![]() |
....ima tu dosta igara, call of duty i tiberium sun....:)
|
Ovdje zaista nemam puno za razmisljati a odigrao sam podosta igara. Sid Meier's Alpha Centauri je igra koja po mome misljenju jedina zasluzuje 99%, ako netko nije zaigrao ovu odlicnu turn based strategiju moja bezuvjetna preporuka Sid Meier's Alpha Centauri the game ( downgrade na win 98SE ako treba i pamet u glavu ) Rule the planet whit diplomacy skills or by a war machine hammer!!!
|
oblivion,NFS:MW.CS 1.6
|
Iako je ovo kompjuterski forum meni su najbolje igre serijal GRAN TURISMO i CRASH TEAM RACING. Ni jedna simulacija vožnje na PC nije kao GT.
|
Svi C&C serijali, COD2, NFS:U2, GTA:3 i San Andreas.
|
Citiraj:
najbolja simulacije je live for speed....al je jako teška |
Ne znam koliko vas je to igralo, ali kad sam bio klinac najviše smo igrali "Jones In The Fast Lane" i "Star Reach" :) Naravno, neizostavni Fallout 1&2, Freespace 1&2, Homeworld...
|
|
Baldurs Gate II...prebrutalna igra..ma,Bog RPG-ova..: cheers2
|
CS 1.6 : DualWiel
San Andreas: roller : Vice City: roller : C&C: CoolRamb Brothers in Arms:rambo: Cod -svi:rambo: MoH - svi: sniper : |
MA NEMA BOLJE IGRE OD UT2004 jos se sjecam kako sam ko klinac igro obican UT i mislio kako je to NAJ pucacina (u ono vrijeme) i da nikad nece biti bolje ali kad je izasao UT2004 zatuko je svu konkurenciju od dooma do far craya.
BOLJE IGRE OD OVE NE POSTOJI : DualWiel : sniper : : quake2 : : quake : : Machineg : CoolRamb :rambo: : pirate : : axeman : : boxers : |
lakse malo sa smajlicima
|
Bože,forum je pun ovakvih likova,trebalo bi izbacivače na ulazu stavit :smoke:
Nadodao bih još jednu igru,Age of Empires 1,2,3... |
nema problema
sry :( |
grim fandango-predivan filmski dozivljaj, pogotovo muzika.
|
Mislim da bi to bio Adom
|
BG 2
Neverwinter Nights |
CoD2 :)
|
deus ex.
|
Deus Ex.
|
Close Combat 2,3,4,5,
TOTAL WAR SERIES JAGGED ALLIANCE FALLOUT SERIAL Panzer General Series. ŠAH ljudi ŠAH COD Morrowind, Space Rangers, I dalo bi ih se još vrhunskih nać. |
valjda niste ni čuli za nju
Blade of darkness |
oblivion i age of mythology
|
Za pc Baldurs Gate 2,definitivno..neponovljivo..
Ali inače..za Super Nintendo omiljena Zelda.. To dvoje me nekako najdulje držalo..igrao bi ih opet..hm..: cheers2 ..još samo da mi je naći cartridge zelde za snes..ako sam ga nekom posudio još 97dme..ubit ću se..LOL... |
Warcraft III i Diablo II. Blizzard zna sto znaci "igrivost" i "replay value". : cheers2
|
racunalne: PACMAN i tetris
drustvene (stolne): Sah, jamb a ako bi se morao bas za samo jednu odluciti onda bi to zasigrurno bio Sah! |
Računalne: Need 4 speed Underground 2, Call of Duty :)
Konzole: Medal of honor, sve vezano za F1 i sve vezano za Crasha :D : goood : |
grand turismo
pes-ovi dark omen cod-ovi warcraft 3 + frozen ima ih jos... |
Worms Armaggedon : goood :: goood :: goood :
|
Uz vec navedene (Mafia, GTA: SA, CoD2), moram dodat i Curse of Monkey Island, i Escape from Monkey Island. Zakon igre.
Sad pokusavam pokrenut Curse of Monkey Island, al nekaj zeza sa zvukom. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |