![]() |
Upravo sam pogledao "Crossroads", prvi dio. Konačno se nešto počelo događati.
|
Citiraj:
|
'sprema se oluja' :D
|
ae moze mali opis toga sto se desava,,,,,,
|
Predsjednica ponovo umire, Tigh je pao u delirium tremens (ništa neobično :kafa: ), a ni savjetnica predsjednice nije puno bolje. Uglavnom, nešto se čudno počinje događati, što se dalo i zaključiti iz Helo-ovog monologa na kraju epizode.
|
Jaka muda scenaristima napravit od zadnje epizode cliffhanger :kafa:
Cijela sezona je vise-manje u banani i onda naprave zadnju epizodu amo reci zanimljivu da bi svi jedva cekali iducu sezonu. Tako se to ne radi...:fiju: |
neznam šta bi reko, epizoda sucksa naveliko.
|
...
|
Novih epizoda nece biti do 2008. :(
|
Onda si nabavljam oriđiđi serijal iz 1980.
|
jel neko pogledo dvadesetu epizodu? jel se otkrilo ko su onih 5 cylonaca? evo ja ju baš skidam s rapida.
|
Citiraj:
|
:fuming:i sad moramo čekat do siječnja 2008. pasmater!:fuming:
|
mda?
gdje to pishe ak smijem pitat |
|
dakle, osim here, postoji još jedan ljudsko-cylonski hibrid. jes da je SPOILER ALERT al neću spoilat previše. ipak je zadnja epizoda sezone.
|
ja se nado da ce biti 22 epizode:\
nisam skuzio da je ovo final |
www.epguides.com - tu možete vidjeti kad se koja epizoda serija emitira u USA, njezinu premisu i slično.
Također možete koristiti kraticu: epguides.com/ime serije npr: www.epguides.com/battlestargalactica www.epguides.com/scrubs www.epguides.com/stargateatlantis www.epguides.com/mynameisearl itd... |
to što se nešto tad i tad emitira u USA, ne znači da već davno nije emitirano negdje drugdje. npr www.epguides.com/stargateatlantis, debelo kasne.
|
dobar calendar mi ima tvtorrents.com
|
@fanatik, dobro SGA je izuzetak jer ide prvo na Britanskom SkyOne-u, ali za veliku vecinu serija ovo važi.
|
Citiraj:
|
mozda beba od chifa i zene mu? :)
iako si ja nekak brijem da nisu ovi cylons, nego da su im nekaj u zatocenishtvu ugradli bla bla. jer mi nije jasno kak ovaj ex-O moze biti(prestar je?). jer koliko sam shvatio u proshlom ratu nisu cyloni imali sposobnost da izgeldaju ko ljudi..a ovaj 40god vec sluzi. dunno. tbh sve je moguce..jer se sve moze opravdat nekak. bit ce kak se sprdne piscima. barem imaju vremena da smisle:) |
ufff pa ono stvarno sad previse petljaju na kraju ce jos ispast da su svi Cylonci
|
isuse pa da :lol2: di je sad onaj smajl sto se lupa po glavi :D
|
Mogu ja sam pitat debilno pitanje?
Kad se vrti ta serija na HRT-u? Srijedom? |
Citiraj:
jes jes .. raniji termin na HRT 2 između 21 i 00 h a kasniji termin na HRT 1 od obično 2 pa nadalje :kafa: |
Wow ova 3x20 episoda je zakon , Bilo bi dobro da je predsjednica :lol2: ili Adama st.
ali me bas zanima tko je posljednji cylonac za posljednja 4 znamo I sada cekati do 2008 :hitthewal: I napokon se vratila Mislim da sam previse spoilo SORRY all |
Citiraj:
|
Cijela 3x20 episoda. SPOILER!!! stoga ako hocete procitajte si
Gaius Baltar-a oslobode svih optuzba, zapneju u svemiru jer im nestane struje i pojave se cylonci, starbuck se pojavi na kraju i veli da je nasla zemlju , otkrije se tko su 4 od 5 cylonaca ( najs ) Ako hocete saznati tko su recite :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |