![]() |
EVO i stripovi su dobri
|
Neznam kako sam ovo propustio, ali EVO i mene.
|
EVO opet mene
|
EVO i mene, nije me bilo neko vrijeme... pa EVO nisam ovo vidio...
EVO pa sam sad napiso... EVO |
IMam majcu heinikena, ko[ulju od tuborga, [al od karlova;kog i pijem gimi[t * MAraaccc jebala te MIKROSOFT tipkovnica(
Paaardon;ek EVO navijam ya :e[ku |
EVO piše
|
Hm... Evo i mene..
|
Mislim reci EVO
|
EVO i mene....
hm....zanimljEVO |
EVOlucija je neizbjezna :D.
evo ja slucajno evovidio ovaj topic pa sam evodgovorio :). |
Citiraj:
''EVO ja slucajno EVOvidio ovaj topic pa sam EVOdgovorio.'' |
EVO nam i ponedjeljka.
|
Jep.. EVO ga
|
Da evo došaoooo
|
EVO opet zamrlo. Izgleda da nikome na poslu nije dovoljno dosadno da bi davao umjetno disanje i masazu srca ovom threadu.:D
|
EVO ja dobio virus :D.
|
EVO .... mene opet cigani :D
|
Citiraj:
|
EVO ja stigao iz metroa:D :D :D :D
|
EVO jedna od mene:beer: tj
EVO dvije:beer: :beer: ma EVO vam sve:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
EVO ga na opet -> EVO<-
|
EVO mene EVO, EVO mene da se i ja uključim u ovu glupu, besmislenu temu. >>EVO, EVO<<
|
Evo mene sa bicikla u trgovinu pa
Evo nema regular cole pa Evo kupim unsugared colu jer je Evo jedina hladna u frižideru i Evo odem doma i Evo upalim poluispravan komp pa Evo odem na pce gledati šta ima da Evo ubijem vrijeme i Evo naletim na nekakav zanimljiv thread sa Evo 200 postova i Evo vidim da ga je tor postao pa Evo očekujem nešto zanimljivo, edukativno, ozbiljno i Evo idem pregledavati postove i Evo vidim vratio se GregSE a kad ono Evo thread započet 2002 i Evo pregledavam odgovore i Evo nenalazim ništa osim Evo pa Evo da ne ispadnem Evo nešto drugačiji od Evo vas tu pa Evo i ja Evo šaljem Evo ovaj odgovor sa Evo ali ipak da ne bude to tako monotono Evo Evo živjeli! i Evo želim vam još puuno slobodnog vremena!! i:beer: :beer: :gringo: :gringo: |
EVO izgubio sam u CS-u od frenda nakon 4h neprestanog igranja :D (2:1 za njega).
|
EVO bas imam pauzu u igranju Perimetera pa se javljam EVO bas sad!:D
|
ja EVO nemogu vjerovati da se ovo razvuklo na EVO skoro 15 stranica...
ali.... EVO šta je tu je..:D |
Evo neznam što da napišem pa EVO
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
EVO malo kontam kako EVO kada dodje racun EVO dobiti po EVO mojoj njusci :D .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:03. |