![]() |
mah,ja se nadam super igri,oslanjajuci se na trailere i gameplay uradke...
ali...ipak,s arkada prijeci na simulacija... drzim im fige... :) |
Hm početak svih tih igara, kao need for speed za one koji igraju bar negdje od 1996 ili bar 98. na dalje je jasan. Nije se moglo bolje tehnički dobit. I nama je ostalo u sjećanju da su to bile super igre. Probajte danas zaigrat nfs 2 pa to je LOL.
Video igre su bile nešto novo i nepoznato i bilo nas je dosta koji smo tada bili djeca. Znaći dobio si nešto što nitko prije nije vidio autić koji voziš na ekranu i ponašo se bolje od svih ARKADE aparata :D I svaka igra je bila zakon bla bla. Ali sada kojih 10 godina kasnije očekivaš da bar ta auta imaju fiziku koja djeluje kako tako realno. U biti nemogučnost i neznanje developera da prenesu realističnost u igru je prozvana arkadom. Kao da je to izbor a ne kretenizam. Dakle napravi se igra kao gtr. Poprilično realna onima koji obožavaju realističnost ili uz par klikova i uključenih pomoću pretvara se u zabavu za one kojima nije toliko fora ultra realističnost i samo se malo žele zabaviti. I time je riješen problem. A stvari kao pro street gdje je fizika takva da se newton okreće u grobu brzinom svjetlosti je nedopustiva. To nije arkada to je izrod potpuno nesposobnih ljudi koji napišu na kutiji jedno a unutra dobijete umjesto igre virtualni vibrator sa porukom : E A kako smo vas za****. I sad kad je prodaja pala i kad su ljudi napokon totalno popljuvali EA sad kažu wow moramo popravit kvalitetu i onda im ljudi iz sinbina i tako dalje rade na igri, koja po kratkom postupku mora bit simulacija. Vjerujem da će igra bit ok i sve 5. Ali ovo prije nje im nemogu oprostit. Po meni je najbolji unleashed bio. A za shift mogu reći da mi je drago vidjet da se auto "čak malo udubi i postane lošiji za vozit" kad se sa 300 na sat spucaš u zid. Fora ...... A ovo za oversteer i understeer lol.... Nemojte me flamat sad sve je u dobroj namjeri :banned: |
U hrpi trailera i gameplay videa bilo je puno toga za vidjeti.
Većinom dokaza o lažnim obećanjima, no bilo je tu i dobrih stvari, kao npr. onaj video s Meganom iz Laguna Sece... Slagali su nas i otkazali demo, vidjet ćemo kaj bude od finalnog proizvoda! |
Citiraj:
BTW, jel se to meni čini ili je ona teta sa zastavom probušila lim na autu, na zadnjem videu? |
Ma u PM, ja ni vas vise ne kuzim, a ni ove EA, vele da ce napravit simulaciju, onda svi biatchate kako ocete arkadu, onda vidite da je arkada (ko da ste i bilo sto drugo ocekivali -.-), onda biatchate kak je nerealna, pa omg, nit EA a niti ovi koji non stop prigovaraju niste drugaciji, NFS nikad nece biti full simulacija, tipa GTR, LFS etc... meni osobno najbolji su MW i PS (da, sad ce se svi na mene okomit), i ne vidim zasto svi toliko ocete neki Remake U2, presao sam ga, i mene nije nist posebnog (moje osobno mišljenje -.-), i da i naprave remake nece uspjet, malo kome ce se svidjet kako to obicno biva jer svi ocete neku realnu igru, a U2 nema ni R od toga, kao ni bilo koji NFS, osim ajd PS-a al nest cisto sitnog (moralo se kocit na zavoju tu i tamo xD)...tako da od te igre ne ocekujem nist posebnog niti ikad i jesam, al je jedva cekam da zaigram kao i svaki NFS do sada, kao i vi svi tu -.-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma kakva realnost, neznam tko je u NFS-u to ocekivao...:lol2: pogledaj samo kako smjesno izgleda saltanje brzina pri kameri iz kokpita :D, stavi ruku na mjenjac/potegne/vrati na volan u roku 0.01s :kafa:. Svako davanje gasa također izgleda glupavo- kao da se vozacu glava pomakne metar i pol u rikverc... Sve u svemu budemo vidjeli :zdero: |
Evo recenzija na IGN-u (PS3)
http://ps3.ign.com/articles/102/1023568p1.html Na video review kaže da je najbolji NFS u zadnje vrijeme, a vjerovatno i ikad napravljen.. "If you are a racing fan you must play this game hundred precent" |
U reviewu su ga opisali ko next best thing uz Gran Turismo.
A po filmicima na gametrailers i sl izgleda totalno lose (sve osim grafike naravno) :D Al da se treba probat, naravno. Moram priznat da mi se jos uz U2 ovaj nekako cini bas ok. Svidja mi se sto je shema s utrkama ko na GT3 :D (valjda? :) ) |
Citiraj:
|
Nemojte samo zaboraviti da lova radi čuda ;)
|
Ha, vidjet ćemo..
Ali ako volan bude nefunkcionalan kao i u GRID-u... Bijah...ostajem na rFactor i GTR2. Iako bih volio da to radi dobro sa volanom, malo za promjenu..(šmrc, GTR2 sa ovom grafikom...ja bi to...šmrc) |
jel zna itko oce bit ferrarija u ovom nfs SHIT
|
Citiraj:
no ferraris :) |
ma igrica bez ferrarija nije igrica.....stave mi zondu mclaren koei...(nesto) al ferrarija ne....shugavi nfs bez ferrarija oped ...:S
|
hvala Bogu da nema ferraria....
|
ma meni je najvaznije da su Porschei tu :goood:
|
Još da je damage ko u dirt 2 gdje bi mi bio kraj.....
|
Meni će biti najvažnije da će biti igrivo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da bude.Ak niš drugo nada umire zadnja, ali da ne kažem i onu drugu "izreku" o nadi:D
|
Nabavio sam za xbox, nadam se da cu veceras ili sutra probat pa javim dojomove :)
|
eo IGN kaze da igra valja, ocjena 9.0 :goood:
recenzija - http://pc.ign.com/articles/102/1023587p1.html video recenzija - http://pc.ign.com/dor/objects/143191...dr_091009.html :chears: |
ha jee..kao GT prema ovome sta se moze vidjeti u recenziji ..ha jee..
|
Citiraj:
|
...evo jos hvalospjeva. Ajde, to nemoze biti los znak:)
A vi sto beatchate, iditite se igrat neceg drugog :P |
Citiraj:
|
hmm ovo bi moglo bit dobro skontali su u EA da su godinama radili smece i da su sad napravili nesto posteno... ako budu i druge recenzije sa ovakvim ocjenama onda mozemo ocekivat odlicnu igru... po mom misljenju najbolja je mjesavina simulacije i arkade.. :) a ovo je to kao i dirt
|
Citiraj:
|
Igra je vani... :)
|
Citiraj:
Nakon svih ovih katastrofa unatrag par godina, bio bi red da ispune očekivanja. |
evo i gametrailers dao ocjenu 9.1 ovo mora bit dobra igra... makar je vecina skepticna:) vidjet cu za 2h o cemu se tu radi pa javim dojmove igra je u procesu nabavke :D
|
Baš se poklopilo da je igra izašla a ja sam u USA na godišnjem, pa sam odma uzeo ps3 slim i taj NFS.
Ovo malo što sam igrao mogu reči da je totalno drugačija od ostalih nfs. Više ne možeš uletjeti sa milijon km/h u zavoj. Uglavnom više nije totalna arkada ko prijašnje igre. Auti se drugačije ponašaju, realnije. Više o tome kad se vratim doma :) |
lajchi jel ima umutra nekog ferrarija mozda slucajno da im se potkrao jedan...................reci da plsss :)
|
krek, hors, dop, ilegalno pribavljanje softa itd... su ilegalni...držite se pravila inače će biti kartona/banova.
Lp |
Vec se igra Shift.. Nije lose!! :)
|
paaaaaaaaaaaaa ?????
jel ko probo legalnu verziju ???? i kakvi su dojmovi ;) |
Citiraj:
Neda mi se pisati, idem dalje igrati...:D |
Samo treba isključiti sve assistance jer inače previše koči i upravlja :) Bez njih je super, čak simulacija :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:28. |