![]() |
Citiraj:
BTW kako se u vas kaže za neku ultra brzu jurilicu???!!!!:care: |
Sportas ili zujalica.
|
Citiraj:
|
Igra mi se smrzava svako malo, pa opet proradi..... a ponekad me izbaci iz igre. patcha još nema, koliko znam. Što učinit?
|
Citiraj:
malo oće vozit utrku, malo ne....a malo izbaci van...pa ovo - pa ono...ma užas :( |
Vi kaj imate problema s štekanjem probajte jednostavno rename-ati promet i one gluposti kaj lete tipa papira
Kako ljink |
ajde ako ima neko cijelu mapu sa utrkama kada mors dostaviz auto i one pakete, neka posalje sliku, jer meni falu jos samo dvije i nemogu ih nikako nac..thx
|
Oće`l taj patch više?
|
govorilo se za 5 mj. ali nema jos...
|
@veliko_pile
Ja ga nisam još naša! Volio bi ga naće jer je konfa dosta jaka a ono mali FPS. Pa bolje mi ide F.E.A.R. koji je puno zahtjevan! |
BTW kao da nađem Drive-In u TDU!
Ni na PS2 nisam naša ni na kompu! |
Citiraj:
|
za li tko gdje mogu skinut save za test drive unlimited.ja sam na 61% igre ne da mi se vise vozit utrke :care:da li netko ima save na 100%
|
|
:stoopid: zasto nema novih auta i motora npr lexus itd??????
|
vejita znas li zasto nema novih auta i motora??????????????':stoopid: :care: wayyyy
|
neka mi netko odmah odgovoriiiiiiiiiiii????
|
|
:care: imam taj save al ja sam gledao slike i vidio sam lexusa.i druge aute.
|
xbox verzija..
|
jap mores si skidati aute na xbox-u
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img237.imageshack.us/img237/5...led0sb4.th.jpg |
Problem s grafikom
Igra mi trokira bez obzira koji level detalja stavim!
Ako mi netko moze pomoc neka se javi!:respekt: |
:stoopid: dal mogu odnekut skidat aute za test drive.....ako mogu neka mi netko napisem stranicu.:care: polim vas recite mi sto prijeeee.:fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.neeeeeeeeeee:care: :kafa: :stoopid: :fiju:
|
:banned: ne kuzim ja idem tam di je instalirana igra i pise mi da ima lexusa.:care:
|
Ne za PC ne postoje auti za skidanje samo za xbox rekli su da nece niti biti za PC automobila, ali sam cuo da su uspili neko ubaciti te sve aute pomocu nekog haklanja igre ( neki rusi ) e sada koliko je to istina ili ne ... barem ja nisam uspio nista naci svugdje me prebaci na info stranice di se nalaze imena automobila.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |