![]() |
Namjeravam uzeti WD-TV preko Amazona ili Ebaya pa me zanimaju vaša iskustva - da li se carine ovakvi uređaji ?
Teoretski ne bi trebalo, ali koliko sam shvatio, to ovisi o osobi na carini. |
Ne carini se ali se placa pdv.
|
ok, hvala.
|
postoji li kakav custom firmware (ne nužno b-radov) koji donosi mogućnost većeg povećanja tilova od ovih koji se nude u zadnjem službenom firmwareu? Pitam za WDTV gen2.
|
Imam ujedno pitanje , imam LG plazmu i kucno kino , sad narucio MaxTV , usput big kupio WDTV da mogu gledati i filmove bolje kvalitete. Moje pitanje , kako mogu sve to najbolje iskombinirati ?
|
Citiraj:
|
Jamstvo
Može li netko pročitati s jamstvenog lista tko servisira WD TV?
Zvao MSAN, oni nisu servis za ovu igračku... |
Sad pogledao kutiju od svojeg live-a, jamstvo M-san.
|
Citiraj:
iskljućivo samo preko HDDa? ili moze i usb stick? qveščn2 Reza plasme bi bila 1024x768 nisam ga još kupio al bi se htio uvjerit da bu sve oke prije. help |
1. može i stick (koristio 3 komada različitog kapaciteta i porizvođača)
2. gledam na Panasonic 37" (94cm) HD Ready plazmi. Na većini filmova imam gornji i doljnji crni rub. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mene zanima kakva je kvaliteta slike iz WDTV uređaja. jel ista ko i naprimjer da spojim komp na tv preko hdmi-a pa preko njega gledam? pitam iz razloga jer npr. kad spojim vanjski hard na usb od tv-a i preko njega pokrenem film, tv ga procesira pa su mi uključeni 100Hz i HD natural motion na filmu kaj izgleda impresivno i vrhunsko. međutim, kad slika ide preko hdmi-a tv dobiva sliku kakva je i nema prije spomenutog procesiranja. pa me zanima dal WDTV kvalitetnije obradi sliku nego pc? tj. dal je moguće dobiti vrhunsku sliku ko da ide preko tv-a?
|
Pitanjce:
Da li WDTV isporucuje dovoljno struje preko usb-a za externi 2,5ˇ" hdd da ne moram koristiti ispravljac? Unaprijed za(h)valjujem! |
Da, dva diska spojena istovremeno i nijedan nije zezao po tom pitanju.:)
|
To ne ovisi o wdtv-u vec vise o samom kucistu/vanjskom disku.
Ja sam stavljao Transcendov externi 2,5" od 500gb koji nema vanjsko napajanje i normalno radi. Inace, ako fali, stavis y kabel pa spojis na dva usb-a na wdtv-u. |
Dovoljno, budi bez brige.:)
Trenutno imam spojen 1 usb stick Supertalent od 8 GB-a te 1 vanjski disk Seagate od 160 GB. |
ne treba brinuti o takvim stvarima...dovoljo je bez brige.imam stick 4GB i vanjski hard od 250GB.
|
Citiraj:
dovoljno za 5400 o/min 2.5" diskove, ali imao sam 7200 o/min 2.5" i oni znaju zezati s različitim konfiguracijama. Neki kompovi ih prepoznaju, a neki niti preko Y kabla. Ne znam kakav je wdtv po tom pitanju jer mi je taj disk krepao, ali u svakom slučaju 5400 2.5" rade bez problema. |
|
koji je najbolji firmware za .mkv i divx-ove? gdje skinuti? modovi?
|
Citiraj:
Uglavnom pogledaj ovdje |
thnx, skinuo sam i popodne cu ga staviti na wdtv. Nego zanima me koji usb wireless stick bi radio na uredjaju, a da je nabavljiv kod nas u maloprodajnim ducanima? ima li netko da je to upogonio da radi? spajalo bi se na Siemensa SX763.
Thnx! :beer: |
Vjerojatno oni sa istim ili sličnim čipsetom kao kod podržanih stickova. Isto tako, pokazalo se na wlan mreža nije dovoljna za streaming 1080p materijala, ali sve ispod toga ide bez štekanja.
|
Citiraj:
Sto se mreze tice, meni treba za streamanje div-x filmova, znaci to bi trebalo raditi ok. Thnx! :beer: |
Ja imam D-Link DWA-125, naručio sam s e-baya, ali ga sad ima i kod nas za nabavit (oko 150kn). To je za WD TV Live, za koji tebi treba? Ovo je tema od "običnog"?
|
Citiraj:
|
Nisam znao da obični može na mrežu?
To neki mod ili je wd to omogućio s novim fw? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://www.liquidsilver.org/wp-conte...dia-player.jpg ako sam dobro shvatio, moj je GEN2 ?!? EDIT: moze biti da i nije, moram provjeriti koji je kod na uredjaju tj koji je tocno PN i po njemu pogledati... |
Citiraj:
|
Meni radi D-Link DWA-131 na wdtv live-u. Samo sto mi je ruter predaleko da bi dobio i preko 802.11n dovoljnu propusnost za fullHD, tako da sam i dalje zicano spojen.
|
Evo u Linksu sam našao ovaj. Jel ok? Gledao bih na svojoj LG plazmi 42PJ250 HD filmove preko USB sticka 16GB.
Kupujem ako mi netko da zeleno svjetlo :chears: |
Citiraj:
|
moviesheet
pozdrav,
kupio sam wdhdtv gen2,1.01.79,ali sam si instaliro 1.01.77.WDLXTV_G2-0.4.5.1. pa me zanima šta moram napraviti da bi mogo vidjet movieesheet, hvala |
jedno pitanje koje ću postaviti kod svih media player-a :
da li podržava 24p reprodukciju, odnosno, da li može slati 24hz na HDMI izlaz? tnx |
Evo da malo vratim temu u život, imam WDTV (nije live) i probleme predstavlja zastajkivanje zvuka i reprodukcije prilikom reprodukcije uglavnom mkv fajlova kodiranih u 1080p. Stavio sam zadnji službeni firmware i nakon njega WDLXTV-0.5.8.1. Na netu sam pronašao da ponekat pomaže provlačenje kroz MKVToolnix ali i dalje ne pomaže. Sve 720p filmove uredno reproducira.
Ima li tko kakav savjet što raditi? Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |