![]() |
Izašli novi traileri...
http://www.gametrailers.com/video/e3...00833?type=flv http://www.gametrailers.com/video/e3...00831?type=flv Šta drugo reći nego da jedva čekam da izađe... |
Pogledao. Sjajno izgleda. Release Date: Aug 24, 201. Shvatio. Treba im vremena za završno poliranje. Samo da se ne odulji.
|
Jedva čekan ove lokacije :D oduvik mi je to falilo u igrama, da mogu uć u skoro svaku kuću/stan :)
|
|
Citiraj:
Izgleda stvarno odlično, i sada mi izgleda da baš završno poliraju stvari. Ovaj grad je 2x veći od prvog, doduše meni još malo ali napredak :) |
Nemoj mi stavljati takve filmiče više....:nuts:
|
Ja jos uvijek gustam u mafiji prvoj a tek kad drugi dio dodje, ako bude dobar kako su dobri filmici biti ce super :goood:
|
Nadam se da će biti duža nego original što se priče tiče. Original traje ~6 sati, što je za moj ukus premalo :)
Kakva je grafika, ne bi me čudilo da dobijemo novi GTA IV što se zahtjeva tiče |
Mislim da san negdje naletio na podatak da će igra trajat 15-ak sati...
To je čisto ok, čak i iznad prosjeka ostalih igara |
Ta dužina bi bila i predobra, kad igram neku dobru igru (koja je kratka) sve mi je žao kad je prijeđem ali 15h je sasvim dovoljno da se čovjek izgušta.
|
Sa službene stranice:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher RAM: 1.5 GB Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better Hard Disc Space: 8 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: 2.4 GHz Quad Core processor RAM: 2 GB Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better Hard Disc: 10 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad PHSYX/APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB Video Cards and resolution: APEX medium settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) Video Cards and resolution: APEX High settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later. NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game. |
Citiraj:
Edit: Našao, http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=76223 Zahtjevnije od Metroa. |
Za nas koji imamo atice najbolje rješenje je ubost za male pare neku 8800GT-ejku i uživati u blagodatima fizike. ;)
|
Ma ako optimiziraju dobro, radit će na svemu dobro :)
Al ne kužim ovaj dio: MINIMUM Hard Disc Space: 8 GB RECOMMENDED Hard Disc: 10 GB Pa to je uvijek isto bilo xD, ovi neki posebni |
@ xgame
Vjerojatno su ubrojili mjesto za virtualnu memoriju. Najmanji problem u cjeloj prici je hdd space :D |
Slazem se - grafulja predstavlja veci problem, izgleda nista od moje 7900GS (nadao se bar low detaljima) :hitthewal:
|
Citiraj:
Ja se pouzdan u svoju 3850, ako naprave igru kako treba, zavrtit će se mid/high postavke bez problema:) |
Samo da nebude ko GTA, recomended 8800GT, a sa duplo jačom grafom ide 15 frejmova
|
Što kaže da će se moći igrati demo online, 2-3 tjedna prije izlaska? Baš me zanima kako će to funkcionirati.
|
Demo izlazi 10. kolovoza!!! :nuts:
|
Na Steamu je zanimljiva ponuda, za cijenu Mafie II dobije se i prva Mafia. Jos jedino da cijene nisu tako skupe, jer se vise isplati naruciti fizicku kopiju iz nekog engleskog online ducana...
|
Citiraj:
Link |
dobar mu je review u 3 pm ..."Boring characters" .koji agrumenti... .pa nekome su oni u GTA 4 dosadni , ...nekome oni u Fallout 2 ili Bg 2 , Mafia 1 ...čisto subjektivna stvar
|
Nije to review od tipa, nego je tip prepisao iz OXMa
|
|
Evo jedan filmic gameplaya sa xbox-a
|
|
Citiraj:
jesam ljubitelj igre and to je premalo sati, da mi da motivaciju za kupnju igre |
|
Citiraj:
inače nejde mi u glavu kako te konzole koje imaju jadni procesor i grafičku mogu davat skoro istu grafiku i performanse kao i pc koji ima puno jače komponente |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |