![]() |
baš se iskreno veselim igri i nadam se da će biti ok optimizirana.
|
Red Dead Redemption
Oce bit fizickog izdanja ili samo digital?
|
ok, pod hitno je vrijeme za novu grafu i proc. Nema više odugovlačenja :)
Kom trebaju gojzerice i drva za zimu, bzvz...:D |
|
Dubiozno, pa imaju svoj launcher i nisu nepoznati i siromasni da trebju od one svinje primat pare i davat dio profita. I samo mjesec dana? Hmmm. Svi koji ne podnose epic ce sacekat taj mjesec bez problema, dok se ispeglaju bugovi na startu itd.
Budemo vidili. |
Pa i izlazi na Rockstar Launcheru i Epic Storu u isto vrijeme, a mjesec nakon i na Steamu.
|
Znaci walking simulator nam dolazi i na PC :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Čekaj, je li mi čitamo isti članak?
Citiraj:
Odjebavanje Steama na mjesec dana nije nikakva ekskluzivnost. Ja sam kupio Anno 1800 na Ubisoft storu iako je igra "Epic ekskluziva" do 4/2020. |
Na Rockstarovoj stranici piše ovo:
https://www.rockstargames.com/newswi...C-November-5th Citiraj:
Citiraj:
|
Da, clickbait. Ne samo to, nego će ti za igranje na Epicu/Steamu trebati i Rockstar account (čim se spominje concentric DRM). Jednako kao što ti za igranje Ubisoftovih igara treba Uplay account, makar igrao preko Epica/Steama.
|
Krenuo sam sa RDR 2, došao do Valentinea. Prezentacija je bolesno dobra i igra izgleda odlično. Još da ne igram na 29" UW od čega je 23" efektivno... Kad ne mogu naći monitor po svojoj mjeri, a da ne košta oba bubrega :(
|
Meni je igra prvih 20h bila toliko bolesno dobra da sam cijelo vrijeme samo o njoj razmišljao.
I kako je vrijeme prolazilo tako mi je sve više stalo do toga da ju prođem što prije i završim. |
Najbolji dio igre je zapravo početak u snijegu.
|
Nemojte nam previse spoilat :D
I nigdje nisam naso dal ce bit fizicki igra za kupit, njihov gtaV fizicki za pc je pun svega i svacega, nadam se da nece samo digital |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Mladenxy a jbg, stvarno sam imao u planu uzeti novi 32" monitor, ali apsolutno svakome nađem zamjerku. |
Ja ak bum je ponovno igrao na PC-u biti će ponovo sa gamepadom prek TV-a. I ovak je lagana, sa mišom bi bilo kao sa god modom.
|
U životu nisam preorder igre napravio do ove.:D
|
Citiraj:
|
Red Dead Redemption
Istina, plus mala razlika izmedju min i rec.
|
PS4 Pro je po snazi negdje, ako se dobro sjecam, k'o AMD FX + RX470. Jos ako je RDR2 radjen na Vulkanu... rec specsi su recimo ocekivani.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako god, igrat će se :D
|
ak naprave gta IV alike port, bolje da ga ni ne rade, i nemojte to uopće ni spominjat :D
|
Preorder pao. Now we wait :kafa::fiju:
|
ja još nisam našao info oće li bit kakva lijepa fizička kopija igre :(
edit: evo ipak nešto https://www.gottabemobile.com/red-de...tures-details/ |
Citiraj:
|
Pitanje (mozda sam vec pitao): je li treba odigrati RDR1 da bi se shvatila dvojka ili se moze piciti odma dvojka?
|
Može se odmah dvojka.
Dvojka se dešava prije jedinice ;) |
možemo li se onda u nekoj budućnosti nadat RDR 1 remasteru na PC :D
(znam da u dvojci ima dio jedinice) |
Nemam pojma, no ja mislim svakako uzeti neku PS uslugu da odigram jedinicu kad će biti vremena.
|
Citiraj:
A i sam kraj RDR2 je cisto dokaz da bez ikakvog problema mogu napravit remake. I u djep spremiti opet milijardu dolara ko od sale :D |
Citiraj:
|
Teško da su ikada napravili igru koja bi se svidjela svima.
https://www.metacritic.com/game/play...d-redemption-2 |
Je li se to meni čini ili se preko launchera ne može napraviti preorder standardne verzije igre? Nudi mi samo special i ultimate edition.
|
Zavrsio jedinicu i igra je solidna.da sam je igrao kad je izasla bila bi mi top.nevjerujem da ce napraviti remaster jer je to puno posla da se proda malo kopija za 10 god staru igru.sad cekam dvojku na pc
|
|
brutalno dobro...drago mi je da nisam igrao na ps4, sad kad je beta testiranje gotovo može master raca hehe
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |