![]() |
Jel zna netko kak se radi dupli pass. Na ISS 2 je bilo l1+x ali od tog nastavka ne radi.
|
Citiraj:
|
Hvala
Edit: ne radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa napisao sam L1+dodavanje(X), ali meni to ne radi. Tek ako stisnem još dodavanje u prostor onda radi, ali nije to to kao na starom ISS-u kad sam skoro svaki drugi gol tako zabio.
|
Dobro, jel zna neko kak ovaj mutavi V-Sync riješit? Igra normalno radi na high, u bilo kojoj rezoluciji i sve to...Al čim upalim V-Sync odma je usporena...Kod frenda na 8800GT je igra valjda 10x ubrzana kad upali v-sync.
Inače, demo je radio najnormalnije s v-syncom, a cijelu igru nikak naterat da dobro radi. Stavio sam ovaj patch 1.20 i naravno, niš nije pomoglo. Jel ima neko riješenje za ovo? |
Citiraj:
|
Zato sto igra ocajno radi na visti ,kao i vecina drugih. Vista ultimate sa 7950gt mi je na (doduse nesto vecoj rezoluciji ) uzasno trzalo ,vsync radio probleme,nekad je radilo ok nekad se vuklo ko krepan pas . Nova graficeka :sve leti . Eto nadam se da sam rjesio probleme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, ak ne postoji nikakav patch kojim be se to fiksiralo nekak onda je sve to skupa sranje... |
Citiraj:
|
pes 2008
kako da namjestim da mogu igrat dva igraca jedan na tipkovnici a drugi na controlleru??? pliz help.....
stalno mi javlja "for games between users, 2 controller aer required" |
odi u instalacijski folder i uđi u settings...
|
Citiraj:
|
S time da gamepad moraš staviti pod Controller 2.
|
Trebaš namjestiti da ti je gamepad označen kao controller 2 jer je tipkovnica defaultno controller 1 i to ne možeš promijenit
|
Citiraj:
|
Misliš da nisam, imam PSX to USB konverter na koji se spajaju 2 gamepada i oni se prikazuju kao jedan kontroler ali s 2 podkontrolera i ako namjestim gamepad kao controller 2, moram ga na konverteru uštekat kao kontroler za player 2
|
Ahaaaa, imaš od playstationa gamepad, tak ima i moj frend, mislim igra s tim konverterom al nema 2 neg 1. A sad neznam kak to ide prek tog konvertera ja imam usb gamepade i radi sve kak sam rekel na CONTROLER 1!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako zatvorit bokove na utakmici.frend igra sa Barcom i šikne Etu loptu i nema šanse da ga ulovim sa nekim iz manchestera.
|
Citiraj:
|
neznam dali znate, ali izasao je Superpatch za PES2008 tezak preko 3 GB, nove lopte, trava, popravljena engleska liga (grbovi, prava imena klubova) dodata Bundesliga i jos puno toga... igra sada izgleda jos bolje! neznam dali se ovo smatra kao reklama, ali linkove za patch mozete naci na cropes.net (potrebno se besplatno registrirati)
|
Citiraj:
Ima neki patchevi al nemaju 3GB, di si ga vidio, aj daj link ak nije problem! |
Mislim da je to ovo: http://extremeartist.forumcommunity.net/?t=11973307
|
Citiraj:
|
ovako instalirao sam pes08 i imam problemcic.ovako naime pokrenem igru,igra se louda i pise konami i kasnije crni ekran i nista se ne dogada sta bi to moglo biti?
|
Puno toga, jel čuješ kakve zvukove u pozadini da postoji meni sam ga ti ne vidiš?? Inst dx koji je došel sa PES2008 i trebalo bi radit, sad neznam dal je org ili ne i to može biti problem?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |