![]() |
Citiraj:
Btw, 206/207/307 CC nisu auti. To su igračkice koje voze pjevačice cajki, pederi i muškarci koji takvim autom pokušavaju nadoknaditi kronički nedostatak kurca. :kafa: OVO je auto. |
Šalim se naravno. Što ti se ne sviđa u igri ako smijemo znat :D
|
Malo glupo pitanje, je li igra (full) izašla?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OVO je auto kojeg bi htio vidjeti jednom u garaži, a dotad i u nekoj igri :D |
Citiraj:
M6 ownz. BTW Citiraj:
|
Pa čitaj postove prije, svi se već igraju osim mene :D
Igra je izašla prije 3 dana |
Citiraj:
a u gridu iz principa necu vozit onu bmw trku!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i meni je isto bmw zakon... ovi ostali mi nisu nesta posebno.
|
Nije valjda da cu trebat nabavljat volan?
|
da se i stipkovnicom igrat :) , al ipak mislim da bi s volanom bilo... woooooh ^_^
|
Jel se mogu nabrijavati auti ili je ono kako ga dobijes tako ga i voziš (sve stock)?
|
Citiraj:
Ipak su tu zene u manjini i gotovo nikad ne nastupaju ovak, mene samo zanima zasto je tebi navedni audi R8 tolko drazi od navednih peugeota? |
Citiraj:
Normalna cura napokon, ili možda ne?? XD Joj samo da nema tog nabrijavanja. Tog se najviše bojim. Bilo je mali dio toga u RD3, sva sreća da niej velika razlika bila pa se nisam morao zamarati i time. |
sve je stock :D jedino sta mozes mjenjat na autu to je boja i jedan uzorak tj naljepnica :D i da mozes stavljat sponzore gore :D koji ti koriste u SP za skupljanje love
|
Došla cura u temu GRID i svi od reda počeli spmati....:offtopic:
Nije tema koji bih auto želi imati kad odrastem... sorry(al gluplju izjavu nisam čul "206, 207CC itd, itd...su pederski auti( i ono sa pokušavaju nadoknaditi..., daj molim te o čem ti pričaš?! Jeste izmislili kaj u vezi online-a da svi s foruma ljepo zaigramo jednu trku...ha? :) |
demo i full igra mi rade normalno na visti sp1 x64, no nabavio sam volan logitech driver force ex i cim je on ukljucen igra se ne zeli pokrenuti, za volan sam skinu najnovije drivere medjutim problem ostaje zasada nerijesiv....
sto se tice realnosti, evo jedana dobra usporedba: http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY |
Citiraj:
Ja sam ju naručio, valjda ce do sutra doći :fiju: Nadam se da će ići dobro na mom kompu (šta vi kažete?) :kafa: |
Citiraj:
I dalje stojim kod svoga da je GTR jedina prava simulacija sa pravim proklizavanjem. Ovo je sve samo sminkeraj, kao i NFS shit. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I da, ne sviđa mi se onaj BMW. :D I slažem se s EuroDiezelom za GTR. sry za offtopic :D |
Citiraj:
Pa ni ja ne volim pežo CC i te brije(nikad ga nebi izabro, više mi audi/bmw odgovara, al nem zato vrijeđal pežoa da je za pedere jer gore uvrede nema) al nije auto rađen za pedere i šminkere,to ljudi biraju.... nema mi ljepšeg kad u CC-u vidim neku curu jaoooo (kosa leprša) :) Ma GTR, pa nemislim cijelu igru proklizavat... bitna mi je i grafika i efekti a GRID je tu negdje u sredini sa svime... evo igra samo što nie stigla čujem poštara na APN-u 4! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam odigro malo nesta nfs pro street, i nakon 10-ak minuta igre ja u sebi mislim,sta sam skido ovo smece ?:D
jedini nfs koji sam igrao sa uzitkom je nfs most wanted i ostale starije verzije nfsa. |
samo da se ovo ne pretvori u jos jedan thred o tome kako nfs ne valja :D
|
Citiraj:
Koje gluposti pricas... Nemogu si svi priustiti hebeni Audi A8 i nije svima auto za pokazivanje i qurcenje. po tvojoj prici dok pisem ovaj post sa prozora sam vidio bar 10 sminkera, pedera i likova sa malim pisom :roller: BTW igru cu zaigrat nadam se jos veceras :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |