![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Da je Stig iša na Nurburgring s njom izgubio bi najmanje 30s! :kafa: Da mi je ovakva luda žena :p :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam prije 1h bas "narucio" taj DVD :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Upravo pogledao Supercar Shownown i skoro sam se popisal u smijehu. Đeremi je legenda :D
I u onom djelu Sabine Vs. Stig, stigov auto bio je oštecen jer je Jeremy odletio s njim u gume sto je vjerujem utjecalo na aerodinamiku (ne puno ali ipak je). |
Nedavno sam čuo da je Stig-->Lewis Hamilton?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni nejdu oci u kriz... |
Citiraj:
:D neznam ja |
Fleks nemre stat u ta trkaca odjela, tj. sise mu ne stanu :D
|
Citiraj:
http://www.officialproducts.co.uk/sh...stig_fc_lg.jpg |
Citiraj:
Profesionalno uneređeni auti! |
Zadnja epizoda odlicna!! Kako samo lupaju May-a na svakom parkiranju i na svakom semaforu to nije normalno, fakat najjaca emisija na tv-u trenutno!
|
nagada se upravo suprotno....jer clarkson sada dovodi najbolje vozace da voze krug u onim razumnim autima....hamilton je bio... i bio je drugi!a stig je prvi....cudno fakat cudno kak alonso jos nije bio!btw kad se pojavio novi stig u isto vrijeme se alonso preselio kod jeremy-a u susjedstvo...i ima jedan isjecak sa snimanja kada u metro-u stig nadje novine a hamilton je na naslovnici (trijumf) a stig zguzva i baci novine....
e da i za rodjendan su mu dofurali renault f1 bolid kojim je vozio rekordne krugove... odd you may say! i da u prosloj sezoni onaj ljetnikovac sa pistom di su isprobavali merca,bmw-a, i audi je btw alonsov.... |
Najjace mi je bilo kada su ulazili unutra a svi prikaceni na sajle i oni sudari pri ulasku.
|
Citiraj:
Onak, svi lickaju svoje aute, masine se sjaje ko da su kromirane i sve, a jeremy ima zaljepljen zmigavac i prefarbane cjele kotace....pfff koju su negdje pomutnju izazvali....Hammond se parkitao bas pored jednake alfe spider samo crvene :hitthewal:, a May ima sira otopljenog ispod haube :roller: stvarno su carevi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li neko ovu zadnju epizodu?
|
http://www.youtube.com/watch?v=KT-WydRSlFg
Citiraj:
|
overtaking plan im je najjači :D, napravili su cijelu koloni iza sebe :lol2:
|
Sad baš odgledah...mislim da bi bilo fino kad bi im se i ja mogao pridružiti :D