![]() |
Citiraj:
|
Ima li koja alternativa MediaPortalu?
Trenutno koristim PowerCinema v.4, al mi se zna rusiti prilikom snimanja, slika zapinje... :( MediaPortal ne detektira moju USB DVB-T Gigabyte U7000, jedino sam imao uspjeha s ProgDVB5.11.5Std, al niti on nije bajan :| |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta si mislio s "patch obavezno"? Jel taj patch rjesava moj problem s RAMom? pogledat cu za DVBViewer, bad je jer nema trial-a :kafa: , al budem se snasao. |
CLMLServer ne vidim u procesima...ali bi bogme vidio ziher da mi nekaj ždere toliko memorije...
|
Ja trenutno imam verziju 4. I iako mi je PowerCinema ugasen, vrte mi se CLMLServer, CLCapSvc i SLSched.
|
Pa, stavi 5-icu:)
|
budem tokom danasnjeg dana, sad mi DVBviewer trazi programe, pa da vidim kakav je taj program. nego, na koji si patch mislio za PowerCinema 5?
|
Citiraj:
Probaj prvo DVBViewer pa vidi da li ti dela kak treba... |
na stranicama je samo patch za Vistu...
http://www.cyberlink.com/multi/downl...es_12_ENU.html DVBViewer je :care: |
Nije taj patch samo za Vistu nego ispravlja i druge stvari.
npr. prije se nije mogao mjenjati folder za capture-sad može i još par sitnica... |
Citiraj:
http://i24.tinypic.com/xpabdf.png Al mi slika zapinje uzasno. Ne znam zasto, signal je jak, 5 crtica (maximum), procesor je opterecen s cca. 20%.... Probat cu ga spojiti na vanjsku antenu :kafa: DVBViewer fino odraduje posao. Nema zapinjanja slike i trosi svega 30 MB RAM-a i upola manje opterecuje procesor :goood: |
Meni je CLCapSvc.exe 70344K a PowerCinema.exe oko 66924K
Za DVB-T koristim isključivo DVBViewer:) |
Može li mi netko potvrditi da je uspio instalirati PowerCinema na Vistu?Meni instalacija stane na 86% i ne mrda,dok na Xp-u uredno prođe.
|
Naravno da radi, bez imalo problema...
|
Citiraj:
|
2 LAcy: vise ne funkcionira download TV programa sa Phazer Infoa otkad su preradili stranicu... jel mozes napisati novi link koji se upisuje u .bat datoteku?
|
Imaš novi (nije baš ni tako novi) i bolji graber o kojemu sam pisao ovdje
|
sorry nisam pratio cijeli topic jer ima stvarno svega... idem probati da li ce mi tako raditi...
|
Bio sam u češkoj blizu austrijske granice i lovio njihove kanale. I nekako mi se čini da oni imaju bolju sliku nego kod nas, a nije HD.
|
Citiraj:
|
Pogledaj da li font koji se koristi ima naše znakove, ako nema možeš editirati xml file. Ti fileova ima dosta i sad stvarno ne znam na pamet koji je ali uz malo truda naći ćeš.
Možda nije problem u fontovima već u kodnoj stranici? |
Evo našao sam u čemu je problem, kao što sam i pretpostavio u kodnoj stranci. Prviremeno rješenje je obrisati 'encoding='iso-8859-1'u prvoj liniji file-a tvguide.xml.
P.S. Sretna Nova godina. |
pozz svima,evo trebao bi malu pomoc,iam uredaj gygabite u7000 i power cinema 4,problem je u tome da mi on nade programe i imam zvuka ali ne i sliku,instalirao sam opet drivere od graficke jer sam mislio da je u njima problem ali opet isto,ako neko ima iskustva s tim molim dami pomogne,HVALA
|
Dobro došao na forum, pročitaj pravila, ispuni moj komp, napiši da li koristiš analognu ili digitalnu tv... hvala.
|
digitalnu
|
Citiraj:
|
Cemu takav ton,ovih dana cu ispuniti moj komp jer neznam tocno kaj imam uopce na kompu ali ugl ispunit cu to,molio bih te da mi das taj LINK za codec jer ga vjerojatno nemam,HVALA!!
|
A šta se čudiš ? Postavio si pitanje na koje može biti 100 različitih odgovora i rješenja - krenuvši od samog korisnika, do hardveraja i softverskih problema.
Koji program hvataš ? S kojeg odašiljača (frekvencija barem) ? Ne budi napet i daj nam što više podataka... Jel imaš u Power Cinemi za podešavanje codeca opcije ? Da narihtaš sam koji želiš i slično ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |