![]() |
Citiraj:
sto se starcrafta tice istina je da je to jedan jako kompetitivni RTS,ali i tamo se mogla proizvodnja ubrzat,bilo je depozita manje,ali mogao si vise dronova radit i dodatne depozite po mapi pobrat brze ovdje imam dojam da svi vise manje jednako skupljamo ress i da mogu mirno u bazi cekat,uopce nema rusha,igra je spora (koliko god neki ljudi ne volili rush,ja ne volim micro pretjerani,i starcraft sam igrao zerg rush :D ,puno ekipe je pljuvalo takav sistem igre,samo to se mora znat,i tako su vecinom pljuvali camper prostosi koji su samo carriere htjeli radit :) ) |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam danas pod gablecom zahalao jedno 15 minuta igre i mogu reći da mi se, unatoč crtiću, igrica učinila iznimno zabavnom i zaraznom, a dapače vrlo jednostavnom. Tipična "rush" igra.
Me like it :goood: |
nemogu ga skinuti pise mi ovo Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. pa bih molio ak je neko to skino pa nek mi posalje prek msn!! plzzzzzzz |
Evo tek danas ga uhvatio malo više igrati... skirmish naravno. Onako... ništa posebno, trebalo je to puno bolje
Saveznici su predobri (as allways), japanci onak... nisu mi sjeli, još trebam sa rusima odigrat. Ugl, ni skirmish nema ono nešto da me zadrži bar sat vremena po partiji, nešto što je C&C 3: TW i KW mogao |
http://rapidshare.com/files/159709447/fix.rar to ti je to, ima cak 1 kb. :lol2:
|
Jel i vamu u meniju igra jako spora???IMa kakav fix za to??
|
Citiraj:
|
Ako nekog zanima, na ggc su dodali Red Alert 3 za online play.
|
Imam problemček koji me prati od početka instalacije.
Kad uđem u igru, kad se pojavi onaj crni ekran i onaj mali znakić gore desno, to mi stoji 2 min i nakon toga uđe u igru, isti slučaj kad izlazim iz misije, kad idem na main menu, isto moram dugo čekat, jel ostali isto imaju taj problem il? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači niš :D
|
I meni tak malo duže stoji, samo ona zvijezda gore desno i crn ekran, ali tak stoji ~30ak sekundi, nije baš 2 min :D
|
jbg, ja mogu odigrati samo prve 4 misijie sa svakom od frakcija, onda me kicka na desktop :D
|
Imaš fix na strani prije pa ga stavi i problem riješen. :)
|
Citiraj:
gad dem, procitao sam to i zabrijao da je to neki patch za multi ccc,,, hvala ;) |
nemam druge riječi osim da me igra praktički prikovala za komp, tih pola sata-sat vremena kaj dnevno odvajam za svoje računalo doma posvećujem samo Red Alertu.
Mislio sam da je drek, a ispalo da je igra odlična i zabavna. |
Totalno sam zaboravio na igricu...
Moram je kupit khm i instalirat. |
ja sam stavio patch 1,04 jer mi se u igri znalo događat da mi neće odselektiorat jedinice pa morao klikat 10 puta,šteta da se ne mopgu diseblati super oružja.
|
Citiraj:
E baš to, možda zvuči glupo al igra bi bez toga bila 10 put bolja. |
Citiraj:
|
Hrvatska #1 :D
Evo link na službenu stranicu, obratite pozornost na 1v1 Ladder (ljestvicu)
http://www.commandandconquer.com/portal/site/redalert/ Napokon smo i mi prvaci! :goood::fiju: |
To je kao pojedinac prvi ili team? Si to ti? :D
|
Pojedinac :D
|
čestitam :)
|
Svaka čast :care:
|
Bravo...
|
igra me totalno razocarala, prejednostavna, nema puno opcija, nekako nerealna grafika, predjecije.. ipak je c&c tw ili kw majka
|
Fala :D
Evo baš smo jučer jedan englez i ja osvojili francuski 2v2 turnir, nagrade nisu bile nešto super, ali je zabavno i ekipa je dobra :) Prekomično je bilo kako smo nas 2 ne-francuza osvojili njihov turnir i pokupili nagrade za prvo mjesto :lol2: Dobili smo C&C termosicu i šalicu za kavu/kakao :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |