![]() |
Citiraj:
|
evo probudio se... :D
sinoce me bolila glava od one brzine sta je pokazao mad... 1400+ kb/s uff.... to jos trebam dozivit max. sto sam vidio uzivo je bilo oko skoro 750kb/s... |
Neznam bi li se mogao navici na 384k DSL :) . To bi mi bilo presporo.
|
najbrže što sam ja vidio je u studentskom domu kod bude-a....oko 8-12MB po sekundi : nuts :
|
to se ne racuna... unutar doma je lan mreza...
trazi se broadband pristup netu... |
E ljudi , a da moderator promeni ime ovog topica u nekaj tipa:
"Nocno okupljanje pri veselom recajkl binu" :rolleyes: |
Ma nema potrebe. Naslov baš odgovara jer se lijepo vidi tko najmanje spava (po postovima).
|
a osim toga jesmo li u svaštari ili nismo :D
|
Evo i mene nakon odrađene smjene gledanja Star Trek-a, al mislim da ću ubrzo na spavanje.
@ Mental - mogao bi i ti koji dan ranije na spavanje. :D |
mental, pa di si? Tek ja 4 vjutro.
|
Falio temu :clap:
Riporting to djuti :D. |
Aloooo, ekipa?! Spavate jel?!
Srum vas bilo, srum :D. |
Citiraj:
no vidiš da je madboy bio na zamjeni :clap: |
sta je ekipa na godisnjem ste? :D
|
Citiraj:
došao mi neispravan hdd nakon tri tjedna čekanja....:rambo: :rambo: :rambo: za popizditis.... :fuming: idem uzet frutek od muke.... |
Skidam Dragon Ball Z HQ :) .
Ne nisam dijete (nisam malo dijete, ali u dusi sam dijete) i ne nemojte mi govoriti da ima boljih stvari. Al ono stvarno, prazan forum :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. a di je mental? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ne kužim... ti to osjetiš ili what... imaš neko osjetilo na koje ti se redirecta email? maybe si genetički enhanced.... ....ipak dosad nepobjeđen... ali jednog dana... i'll be victorious... uhvatit ću te na spavanju :D btw da sam prije pitao... prije bi bio online :D |
čini mi se da mental ima nekakav program koji svaki put kad se tak tuju spomene njegvo ime posta post , dok pravi mental spava ko top:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
12-50MB po epizodi, .rm format - 11 CD-ova. Slika: jako losa (prvih 12 epizoda i jos 2-3) do "gledljiva u Full screen-u sa 3m udaljenosti", dakle dobra. Ali mi je crkla przilica, tako da nis od tog :D. btw: ovo je totalni offtopic :) |
evo 11 vuri je ....riješil sam se svih "obaveza" i otkucao sam karticu za početak smijene :D
dakle redom: @elvis&ice :p + riječ (jeste zadovoljni :D ) @mad ma tražim nešto tipa dvd-rip (xvid ili divX) cijele prve sage (ili kak se to već zove) - znači samo dok je goku mali...pa da se to sprži na DVD :rolleyes: i wish.... |
sad si tu , a negde oko 2 ili 3 buš uključil program sa bazom postova i onda kad bu neko spomenul mental program bu automatski postal
"Tu sam " ":D" "Evo me" i slično ...:D :D |
Citiraj:
daj ice složi neki frutekmetar, slično ko u autima što ima za alkose, moraš odgovorit tri pitanja da vide jesi pri sebi.... pa možemo to upotrijebiti za identifikaciju.... ako ne odgovori točno na sva tri pitanja, onda to nije mental, nego C:\program_files\mental_sleep_mode\post.exe /"tu sam! : )" :D |
testing, testing ,1,2,mental,3... :D
whereee R ju? |
izgleda da mu se program pokvaril :D
|
da, da...
a pravi mental je dozivio sok traumu od ne spavanja i sad je upao u komatozno stanje gdje ce ostat narednih 2 tjedna... |
Evo opet nema mentala.. :D
|
Citiraj:
|
4:44 a nas 4 na forumu :D
|
:D
|
mental , sad smo vec ozbiljno zabrinuti...
|
Citiraj:
|
viden je na star-trek temi... a ovdje se nece da javi.... znaci tako... izbacit cemo ga iz drustva insomniaka... :D
|
Citiraj:
the power of "who's online?" :D |
Izgleda da je Mentalov program za postanje sposoban i za složenije postanje,jučer je na ST-u postal poruku od dvije cijele rečenice
|
Evo mene u 1 sat,sinoć sam bio do tri,al se nisam javio,ubuduće se obavezno javljam,gdje se piše prijavnica za društvo insomničara?:D
|
Citiraj:
e da elvis je mali od palube :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |