![]() |
Ne da mi se čitati ovih 180 postova :) pa samo da pitam jel kad oni to spoje,to može biti samo na jednom TV-u ili se mogu 2 TV-a spojiti nekako?
Pretpostavljam da moraju biti isti kanali na oba ali nema veze. E sad,ti televizori su u različitim sobama pa kako bi išlo s prebacivanjem programa,jel ide preko TV-a ili se mora daljinski u taj uređaj uperiti?Nemojte se smijati,nemam baš previše pojma o tome pa pitam ;) |
Da, bit ce ti isti program, a daljinski ćeš valjda morati uperiti :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednog:D Pa ga stavi gdje ti je najzgodnije... |
Na maxTV TV vodicu su mi se pojavila 3 nova programa, MelodyZen, LuxeTVHD i AnixeHD, nazvao sam odmah sluzbu za korisnike i tamo su mi odgovorili da ce sve poceti za 2-3 dana te da ce biti obavjesti o pocetku HD-a. :goood:
|
ajd konačno da se priča pokrene, nadam se da će to raditi i na HD ready telkaćima iako moj samsung veli da neće prikazat 1080p, onda bum prošvikal
|
Citiraj:
Normalno da bude radilo, samo trebaš spojit preko HDMI-a.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
a to je valjda jedini TV program koj mogu gledat... |
Jesu vam krenuli ti programi ili samo toje u popisu kao i meni?
|
kada ce da stave discovery HD ili nateo GEO HD a ne tu neke gluposti... ja imam usranu motorlu tako da nikaj od toga smrc...
|
Ovaj njihov helpdesk nema pojma. Trazim da me prebace na HD oni kazu da ce to svima prebacivati i da trebam cekat tjedan dana, a na stranici pise da se podnese zahtjev kod njihove sluzbe za korisnika :wtf2:
|
Vidim da ima i sabor televizija ali nesta je stalno zgasena s porukom da se trenutacno nista ne emitira :D
|
Dobra im je taktika za HD, ispocetka ce biti besplatno, da vide jel to uopce moze raditi kod nekog veceg broja korisnika, ako bude radilo, onda ce pocet naplacivati :D.
|
Ma hebo ja njih i njihov HD... Da hebo... :smoke:
Makar priznam, da mogu imat scifi u HDu dao bi im jos 100kn na mjesec, makar skoro uopče i ne gledam telku... Al onak barem bi imao razloga onda da pocnem... |
Citiraj:
|
Ovako, nesto si mudrujem da uzmem probno taj max-tv i sada me zanima dali ja to mogu nekako spojiti taj max-tv na monitor i kako?
Ima tu brdo postova pa da ne trazim....molim Vas odgovor na koji bi se to nacin dalo izvesti...tj dali je to uopce moguce? Monitor je ovaj iz siga. Unaprijed zahvaljujem ekipa..... :chears: |
Kupi DVI-HDMI kabel i s njim spoji Atlantu na monitor. Sto se cijene kabela tice, ja sam nedavno kupio 10m u Chipoteki za oko 220kn.
|
dal je uzeo ko od vas maxTv na probni rok od 3 mjeseca ?
|
ja se prijavio prije gro vremena i nitko ništa, ali već tada mi je parica bila li-la sa propusnošću tako da vjerujem kako mi ne mogu ponuditi napredne digitalne usluge :)
|
mislil sam na ovaj probni rok od 3mj., koji vrijedi do kraja 6.mj, imaš maxTv za 1kn a nakon 3mj. ga vratiš....
|
Citiraj:
I da, jdeno blesavo pitanje...to trosi adsl promet pa moram imati flat zar ne? |
max tv ti ne trosi max adsl promet
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci, spijim taj dvi na graficku i to bi moglo funkcionirat? Ima netko slicna iskustva ili je to mozda radio? |
pa logicno je da spajas hdmi izlaz iz receivera direkt u dvi ulaz na monitoru,a ne na dvi izlaz od graficke.
|
kupis prvo kabl dvi to hdmi. kad to kupis hdmi spojis na max tv uredaj a ovaj dvi u monitor. spojis tako da istekas postojeci dvi kabl(ako je to moguce kod mene je moguce, ovaj plavi kabl) i tu to ustekas. prek graficke ti to nece radit jer ono na grafickoj su izlazi a ne ulazi tebi bi trebali ulazi.
http://pce.hostili.com/images/P1040307rub2_thumb.jpg |
Citiraj:
Preko onoga rgb-in ili kako!? Sorry na tako mutavim pitanjima, ali nikada to nisam radio pa pitam. Naravno da mogu istekati taj dvi iz monitora. Nego, nazovem ja danas sluzbu za korisnike od t-coma i oni mi kazu da je to nemoguce spojiti na monitor!? Ocito tamo svakakve primaju da rade u tzv. tehnickoj podrsci! |
Citiraj:
|
spojis preko vga prikljucka to ti je onaj desni
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |