. nakon katarininog povratka opet sve ide po starom. ne kužim zašt jednostavno ne može stat prepucavanje oko toga čiji je veći, i jednostavno nastavit raspravu normalno raspravljajući o meku kod nas i u svijetu, kako i glasi naslov teme. :kafa:
|
Citiraj:
Lexus i Bentley su statusni simboli, njih će kupiti čovjek (tvrtka) koji želi dobro izgledati i koji se želi malo istaknuti.. Znači, ako je ono bio sarkazam, Katarina hoće reći da je i Apple samo za slikanje s njime i kur**** pred susjedima? :D |
Poceli ste mlatiti praznu slamu, as usual.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko kaže da Mac izgleda amaterski?
By Swarovski |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To ti je 11000 24-karatnih kristala. |
Tema opet malo skrenula s puta...:smoke:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali isto tako, mora da su to pomno birani kristali od strane Applea i bolji su od vecine kristala na svijetu. Naravno, swarovski je tu samo usput dosao :D |
Pa nekim korisnicima savršeno odgovara?
Citiraj:
|
Mac pro (Xeon 5570 2.93 GHz) na službenoj stranici http://www.apple.com/macpro/features/processor.html ima CFP2006 rate 144. Na stranicama spec.org Fujitsu ima 193, HP 191, Dell 189. Sintetika, ne mora ništa značiti ali...čudno.
Rezultat mi je čudan jer OS ustvari ne bi trebao imati veliku ulogu. Možda je stvar u ovom rate_base gdje nije napravljena optimizacija PS Drugi put ću provjeriti prije napišem. fp_rate_base u odnosu na fp_rate je neznatno niži kod drugih proizvođača. Dakle rezultat od Mac Pro je bitno niži. E sad zašto? Mac ima samo 6GB RAM-a ali ovaj test je test procesora gdje druge komponente imaju neznatnu ulogu. |
Citiraj:
O nekim instalacijama Debiana koje imamo u udruzi i koje rade godinama, da ne pričam.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |