![]() |
Citiraj:
Meni je Finska i Australija u CMR2 bila nenadmasna. Pogotovo onaj dio uz prugu u Australiji kad je cesta puna grba i jaraka. To treba biti pravi faker i projuriti u punom gasu bez rollanja :) |
Citiraj:
Istina! Također je bila fora i švedska radi snijega! Dirt-u jedan veliki minus što nema staze na snijegu... Mislim da bi s takvom grafikom perfektno izgledala.. |
Slažem se s tobom. Daj zamisli snijeg na Velebitu, a ti fino "kližeš" kroz zavoje. Ma milina :)
|
Citiraj:
Uuuu sjećam se toga ko da je jučer bilo. Ravna linija ali sa dve tri skakaone praktički nako ćega slijedi zavoj pod pravim kutem lijevo i stup na samom ulazu :D. Ou jea. |
Samo da mi stigne TUSL2-C i ima da taj CMR2 instaliram ponovo na OldSkul pilu sa Tuleom 1.4-S i opet prozivljavam fliperanu po Australiji i Finskoj :)
|
sinoc mi nikako nije uspijevalo uploadati replay :hitthewal:
evo ga sad sa zakasnjenjem :kafa: DiRT2 - Velebitska avantura, Croatia, 1:43:34, Subaru Impreza STi Group N |
Eh sad sam se sjetio dobre stare dvojke, javeći strah su bili mosotovi i sjlovi sa kamenjem sastrane ;D, to se puno igralo!
|
Eh, dvojka...ja se najviše sjećam CMR4 i 05 izdanja, iako se ako me pamćenje ne vara radi o više-manje istim stazama. Australiju sam volija, Finska/Švedska, gdje je ono već bija snijeg, led mi nikad nije bila problematična, one cestovne staze Italija i Španjolska ako se ne varan, san uvik rastura, dok su mi problematične redovito bile V. Britanija i jebeni Japan, u CMR5, najgori reli definitivno, monsumska kišurina po blatu i šumi:D
Nego da se vratim na DIRT, sjeba san sejove...ne pitajte kako:facepalm: Sad lagano ispočetka:( |
Imam dva pitanja: dali se sa prelaskom igre otključavaju kakvi novi auti, gledam one koji su bili tamo na početku i svi manje više imaju jednake performanse, i je li moguće negdje u izbornicima slušati muziku kao npr. u pesu?
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=HPdS8...eature=related 1:40... |
Ah, ne mogu i ja ne spomenut CMR2... Polovicu staza mogao bi ovog trena u glavi proći s detaljima na high :D
Nije loš ovaj DIRT2 ali nije to onaj stari CMR koji se već nakon trojke počeo gubit. Nakon CMR2 nisam odigrao niti izbliza tako dobar relly, ni RBR mi nije bio blizu. |
Citiraj:
drugo, replay kretanja auta traje 1:43s najmanje (krene nakon 2-3s videa a zavrsi stazu na 1:46), ima jos jedan njegov video, u kojem tvrdi 1:41, ali isto nista od vremena u igri, a replay traje duze... :stoopid: pogledaj koliko traje replay kod mene... :chears: |
ako netko zeli igrati online i zainteresiran je za orginalni cd key (dobio sa ovom 5850) neka se javi pa se dogovorimo :chears:
|
Citiraj:
|
Hm, nisma bas siguran, a i nisam bas negdje primjetio da je "ubio" zavoj da mi skine 3 sekunde sa mog vremena. Al dobro...skinem ja i to 1:40 :D , Ne...
|
Evo da se i ja malo prikljucim, malo ste mi spori :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ovaj video od slovenca djeluje brzo, ne vjerujem da kenja, a uostalom zasto bi? jedino ak je patetik neki :f |
Citiraj:
Citiraj:
|
1:43:99 mi je najbolje zasad, a mjesta za popravke ima ko u priči. Bacim screen kad bude neki bolji rezultat.
|
Citiraj:
Da nebi ja jos tu bio najslabiji a započeo sam borbu, budem sutra onda ispod 1:41 odrufao, pa bude se ekipa malo nafrizirala:goood: inace, mislim da je ono moguce 1.40 od slovenca, jer fkt mi se cini da je brzo, a i vjerojatno na Time trial-u vozi pa si namjesta setup:hitthewal: p.s. Gile - dobro si ga naguzio, meni je najveci problem rucna...:( |
Otkljucao konacno MKII zvijer(trenutno sam na lvl 26)...konacno onaj oldskul feeling kao u CMR2 kad jurim kroz blato Malezije.
Velebitska staza je okej, ali Malezija je ono pravo ;) |
Evo i mog najboljeg do sad 1:42:27 ali sutra to mora past :D
|
|
šteta sto nema nijedna snijezno-ledena staza i da barem ima recimo neki legendary mod primjerice audi quattro i pikes peak trka :D
|
Citiraj:
Ali nisam zadovoljan, iz priloženog se vidi da sam svratil u šumu po drva :D Edit: ovo razbijeno naprijed je posljedica jednog kamena koji je smetao na sredini ceste :lol2: |
Evo neću za prvu ruku puno spustit tek tolko da se da zaspamat tema :D
1:41:24 http://www.imagesforme.com/show.php/...1100035563.png |
Fino fino svaka čast dečki ide vrijeme dole :)
Ma može se ici ok 1:40 bez problema, recimo u prvom hairpinu ako ga dobro ga prođem mogu ići sec brze, no onda se spucam negdje dalje na stazi :) .. |
Ajme, malo je OT al u vezi igre tako da mslim da nam nece mod uzet ovo za zlo :D
Ugl., ekipa ubija, ja idme sad odvozit, jucer nisam ispod 1.45 mogao...hairpinovi ne da mi neidu, u 1. brzini prolazim :( :D |
Imam jedno pomalo smijesno pitanje, ali mene malo zabrinulo, pa evo:
Kad zavrsim utrku, onda dodju oni natpisi sa vremenima, bla, bla... E uglavnom, kad taj natpis ono kao padne na podlogu i uradi "bum", meni slika nekako bljasne crveno i plavo i pojavi se kao neka distorzija. Nekad se to desi i u igri kad udarim autom negdje. Jel to neki "feature" igre ili da se zabrinem? Konfa je iz "moj komp" i sve ostalo radi kako treba na 1280x1024, ultra postavke. |
to je neki fičr igre nemaš brige slično se događa dok ti se podigne lvl.
BTW: hairpin ide i ispod 1:40 samo treba full koncentracija. :D |
Citiraj:
Koji ruzan feature... :D |
OT: To ti je efekt kada si predugo bez lignji iz prontox :p
A sada ozbiljno: to je feature igre..ne znam koja je shema ali ajde :) |
Hairpin svaki put prvi dio odvozim kak spada, i na kraju kod one ciljne ravnine uvijek uspijem sa bokom pobrat kamen i onda se odrollam do cilja :D
Vozite sa defaultnim setupom ili imate koji hint?:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sve više mi se sviđa ovaj dirt, dobra je i igrivost i grafika.
Ali isto mi fali onog pravog relly-a, a valjda će sljedeći nastavci donjet poboljšanje u svezi tog. Do tad uživancija na ovom. Dečki evo da vam dam poticaj 1:40:18 - pao je i slovenac :goood: Sad idem učit za kolokvije :D, dok neko ne skine vrijeme. |
Bome ljepo, ajmo tko ce 1:39 :D
|
Citiraj:
ja evo idem sad napast ovo 1:40, samo mislim da nista od toga, ak skinem 1:42 ja sretan, jer oni 180 zavoji i ja = krava i pingpong reket:lol2: ps.s Gile ajde skini ovog "našeg" slovenca šoleta...ili ima nekekav brutalan volan ili se krumpira:D:D |
Citiraj:
nemam ja nikakve veze sa slovenijom :nono: Edit: 1:39:67 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:51. |