![]() |
Kad sam tako racunao prije dva-tri mjeseca, dobio sam oko 17mbit/s, a stvarno stanje je bilo oko 6.5mbita/s.
|
Meni veli 8128, toliko mi je otprilike i izmjerio lik kad mi je stavljao novi modem.
|
|
1 privitaka
Evo...
|
Jel vam radi NGC Wild program (101)? Meni ne radi i piše program ne emitira. Valjda imaju nekih problema.
|
jok, nadam se da nisu bacili u one pakete ili tako nešto.
|
ne radi niti meni
|
[LEFT]
Citiraj:
output power downstream: 18 db attenuation upstream: 11 db //tablica je razbijala layout// MadBoY |
MaxTV problemi od jučer?
Da li netko od vas ima problema sa MaxTV-om od jučer? Meni se zna dogodit da nestane slike na svim programima uz poruku "Kanal je trenutno nedostupan" (il tak nešt), ali tv vodič i onaj mini-info rade uredno. Uzeo sam maxtv na probni rok pred 10-tak dana i radilo do jučer bez problema. ADSL istovremeno uredno radi i na routeru d-link 684 mi se čini da je sve ok. :wtf2:
|
Ima li netko ovakvih prblema osim mene?
http://pce.hostili.com/images/DSC044...j71n_thumb.jpg HINT: plave točkice, uočavam ih na više programa, dosad na HBO Comedy, na ovome MTV dance i na još par ali zaboravih koji su |
Citiraj:
Mene više muči ovo što sam prije naveo sa nestankom slike...šta svima radi ok? |
Citiraj:
U tom slucaju istekaj STB i ustekaj nazad.... Meni se to desi svaka 2 dana (upaljen je 24-7). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I onda će mu reć isto pa će reć da će mu doć doma pa će mu onda oni ištekat i tako. Oni znaju samo iskopočat STB iz struje ako je neki problem, ništa drugo, ja sam nazvao SZK za te plave točkice i lik meni ide resetirati liniju, i još mi kaže da iskopčam ruter resetiram njega, i STB, i iako sam znao da to nema nikakve veze stim ja glup išo to radit, i poslje je još pol sata trebalo da se upali taj STB. Majmuni
|
Vjerovao ili ne gasenje i paljenje STB-a pomaze u vecini slucajeva...
|
Da u slučajevima kad zblokira, ali na koji način to može promijeniti sliku, odnosno plave točkice koje dolaze izvana
|
Eeee, to oni trebaju.
Zovi ih. Ne posustaj... Nedaj da zaklope dok ne prijave kvar i sl. |
Zvao gamad :fuming:
Veli Žarko :D da imaju od jučer nekih problema u SZ Hrvatskoj, ali da će mi svejedno resetirat acc pa bi onda ja trebao on/off stb napravit i bla...bla... Sve to, naravno, nije pomoglo...probao zamjeniti modem - umjesto dlinka staviti zyxel i ista priča...nešto tu ne štima kod njih...zvao ih ponovo i sad će mi poslati nekog njihovog stručnjaka ;) da izvidi stuaciju... Zanima da li itko na ovom forumu iz SZ Hrv (konkretno Međimurje) ima problema sa MaxTV-om?? Neznam, ali nekako mi se čini da sve ovo ima veze sa ovim HD-om koji ždere bandwidth ko mutav pa sad imaju problema sa mrežom...hmm... |
Citiraj:
|
pozdrav, ovako, moji bi doma htili uzet maxtv za tuiste, ali mali je poblem sta je adsl modem udaljen 2 kata od tv-ova, pa me znima kak bi se to najlakse moglo risit
|
Jedino sto mi pada na pamet je da router premjestis i stavis kraj MaxTV recievera pa se na net spajas preko Wifi-a. Jer provlacit UTP kabel kroz ta dva kata je malo...jel...
|
gledam tekmu i lagano gubim živce...trzanje slike je iritantno..
ima tko kaj pametno za predložit ili da nazovem čuvenu službu? |
16.6 sam zvao SZK jer mi max-tv poceo stekati (slika treperi stalno i treba mu dosta da prebaci kananal a saltanje pomocu brojika je nemoguce jer nepamti (plava lampica trepne kada okinem tipku ali uzalud)) i ok prijave kvar da bi 17.6 lik me zvao da pita dali je sve ok ali bile su jos sitne bubice (treptanje slike) koje iritiraju i kaze da je blizu i jos dan danas nije dosao :lol2:. Danasa se je jos vise skomirao pa svakih 15-30 min slika se poremeti.
|
pozdrav nisam čitao post do sad koliko vidite pola 8 ujutro je od stresa nemogu spavati pa valjda i budem sve pročitao....
jučer su mi trebali spojiti HD i zove me lik kao da su izmjerili 37dB zasićenje i da mi se na to nemože postiti HD kaj da napravim thx! |
Evo uzeo stari to čudo i sad treba to upogonit.
Na koji način komuniciraju maxtv prijemnik i router? nekakav IPTV protokol ili? Obavezno se mora koristiti router koji se dobije uz MaxTV ? Pitam jer imam složen LAN u kući i router je u prizemlju. Da li ja mogu tog Tcom IPTV Zyxela konfigurirat da ide online preko mog routera i da li će MaxTV radit ? :D |
Citiraj:
|
Ali gle neda mi se svakih par sati to raditi jer mu treba pun kufer da se ucita opet, a doprije 15-20 dana je radilo normalno.HD nemam ali vidim da mi je sada upload oko 105 kb/sec.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |