![]() |
a da pogodim , password je 6 ili 7-erobrojcanoznakovna kombinacija bez ikakvog smisla i reda , automatski generirana?nemogu pogodit nikak :lol2: ?
ne kuzim ko je smisljo taj nacin da nam nedaju password. pa kak ce netko ko nema flat tocno znat..ma svasta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakve su ovo fore sa 10megabita za 99kn jel iko ima to
|
Fora je da imas 1gb prometa. Neznam sta ce ti 10mbps s 1gb prometa.
|
da, a ak oces 10mbps flat, cijena je 500kn
|
Hehe, uspil sam nagovorit starce, sve je isprintano i potpisano, samo ujutro treba ubacit u sandučić :)
Nego, pitanjce jedno: Ak oni meni dođu to ukopčat recimo 20.6 dali moram platit uslugu t-comu i iskonu za 6. mjesec ? EDIT: Ok, pročital sam sad temu od početka pa sam našo. |
ja ću morati preko usb-a spojiti thompsona ako pređem na iskon duo.
|
Ah, jos samo da dodje u Mariju Bistricu...
|
Jutros sam se iznenadio jer nije bilo neta. Došao sam s posla i već mislio kako će SZK dobiti jezikovu juhu od mene zbog toga. Na sreću, bilo ga je pa sam pobacao linkove u FlashGet i počeo skidanje. Slučajno uočim neke čudne brojke u stavci 'Speed' - 350KB/s. Digli mi brzinu na 3 Mbit/s :goood: :care:
|
Evo meni napokon diglo brzinu sa 768/192 na 1024/256, a pogledajte sig... :D
|
HEHE, zvali me da če mi doć instalirat 4.7 i da ce me ujutro tog dana monter jos zvat. Me happy :)
|
A kad si poslao zahtjev?
|
12.6 sam poslal
|
Super! A ja 22.5. za instalaciju nove linije i samo mi je došla ona brošurica sa user name-om i passom. Još me nisu zvali za dogovor... Izgleda da kod inst. nove linije to ide malo duže...
|
to s usernameom i passwordom sam odmah dobil jer sam si sam printal zahtjev i slal ga odmah potpisanog
|
Ja poslao zahtjev 20.06.a zvali me da dolaze 06.07,fakat su brzi ..:care:
|
iskonovci jel vam se desi da vam nekad recimo en radi internet uocpe .
evo konrektno sad , danas nedjelja , oko 22 : 30 jedna 20 minuta mi nije htjelo,malo se upali crvena lampica pod ono ethernet i onda zuta i tak stalno. neznam jel to samo meni il svima :fiju: |
Ovaj 10mbps flat mi je ful primamljiv, pa me zanima kakva su iskustva s P2P i Iskonom?
|
Citiraj:
jednom dnevno možda, ili svaka 2-3 dana, ne pazim na to, ali živcira, pišem nešto, tražim i onda stop.... iskon: cc-cc... bad iskon... |
Citiraj:
|
PITANJA !!!
@EKIPA
Nepratim baš događaje uz vezi interneta, a dal mi treba flat, to je sigurno, da ga trebam :lol2: Imam par pitanja uz vezi iskon.duo nije mi jasno ovo http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...kon_duo/cjenik 1. dal ovo znači da moram uzeti njihov telefon i internet recimo odaberem 1 Mbps/256 Kbps za 150kn i tel. trošak kolko potrošim tolko plačam ??? 2. kak ide taj tel. jel ide preko modema ili preko splitera kak sad trenutno imam kod t-coma da su dvije stvari zasebne tj. tel. i modem preko splitera se razdvajaju ??? 3. jel ima kakve cake kod njih uz vezi prometa recimo odaberem flat npr. ako nekako pretjerujem sa skidanjem npr. 200GB u mjesec dana pa da me isključiju do određenog vremena ili mi to nekako dodatno naplate ??? 4. jel internet i telefon u stabilnoj funkciji ??? |
Šta mi nitko nezna reči ??? :stoopid:
|
1. da. Zapravo, osim impulsa plaćaš i uspostavu poziva (nekih 6lp/pozivu)
2. nema splittera već žica iz zida ide direktno u router i on odvaja signale tj. splitter je ugrađen u njemu 3. ne - skidam preko 100Gb mjesečno već nekoliko mjeseci i nemam nikakvih problema 4. da. Ima malo jeke kod telefoniranja, ali drugo sve ok. I SZK je dosta stručna i ljubazna. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo došli mi instalirat danas, bilo je malo problema al za njih nije kriv iskon nego tekom. Naime, isključili su mi telefon i internet 2 dana prije nego kaj su trebali pa sam bil bez telefona..... Kaj se usluge tiče, zasad sve 5.
Evo link sa speedtesta http://www.speedtest.net/result/149667001.png ping zanemarite. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
radujte se narodi :fiju:
pale cijene... prema ostvarenom prometu - 81.15 1GB=12.3 kn Flat 1Mbps - 122.95 kn Flat 3Mbps - 163.93 kn Flat 5Mbps - 245.90 kn Flat 10Mbps - 409.83 kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |