![]() |
|
Citiraj:
|
A, da...
Pravo govoriš. Ali, vjerujem mr. athi. |
Citiraj:
|
Otiso sam u T-centar...
Pa ugovore potpisivao. Zapravo starci... Mislim da mozes i zvati, ali nisam 100% siguran. |
Citiraj:
|
Bit ce povecanja da, i meni je jedan frend rekao koji radi tamo, ali jos nije sigurno kolko. Iskreno, nekako mi tih 16mbit zvuci previse...po meni realno bi bilo nesto kao 1->2, 3->5, 5->8 ali otom-potom. Ja isto razmisljam o prelasku na Optimu, no ona u mom kvartu jos nije dostupna, no kad dodje, sigurno prelazim na Optimu. BTW. Kolko vidim, AMIS ima iste cijene ADSL-a ko i T-Com? I zanima me jos jedna stvar...online igraci koji imate Optimu.Kakav vam je ping? Jel stabilan?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw koliko vidim ovaj topic je otisao u potpuno drugom smjeru od predviđenoga:offtopic: :goood: |
Citiraj:
HD: "Pa dobro zašto ste onda promjenili paket kad ste pod ugovornom obvezom?" JA: "Pa da li negdje piše da ne smijem ili da je to za korisnike kojima je istekla obveza?? Osim toga zar nemate nekakvu kontrolu tko ima ugovor a tko ne pa da se ta poruka ne pojavljuje korisnicima koji to ne mogu napraviti?" HD: "Samo malo" i stavi me na čekanje.... HD: "Gledajte....šuti....s obzirom da ste već podnijeli zahtjev bit će vam odobrena promjena na 5GB" JA: "A što je s 2 mjeseca flata?" HD: "Dobit ćete i to!" JA: "Znači malo vam je sustav u banani?" HD: "Ne bih znala, to je to hvala i doviđenja!" Komentar na ovo :lol2::lol2:. Eh onaku usput sam pitao jel imaju kakvih informacija o promjenama brzina i normalno standardni odgovor "Kad bude bit ćete pravovremeno obaviješteni." |
Citiraj:
Grozno... |
a ja ne kuzim kak ocekujete da to zna neki student koji radi na tim telefonima, em njega boli k za to nit njima to ko govori
|
Fino fino da se bacim na 8mbit ili ti mb po sekundi :D
E sad koliko sam chitao za COD4 ce biti potrebno upload od 512kbs, pa zato dizu brzine :D :D :D Zapravo jel ima @atha kakvih novosti o dizanju uploada (mislim sigurno ce ga biti samo na koliko)??? |
Na to s brzinama imam samo jedan komentar: Bolje išta nego ništa...
Mislim, bilo je i vrijeme da nama na 1Mbit povećaju brzinu, s obzirom da smo mi jedini popušili prilikom prošlog dizanja (upload ne računam, jer to nisam niti osjetio!). Ali stvarno su gadovi kakvih nema, a žalosno je kaj ih nitko ne može natjerati da drastično smanje cijene paketa. 220KN za flat je i dalje jako puno, koliko god neki pričali da je to "povoljno".... U isto vrijeme, konkurencija je odvratno loše rasprostranjena i zato mi se trenutno jako gade. Optima mi uz račun obavezno šalje i spam, odnosno reklamiraju usluge koje nude na svojoj infrastrukturi. Nije mi jasno kako mogu biti tako licemjerni?! Nude mi svjesno nešto što mi uopće nisu u mogućnosti pružiti - WTF!??! :fuming: Inače, radim u najužem centru ZG-a (čitaj: niti 50m od trga), a DSL mi može ponuditi samo T-Scum.... Žalosno. Konkurenciji: pokopajte se! :rambo: No dobro, bar ću uskoro (valjda) imati 2Mbit-nu vezu. Još kad bi i flat pao na nekih 180KN sve skupa.... :( |
Flat nije 220kn nego 140kn ili si mozda mislio na sve skupa i flat i 1mbit onda ok.
|
Citiraj:
|
ma te odvojene cijene za brzinu, telefon i flat je nista drugo nego mazanje ociju... najbolje se vidi kolko je zapravo T-Com skup u tablici koja je u stickyju na ovom podforumu...
|
Ja budem si onda 8 Mbit stavil, ako bude to 8 opće.
Nego, imam pitanje. Dok podnesem zahtjev za promjenom brzine, oni odma to povečaju? Pod odma mislim u roku od par dana. Ili treba čekati kao kod promjene paketa? I kak se to onda naplati? |
Citiraj:
Nakon par sati download ide 310-320 KB/s :fiju: |
Citiraj:
ako brzinu promijeniš zadnjih 10 dana u mjesecu onda naplate cijeli mjesec po većoj brzini?? |
Citiraj:
|
Znaci, ako se poslije 16. prebacimo, ne racuna se?
|
pa šta nejde isto kao i za paket ako mjenjaš znači od 1 u mjesecu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kak to izgleda s obje brzine,ima netko takav račun da skenira,samo onaj dio s brojkama
|
gle, ovako, ako 9. mjesec ima 30 dana, a ti se 16. prebacis npr. s 1mbps na 3mbps
1mbps 79kn/30dana = 2,633kn po danu znaci tih 16 dana na 1mbps ces platiti ==> 2,633kn/danu*16dana=41,133kn 3mbps 179kn/30dana = 5,97 kn po danua ostatak mjeseca ce biti na 3mbps, znaci 14 dana ==> 5,97*14=83,58kn znaci za brzinu ces platiti: 41,133 + 83,58 = 124,713 kn (give or take koju kunu) :lol2: |
kuzim,thx za objašnjenje
offtopick:i love the sig :P Piracy helps stop global warming. hehehe |
A brzine uploada ?
|
Frendu jučer crko SE555, dobio novi D-Linkov u zamjenu. Počeli su s isporukama...
Ovaj http://img.xcomputer.cz/ImgW.asp?cd=NN411&fd=f3 Normalni non-wireless modemi s ADSL2+ su D-Link DSL-584Tkoji su isto tako novi u ponudi od uređaja koje T-Com nudi. Nešto se kuha. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |