![]() |
Je...
|
Imam jedan veliki problem. pa ako bi mi neko mogao pomoci.
Imam iPhone 2G. Nedavno sam išao restorat sve settinge i obrisati sve sa iphona. Nakon 2h sto se napunio bar na ekranu se pojavio onaj Apple logo i tu je zaštekalo. I sada ne mogu ništa. Ne mogu ga resetat na tvornicke postavke jer trazi neki SIM. A ne mogu ga niti restorat na firmware. Neke ne podrzava, na drugima mi dode error 1600 ili error 1601. Zna tko kako bi to mogao rješiti da napravim taj restore? + koristim win xp i one aplikacije poput quickpwn i winpwn mi se crashaju uz error i prije nego se otvore :( pa ako neko zna i kako to rješiti... |
Upute za jailbreak i unlock iPhonea možeš naći OVDJE.
Samo koristi redsn0w 0.8. EDIT: A što se tiče aktivacije treba ti vjerojatno at&t kartica ili restoreaj sa pwnanim unaprijed aktiviranim firmwareom. EDIT2: OVDJE imaš custom FW za iPhone. EDIT3: Ipak je bolje NE-aktivirati sa originalnom karticom nego pustiti da to odrade redsn0w i ultrasn0w: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E hvala puno :care:. Restorao sam i jailbrejkao. Sad da pitam još nešto. Prije restorea sam imao kao neki task menađer kad bi slidao s prstom od onog crnog na vrhu ekrana prema dolje. Tamo se nalazio onaj refrespring, procceses, bluetut itd. To moram instalirati ili kako? |
sbsettings?
|
Citiraj:
|
zaljuca se..
|
E samo da jos nesto pitam.
Postoji li nacin (bilo kakav) da prebacim neodobrene app od strane applea bez da mi mob bude on? Wifi mi nesto ne radi :S. |
Koliko vidim,izašao je novi unlock,pa me zanima jel ima ga potrebe nadogradit,Iphone normalno radi na 3.0...jailbreakan i otključan.
|
samo da pitam za iphone 3g. imam gore fake apn da mi ne skida nepotrebne podatke jer se isljucivo spajam preko wifi. jel to utjece na mms i rad mms-a? s tim da mi je u sbsettings sve iskljuceno kaj se tice podatkovnog prijenosa (3g, edge). iphone je iz tmobile...
|
Mislim da na unlockit.nz možeš odabrati da t blokira samo data promet, a MMS ne (to je moguće jer se za MMS koristi drugi APN).
Ako imaš u SBSettings isključen 3G i EDGE, ne, neće ti poslati MMS. |
mislis mozda na v3 tethering + mms postavka u fake apn-u? to moram sve onda pod custom apn sloziti?
|
Da, probaj pa vidi radi li.
|
Mms radi sa standardnim fake apn-om, ne treba nista custom slagati. Sad sam probao sa slanjem i primanjem mmsa. Naravno, mora bit ukljucen edge i 3g.
|
molim pomoc. sinoc sam jailbrejkao s redsn0w moj 3G 3,0 OS i nemrem uopce pokrenut pola aplikacija koje sam prije imao na 2,x OSu.
uredno ih instalira, pojavi se ikonica i kad kliknem na nju, aplikacija se pocme otvarat i samo nestane, vrati me na desktop. evo neke app koje sam imao al sad vise se ne zele pokrenut: xyflash, mewseek, iblacklist, ibluetooth.... nije puno, ali to su fakat najvaznije applikacije koje koristim! kaj da radim? vec sam instalirao jednu free iz App store prije nego sam ove instalirao, tak da to nece upalit, neka druga ideja? EDIT: zaboravio napisat da se Cydia konstantno rusi, tj. nakon skoro svake app koju instaliram, kad zavrsi instalacija ne moze restartat Springboard nego moram nasilno ugasit iphone i pitaj boga dal instalacija zavrsi do kraja i kak zavrsi... mozda zato nemrem niti pokrenut ih.. EDIT2: evo par dana nakon jailbrejka, imam samo probleme sa iphone, stalno se gasi, tj. smrze sa crnim ekranom i ne prima pozive ni nista, vec ga moram nasilno gasit (sleep i power off gumbic 5 sekundi drzat)... nekad se zna usred poziva samo zgasit, iako je bat puna, jel netko josh ima takvih problema sa jailbrejkom i sta da radim ? |
Koju si verziju iblacklista instalirao? Prije nego išta instaliraš sa cydije provjeri radi li uopće na 3.0.
EDIT: Nakon restorea nemoj vraćati backup nego posebno sinkroniziraj kontakte, kalendare, bilješke, fotke - ostat ćeš jedino bez SMS-ova. |
ne sjecam se koja je verzija bila, ali ubuduce cu pazit da te app uopce rade na 3,0...
ali za sad sam napravio full restore i vration natrag iphone na cisti 3,0 bez jailbrejka, jer nisam vise mogao hodat okolo s tako nepouzdanim telefonom, pozabavit cu se kasnije opet s tim...kasnije... |
Ja sam danas restorao jedan iphone 3.0 iz t-com-a i nije ZAKLJUCAN. jos uvijek prima sve kartice nakon normalne aktivacije. Je netko probao nakon unlock-a restorati iphonei staviti unutra drugu karticu? Nakon aktivacije mislim.
|
Ovo što kažeš NIJE moguće. Unlock i jailbreak su softverski hackovi i kad ih makneš (restore) njihov učinak nestaje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebas ga restorati u DFU mode-u (svjedno jel sa shiftom ili bez) i onda nakon toga prima sve kartice ali nema signala,tj zakljuca se normalno,mozes raditi s fonom ali nemozes zvati dok ne ubacis tmobile karticu. Tako se ponasa i kad ga kupis u tmobu original zakljucanog. |
jel tko jailbrjeko novi 3.0.1 software vidim da na quick pwn ima tut ali ljudi kazu da ne valja
|
Okani se quickpwn.com-a, bolje prati dev-team.
Moguće je jailbreakati, samo nakon updatea na 3.0.1, kad redsn0w traži FW, pokaži mu 3.0 (jer ne prepoznaje 3.0.1). |
nisam pitao jel moguce ja znam da je moguce pitam jel tko uspjesno od vas napravio to
|
Citiraj:
|
a jel se moze otkljucati 3.0.1 fw? nasao sam jedan opis na YT. Tamo je frajer sa redsnow 0.8 napravio unlock. ali problem je u tome sto meni redsnow 0.8 uopce ne ponudi opciju za unlock ima samo da instaliram cydia i icy
|
Citiraj:
|
@morozinho
Ako je radio unlock sa redsn0wom, znači da ima iPhone (2G). EDIT: Vidim da ti je Bruno_Rv već odgovorio :-) |
Da ponovim pitanje, nitko mi nije odgovorio ni na mackorisnik ni ovdje. :D
kako instalirati PXL fajlove na iphone? Fala :D :chears: |
|
Citiraj:
|
Instaliraj sbsettings sa cydije pa isključi 3G i EDGE (imaš pod toggles ako ti fali neki od ta dva).
|
sry ak je bilo, jailbrejkam iphone i ne prepoznaje mi karticu (tmobile) a kad vratim na tvorničke postavke sve je normalno...jel zna neko di griješim?
nebi trebao unlockati mob ak je tmobile kaj ne? EDIT: ponovio postupak sa 3.0.1 i radi |
Momci, ima li tko problema sa JB i unlockanim 3.0, baterija mi se prilicno brzo prazni? Sumnjam na SBS settings ili Navigon.
Ako tko ima kakvih iskustava neka vice, ako ne, krenuti cu sa laganim uninstaliranjem posljednjih aplikacija. :) |
iPhone - hitno!
Ej ljudi molim vas hitno za pomoć.
Naime kreno sam bratu jailbreakat iphone i koristio sam se ovime http://www.iclarified.com/entry/inde...id=4301&laid=4 sve išlo kao opisano do trenutka kad treba učitat firmware, pri završetku procesa javilo neku grešku, mislim da je nešto sa 204 bilo. i od tad ne mogu više upalit iPhone stalno bude ona slika usb sa strelicom prema iTunes-u :( mislim da nisam ništa krivo napravio, kak da se riješim ovog sada??? Hitno molim vas |
Spoji na itunes i probaj restorati...
|
nekako mi ništa ne pomaže -.-
ovo je slika kojami se pojavljuje http://www.companionlink.com/graphic...eaderboard.png bio on spojen sa kompom il ne, stalno samo to pokaže. Čak ga komp više neće prepoznat. probao sam na laptopu al ni tamo ne ide. |
Stisni i drzi power gumb 2s, onda ne puštajući power stisni home tipku i drži je 10s, pusti power tipku, a home nastavi drzati 20-ak sekundi (ako je spojen kablom na komp čut ćeš kad ga windowsi prepoznaju) - sad bi iPhone trebao biti u DFU modu - probaj restore.
|
pokušavam to zadnjih 20 minal mi ne ide baš...
valjda promašim u stotinke... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |