![]() |
A zakaj sam ja mislio za McG-a da je neki brijac od 2 metra koji isfurava majce sa slikama rumunjskih modela :roller: :D
A Razer je kao neki pimp, u toj kožnoj jakni... :D |
Citiraj:
Mogu se kladit da su pale na briju o 9 sec u SP :D Jesi im bar neki bolji cooler strpao il su jos na stocku ^^ |
nitko nije pomislio da je finiksov bicikl kljucan za sve? :kafa:
|
Citiraj:
|
Nabijem vas sve, kanite me se :D
|
Citiraj:
|
Tko kaže da mi nismo kad ste vi papci ošli :p :D
|
znamo da nisi jer su cure otisle za mnom i Optikom kasnije kad smo prolazili sa par zenskih kroz park :)
|
Kani se tih maloljetnica, mi smo otišli za pravim trebama :D
|
McG reci mu da je to samo jos jedan obicni overkloukerski san :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
"Za mene samo prirodno, samo 60+!" :roller: NHF :chears: Paniš mi on d eMeSeN if ju viš. |
Neznam tko je prije par mjeseci slinio za Sil(o)vanom na televiziji, i onda kad te je napucao došao cendrati meni i Bladeu na MSN :D
|
Citiraj:
|
Ma Mile je večeras posebno hepi. Ima svirku sa Sil(o)vanom, a kasnije tko zna.:kafa:
|
Gaymetar nemoze pokazati dovoljno visoko da pokaze kolicinu gaystva na ovoj temi.... :D:D
|
Bilo je i mnogo tema o Visti na meetu ^^ ( :chears: )
|
6.mj odgovara kome?
Je tko za da se nađemo negdje u 6.mj?, 07., 14. ili 21.?
Pa da se lupi nešto raznolikije od pizza :D ( čitaj: roštilj kakvi, pečenje, itd :zdero: ) Lista: Juggernaut - 14.06. Potemkin - 14.06. |
Juggernaut - 14.06.
Potemkin - 14.06. Crash009 - 14.6. Napokon dobio vozacku, pa da vidim malo grada :chears: |
mm, mislim da bi i ja napokon mogao doc, nemam jos nista u planu za taj dan pa ce valjda i dalje ostat slobodno :D
javim jos kad budem 100% siguran :zdero::beer: |
uff,ja nažalost 6.mj nikako, previše toga u planu :)
|
Juggernaut - 14.06.
Potemkin - 14.06. Crash009 - 14.6. antrax - 14.06. i vi uvjek pogodite vikend kad cu ja doci doma, a to vise nije tak cesto ko nekad :goood: :chears: |
Citiraj:
|
Juggernaut - 14.06.
Potemkin - 14.06. Crash009 - 14.6. antrax - 14.06. kontroler - 14.06. samo daj me Jugger podsjeti dan prije u petak (imaš moj broj:)) al može i na pm (sjećaš se da dobivam sms obavjest) jer bi mogo zaboravit, pliz. |
evo da malo dignem ovu temu, count me in :)
Juggernaut - 14.06. Potemkin - 14.06. Crash009 - 14.6. antrax - 14.06. kontroler - 14.06. maX - 14.06 |
Citiraj:
Odlično, onda ti donesem još jedan pcchip dvd (zgleda da bum ih još par godina po kući nalazil:roller:) A ostatak prastarih brojeva dobiš na ljeto kak smo se dogovorili, kad sredim podrum. (Valjda ih nisu štakori pojeli:() |
P.S. ja ne budem došel, iskrsle neke obaveze ( neodgoivo :( ),
Tko sve misli doći i misli li uopće itko doći? :D, da znam da li da idem rezervirati stol ili ne. Ja bih radije to odgodio za 7mj, ( termin sam pogodil ufff, pola ih ima ispite, pola ih još uči pa ne mogu.... ) :beer: |
Mene isto prcaju rokovi, a i trenutno sam bez para maX mi sve uzeo :D i jos bi vlakom mora ici jer mi je golf u banani...
Predlazem da se skupimo tamo negdje pocetkom 7mj taman ako prodjem na popravnom zapijemo se |
Citiraj:
|
Ja sam za
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |