![]() |
Citiraj:
Carwin možda nije toliko loš (nije ima odličan score), ali mislin da je Lesnar puno jači i da se protiv njega samo brutalnom snagom ić ili submission tipa Mira 1 borba. |
Ali apsolutno nevažno što je lesnar do prije mjesec dana bio u bolnici neko duže vrijeme i što je umalo umro? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da,dugo čekam tu borbu.Volio bi da Carwin nokautira tog Lesnara jer frajer nije ništa osim ogromna životinja.Nije ni Carwin puno više ali mi se više sviđa kao osoba.
|
Citiraj:
Kakve to veze ima s Lesnarom i UFCom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Pa kad se ta borba održala?(sad vidim, jučer)
Pa mislil sam da je Fedor odustal od borba u kavezu....odoh pogledat meč! Pogledal! -slab meč... |
Citiraj:
|
Pf...neš ti borbe:stoopid:
|
Cool. :D
|
Citiraj:
|
Ona izjava Fedora na kraju da se usredotočio na udarce i napravio pogrešku je točna jer je napravio stvarno izvrsnu seriju udaraca, imao je Werdum puno sreće no svejedno svaka čast :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Come on, čovjek je pobijedio sve koje je mogao. Zašto ne bi ufc borci došli kod njega? Svi su oni pod ugovorom. Meni Fedor izgleda kao jedan od rijetkih boraca koji se mlate jer vole trenirati i jer vide da im to ide, ali mu apsolutno nije sama borba na prvom mjestu. To je čovjek koji voli svoje "selo" i život. Ne bori se svaka 2 tjedna, ne osjeća pritisak. A svi bi ga internetski borci najradije prošetali kroz najjače borce danas kao na PS2. Pa kad bi ih pobijedio, onda bi došlo novih 10 mladih koje bi morao pobijediti samo da se pokaže ako ima muda i tako... |
Ma za mene je Fedor car, naravno poslije Mirka, čovjek bez nekakvih ekscesa, uvijek smiren, sportski duh i sad na kraju je priznao poraz kao pravi čovjek i borac, a ne kao onaj Lesnar koji se meni kao osoba i borac gadi.
|
Mislim da je Fedor u užasnoj formi i da mi je cilj bio završit borbu što prije i to ga je koštalo. Baš me zanima kak bu ovaj poraz djeloval na njega. Možda i pozitivno jer od borbe sa Orlovskim , Fedor je konstantno u slaboj ili katastrofalnoj formi.
|
Citiraj:
Fedor ga je ima, i iša ga je rješit na ground and pound... A u tome je po meni najjači. Čita sreća werduma da ga je uhvatija onako. Da se bore opet nebi ima nikakve šanse. |
Citiraj:
Kome da se dokazuje u UFCu? Ekipi koja ima pet borbi i sad su face? Evo ti njegove statistike pa razmisli tko bi se kome trebao dokazivati: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ferdor se žurio da završi borbu jer mislim da je u banani fizički . Pogledaj ga prije par god i pogledaj kak sad izgleda. Izvukao se iz prve poluge i odmah nakon toga upao u drugu zbog ground and pounda.To je prevelika greška za najboljeg borca s obzirom da protiv sebe ima jednog od top5 bjj borca u svijetu. Nešto s njim nije štimalo da se toliko žurio,bar je to mislim. btw. između Fedora i UFC je loša vibra.Toliko loša da je Dana White rekao da bu izbacil TapOut iz UFCa ak budu sponzorirali Fedora. |
[QUOTE=
Evo Carwin ima primjer 12-0. UFC je mlad kao organizacija i definitivno ekipa koja je napravila veliki broj bor se danas ne bori. neka se okuša i :amen:[/QUOTE] pa i nije baš mlad kao organizacija, počeli su tamo negdje 92. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako ti iz UFCa ne možeš otići kao prvak. Moraš izgubiti i onda se tek povući jer ne možeš "odnjeti" titulu sa sobom. Apsolutno mutavo. Ok baja jako mi je drago kaj carwin ima score 12-0 ali ima on još puno borbi za odraditi da dosegne Fedora, tj. da bi mu mogao dofurati vodu na treningu, a pošto carwin ima 35.g mislim da ga neće stići. Ili bi se možda Fedor trebao boriti protiv lesnara koji ima skor 4-1 a usta su mu puna kako je najbolji i najjači. :) Taj cijeli UFC je komedija i nikad neću prežaliti PRIDE gdje su se borci poštovali i publici nije bilo na kraj pametni fučkati usred borbe. U UFCu postoji svega par boraca koji su dostojni zvati se borcima. ;) |
Citiraj:
U borilačkim sportovima nema sreće kao u drugim sportovima i nokauti nisu slučajni, bili u prvoj ili zadnjoj sekundi. Isto kao i poluge ,gušenja i ostalo koji proizlaze i borbe za poziciju i protivničkih grešaka. btw. gledao sam honorare za UFC 115 i Barry je za borbu protiv Mirka dobio samo 11000$. Mirko 75000$+75k bonus a Chuck je dobio 500000$. Malo mi je to žalosno za Barrya pošto je onaj Rothwell dobio 100000$ a ovaj je izašao iz borbe sa strganom nogom i rukom. |
Citiraj:
Japan je stvarno bio legendaran. Postovali su borbu na podu, u stojci, pljeskali kad je trebalo, bili strpljivi kad je bilo dosadnjikavo. Danas ako si u UFCu previsu u parteru seljacine pocnu zvizdat jer zele krv. Jer se osjecaju ko da igraju igrice pa bi stalno krizali medjusobno borce ko u kakvom kvizu i usporedjivali snagu udarca i jacinu brade. Pa im je zakon ako netko ostane bez vilice, pa vriste od srece. Jest da su i Japanci voljeli krv:D ali brate mili, ovakav pritisak na borce jos nisam vidio. Pobijedis i odmah te novih 12 zele razbit. A ako ne pobijedis savrseno efektivno onda si pi***... |
|
Kad sam vidio koliko g-n-pa je podnio u prvoj rundi nisam naprosto mogao vjerovati. Nije mi uopce simpatican, ali bez obzira na malo borbi, jako veliki prvak. Takvu bolest prezivjeti i vratiti se na ovakav nacin, covjek daje novu dimenziju rijecima Durable i Resilient.
|
Citiraj:
E da i Petruzzeli je dobro proša, slomljena ruka :D |
Sreca nema veze sa onom serijom - to je Carwinov stil,o tehnici bi se dali pricati ali ucinkovitost mu je za 10, sumnjam da jos itko moze ono podnijeti, nesto slicno je Lesnar u svom debiju napravio Miru, dobio ga na pod i uneredio ga i onda pokazao neiskustvo dopustivsi leg lock. Ova borba mi je totalno zadovoljila apetit, sad se ceka Sonnen - Silva, a i Lesnar protiv Caina Velazqueza ce dovoljno brzo :)
|
Citiraj:
Da Cain je jako dobar borac, i malo mu triba za napad na naslov. |
Prvi put je imao cast uci u drugu rundu :D steta sto mu je tako neslavno zavrsila...
|
Citiraj:
Nije očekiva da Lesnar neće past pred svim onim udarcima :kafa: |
Jedan od najboljih turnira u zadnje vrijeme. Sve borbe su bile jako dobre .
Šteta za Reljića nije bio loš . btw. ne znam ko bu sredil Lesnara . Carwin ga nije uspio dokrajčit a sumnjam da su ova dva brazilca(Cane i Junior)udaraju jače od njega. Jednostavno je frejer prejak . |
Da se radilo o nekom drugom, a ne lesnaru fajt bi bio prekinut u drugoj minuti kad ga je ovaj počeo štambiljati. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:51. |