![]() |
odigro 2 tekme danas nakon kratke stanke,
završilo je s hulkovom bombom sa 40-tak metara i bušenjem hitlera na golu; sjeti se Berlina četrespete ... TĐN ! hehe http://www.youtube.com/watch?v=3yP25YzaaYw :D |
Citiraj:
Citiraj:
Meni isto nekad zatrza. Isto je x64, ali vista. Mozda je do x64?. |
Citiraj:
|
Od ovih patcheva što su izašli (1.01 i 1.02 ako se ne varam) ni jedan ne popravlja sam gameplay kao što je ono glupo okretanje i uklizivanje s leđa bez prekršaja? Jel netko instalirao?
|
je, ali ti patchevi niti ne bi trebali ispravljati te stvari...
lijepo pishe shto koji patch dodaje, prvi tri stvari za online mod, a drugi neke dresove, igrache, transfere, itd. |
Citiraj:
Katastrofa. a gameplay je lošiji nego na prethodnoj igri. i bojim se da patch nebu to samo tako riješio. |
Jesu sa tim patchem rješili kranjčara u tottentham?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oce oni ikad napravit LAN opciju? Koji je bio zadnji PES da je to imao
|
Ev, ja igram PES10 na svojoj plazmici uz Logy Rumblepad 2 Cordless i jako jako uživam u igri.
Stavio sam neki patch koji ispravlja sva imena itd... Igram "Become a Legend" Zamjerke: - Ide mi na živce kad mi igrač automatski trči na loptu ili kad automatski uletava kada se suigrač priprema mi ubaciti loptu u "for" - dešava se ofside, tu gubim živce. - Sudac slabo svira faule, pogotovo kad je igrač u zamahu s nogom, ovaj ga trkne - ništa strašno - ovaj se rastepe i naravno igra samo ide dalje Pozitivno - Grafika - Igrači - Igrivost - Mnoštvo terena Pozdrav |
narode, turnir u Osijeku 2v2 u Matrix Clubu.
imate vishe informacija o tome na fejsu i cropesu. ako tko ide.... vidimo se tam ;) |
Citiraj:
|
Pa kad uklizavaš :D
Meni ide naživce bio u 16 ili van šesnaest, zaletim se, krenem pucat i ovaj me gurne, a ovaj niš ne svira. Ili jučerašnja situacija, golman izleti, zdriblam ga, dođem na peterac, da ću puknut, lik me gurne s leđa, ja odletim pored gola, ovaj zeme loptu koja je otišla u drugom smjeru i nikom ništa. Pa skoro sam gađo suca đojstikom :D Dopada mi se također što kad dobro pukneš žogu s cca 20-35m - u ralje, onako full realno, golčina. Nije ko na nekim fifama i prijašnjim PESovima da je golman skidao sve živo i mrtvo s 30m. Opet u drugu ruku, malo je blesavo što ponekad (recimo HRV-ENG) njihovom golmanu spičim 3 gola, tako da on izleti na 6 metara, ja prođem 2 koraka s lijeve strane, puknem i dam gol, a njihov golman stoji ni ne baci se... Onako, više mi je interesantan modul "Become a Legend" nego ponekad sama igrivost. Još nisam probao igrati na nekom težem levelu, ali s vremenom ;) |
Citiraj:
btw. onaj SUPERSTAR mod kaj je težina veća od top play je po meni sranje i nevalja niš, stavio ga, uvaljo barci po kratkom postupu tri komada i pobriso, na top player su puno opasniji, više dodavanja i kontri... mod = O bodova |
Može li mi netko opisati točni postupak kako da formaciju koju sajvam učitam u online modu. Naime ja sejvam i odem online loadat formaciju i opet mi je default.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
b) sudjenje je tako odradjeno da kada te komp lomi, da su to 'profi' faulovi, makar su dvojica ili trojica ti uklizala u kost, a kada ti to iz bijesa napravish, onda je to karton; chesto i crveni. osobno sam prestao pizditi na takve startove, jer mi je zhao gamepada; ne sumnjam da ima ekipe kaj se praksa kako lomiti frendove kada igraju skupa a da ne poberu kartone, ali ja odbijam tako igrati... vidjam to chesto na netu kad pikam, pa sam se u jednu ruku naviknul... poruka posta: uzhasno sudjenje (tj. procjena faulova) |
sve vam govori da sam u 3 sezone ML dobio 1 penal :)
postao sam imun na to suđenje u toj mjeri da sam skoro opal sa stolca kad sam dobil penal :) |
Ja juče igrao Hrv-Srb i čorluka ukliže Srbu, ovaj se popikne i nastavi hodati, a Čarli dobije crveni.
Reko, WTF?!!? Na kraju sam spušio 1:2, jer su moji igrali ko muhe bez glave... Pa ti sad ne razbi gamepad, ajde... :p |
|
update 1.03 .... KOMPLETAN !
http://www.easy-share.com/1908846089/pes2010.rar čini se da malo brže igrači reagiraju, i možda je sudac dobio naočale, neznam, treba ga još testirat... |
Koji patch za imena i HNL skinuti i gdje, hvala?!
|
jos joedno pitanje
igram become a legend instalirao sam patch 1.3 i onda body kit 0.7 kako se zove vec i u nekom klubu sam u eng ligi i svaki protivnik vs kojeg igram ima iste dresove kao ja.... znaci neigrivo se to moze kako promjenit ili? |
Jel ima netko taktiku protiv 5 obrambenih,naime bratić mi se krumpa sa 5-4-1 i još ima zadnja dva vezna,cijela taktika mu se svodi na čekanje kontre i onda zabija sa drogbom kad mi ispadne obrana ko iz šale...igram sa barcom sa 4-3-3,ali teško je protiv chelsea zida...možda neka formacija druga?Navikao sam na otvorenu igru,jer mi je glupo totalno igrat tak zatvoreno..ali uvjeren sam da postoji neka šema za probijanje...savjeti :)
|
improviziraj....
ti si došao do jednog nivoa igre kak znaš igrat i sad si stao jer ti se neda promjenit stil formacije su tak nebitne uostalom kaj ti isto kukaš ak ti drogba tolko problema zadaje skrši ga dva put i amen |
Citiraj:
Nadam se da će sa patchem novim sredit te neke propuste... i sudca da sudi kak spada,jedno 50 puta sam pao u šesnajstercu i ništ nije sudio... |
|
ja bi ga onda na tvom mjestu lito bombardiro šljucama u zoni 30-40m , mislim ja tak igram uvijek, volim pucat iz daljine i to...
iznenadi ga s granatom... tđn ! edit, evo jedna vesela, hehe http://www.youtube.com/watch?v=NOyZPkFIvN0 |
imam čudan problem,finale lige prvaka igram s tottenhamom protiv chelsea-a kad ono imamo iste dresove...to sam skuzio i u master league
imam sve patcheve...čak ne mogu odabrat drugačije dresove,tj mogu ali su svi isti |
nije ti kitserver instaliran vjerojatno, ak neznaš to instalirat imaš na ovom linku opisano
naravno to je pod uvjetom da imaš instaliran neki od fan patcheva + konami patchevi |
Citiraj:
|
e zakon mi je PES kao PES al ova 2010 je blagi uzas.instalirao sam igru,stavio onaj offical patch PES2009Patch140 i onda ovaj PES_2010_SM_Patch_v2.6_and_Chants_by_S0ulmirr0r.E sad i dalje je meni to nekak shit...jel vi imate koji prijedlog,koju kombinaciju staviti,sta...bi bilo najbolje da se moze fino igrat...
|
Citiraj:
Zadnji dostojni pes je onaj 4 i 5 |
Citiraj:
kaj je tamo tako realno da svaki dzhomba koji uzme barcu i krene lijevo-desno i mozhe dobiti svakoga? ili pak famozni udarci na prvu di prolaze iz ne-znam-kojih-sve-ne-kuteva...jaka ti je igra...:zdero2: 2010 zahtijeva malo skilla ipak i moguce je igrati sa slabijim klubovima protiv velikana. to shto su ga usporili pridonosi realizmu iako nije savrshen. to shto mi oldtimeri koji smo igrali PES od prapochetaka volimo i starije nastavke je ok, ali preporuka 2009??? :zdero2: mogel si mu samo reci da si instalira PES5... :respekt: @branimir: sa gamingaccessa si mozhesh skinuti neke solidne patcheve; pogledaj na cropesu preporuke |
i dalje meni sve isto...isti dresovi kod nekih klubova,identicni...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_87421b9e.jpg probao sve,patchevi,kit server... |
@branimiros - skini samo sa gaming accessa zadnji gacp patch za pes2010, instaliraj i udri, druga igra skroz...
@thoroughbred - nije ti sjeo kitserver, nešto ne radiš dobro; a btw nije zdravo trpat previše patcheva, ako govorimo o istim patchevima, probaj skinuti gacp patch i instaliraj ga i on ti ima svoj kitserver i svoje posebne exe fileove za pokretanje igre i tamo će ti sve radit 100%. |
konami patcheve trpam :) idem probat...
stavio drugi kit server sad radi...nisam našao taj gacp :) neki kit online kitserver... |
e ovako,igram become a legend i kako da se uguram da ja pucam slobodne?? :D
|
Pozdrav,
dali je netko uspio igru upogoniti preko hamachia? Ako da instrukcije na pm. Google baš i ne govori previše. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |