PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   forum je u komi (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50248)

gunther 08.01.2007. 01:20

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 612702)
guest disable? nek se regaju...

previše je tu onih koji samo jednom pregledaju forum....

Glupost, ko da tebe ne puste u ducan ako nesto ne kupis "jer je previse onih koji samo gledaju a nista ne kupe" :D

LorD ClockaN 08.01.2007. 07:42

opet svi pišu kako je forum u komi : suicide

A di su bili prijašnjih godina??? Najlakše je pljuvat... Aj mir, sredit će se to

Amdejac 08.01.2007. 11:36

Sram Vas bilo.
Bolje da Horzi kupite pivu i čevape kaj svaki dan krpa forum.

LAcy 08.01.2007. 11:43

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 612868)
opet svi pišu kako je forum u komi : suicide

A di su bili prijašnjih godina??? Najlakše je pljuvat... Aj mir, sredit će se to

Tako ti je to :(

Nego Horza, što se događa? U zadnje vrijeme je svaki dan dolje po par sati. Znam da se kidaš da sve radi, možemo li nekako pomoći? Ovo nikako nije dobro ni za ugled, ni za oglašivače a kao što vidiš i članovi su nezadovoljni. A bez posjeta nema ni zarade od reklama.

BmwMPower 08.01.2007. 11:51

Pobogu ljudi, promjenite host ili sta vec, siguran sam da će dosta ljudi doprinjeti sa barem 10-20kn, pa neka netko radi matematiku.

LorD ClockaN 08.01.2007. 12:05

Ne valja sistem sa donacijama jer će se uvijek naći netko tipa... On nije dao i zašto on može biti moderator i sl...

Najbolje pustit da Horza i dečki vide dije greška... Nadam se da je samo do memorije koju je Horza ranije spomenuo

amd freak 08.01.2007. 12:11

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 612907)
Ne valja sistem sa donacijama jer će se uvijek naći netko tipa... On nije dao i zašto on može biti moderator i sl...

Najbolje pustit da Horza i dečki vide dije greška... Nadam se da je samo do memorije koju je Horza ranije spomenuo

ja mislim da svako može donirat 10-20kn...I nebi više bilo za***avanja oko toga!

Amdejac 08.01.2007. 12:20

Ako treba skupit pare za pošteni host ja sam za.
10 do 20 kn nije puno, ali svatko da da prema svojim mogučnostima.
Tko neda nebi mu trebalo zamjeriti.

E sad je pitanje ako se skupi za host za početnih par mjeseci da li bi kasnije bio dovoljan novac od reklama da se pokrije hosting?

Rijecanin 08.01.2007. 12:28

Ljudi moji PCEkspertovski, svaka vama čast na trudu, volontiranju, radu za kikiriki, i natezanju za cvilećim korisnicima. Pratim forum aktivno već punih 5 godina i niti A nisam prigovorio, međutim ovo što se zbiva u zadnje vrijeme je u najmanju ruku smiješno. Zadnjih mjesec dana je forum, pa i cijela stranica konstantno u banani [da znam reklo vam je to već XY ljudi i to ne doprinosi ničim osim nerviranju Vas, ali ja svejedno imam potrebu to naglasiti]...

U čemu god bio problem (hosting, baza, umorni hrčak i kotačić nepodmazanih ležajeva] dajte više to riješite ili recite "Ljudi, nemre se, nema se para i fali nam XXXX,YY kuna da sredimo stvar... ja vam prvi uplaćujem 100,00 kuna

Mislim, bez uvrede ali uz ovako traljavu dostupnost, ime PCeksperta se u najmanju blati, i ispadate PCTraljavci a ne eksperti....

PS. NE ne želim ići na drugi forum, i znam da je web ogroman, ovdje mi je super i želim ostati, samo me ovi problemi gadno nerviraju...

PS. Dajte izumite neku pay sekciju da platim koliko treba i ne gledam kretenske Googleadse... Da, znam ih sam maknuti iz vidokruga ali ne želim, to mi je nekako pederski i ne-fer, a i svako malo se zahebem pa kliknem na nešto, barem da neku korist od toga imate...

flare 08.01.2007. 13:07

Citiraj:

Autor AMD (Post 612933)
Ako treba skupit pare za pošteni host ja sam za.
10 do 20 kn nije puno, ali svatko da da prema svojim mogučnostima.
Tko neda nebi mu trebalo zamjeriti.

E sad je pitanje ako se skupi za host za početnih par mjeseci da li bi kasnije bio dovoljan novac od reklama da se pokrije hosting?

nazalost ne bi...jer da ima dovoljno novaca denis ne bi radio za mizeriju, a svi drugi volontirali (ukljucujuci horzu koji se zahebava s ovim nocima i danima :() i ne bi imali ovakvih problema...

ja se isto nadam da ce se naci neko rijesenje :)

Amdejac 08.01.2007. 13:17

Onda treba tražiti poštenog sponzora.

Jelc 08.01.2007. 14:09

Evo, Vader je dao dobru ideju:D
Prodavat ćemo prigodne majce a prihod ide za server:

http://img166.imageshack.us/img166/4...risdownib0.jpg

Bijela i crna boja.
Znam da bi dio forumaške populacije htio i u roza boji-te su skuplje:p

amd freak 08.01.2007. 14:42

Može..uzimam jednu...kamo se treba javit na pm?? :)

crn 08.01.2007. 15:20

Uzimam i ja :) (crnu naravno)

Razer 08.01.2007. 15:25

Evo i ja uzimam jednu crnu :)

LAcy 08.01.2007. 15:31

Citiraj:

Autor Jelc (Post 613055)

Bijela i crna boja.
Znam da bi dio forumaške populacije htio i u roza boji-te su skuplje:p

Ček' roza su za ženski ili ciganovic dio populacije? Ako je za ženski onda nije u redu da bude skuplje, ili možda je?
Ja bi crnu :)

aski 08.01.2007. 15:36

Ova ideja nije loša, ali kad bi bilo nešto sa vašim logom :beer:: goood :

bobe 08.01.2007. 16:33

da logo treba, inače ok ideja, ja 100% uzimam rozu ako bude, ako ne može i bijela: cheers2

Ljoshy 08.01.2007. 16:51

Citiraj:

Autor Rijecanin (Post 612942)
... ja vam prvi uplaćujem 100,00 kuna

Ja ću bit drugi i neće mi biti žao izdvojiti takvu cifru samo da sve bude O.K.: CoolRamb

edit: Di mi je reputacija? : stoopid

KnezTame 08.01.2007. 16:53

Citiraj:

Autor AMD (Post 612884)
Sram Vas bilo.
Bolje da Horzi kupite pivu i čevape kaj svaki dan krpa forum.

Bolje da Horzi pomognemo bilo donacijama bilo radom, nego da svaki dan mora krpat forum....

Citiraj:

Autor LorD ClockaN

Naravno da valja, pa kaj mora se obznaniti tko je dao donaciju i kolko je dao????

Citiraj:

Autor Rijecanin
Ljudi moji PCEkspertovski, svaka vama čast na trudu, volontiranju, radu za kikiriki, i natezanju za cvilećim korisnicima. Pratim forum aktivno već punih 5 godina i niti A nisam prigovorio, međutim ovo što se zbiva u zadnje vrijeme je u najmanju ruku smiješno. Zadnjih mjesec dana je forum, pa i cijela stranica konstantno u banani [da znam reklo vam je to već XY ljudi i to ne doprinosi ničim osim nerviranju Vas, ali ja svejedno imam potrebu to naglasiti]...

U čemu god bio problem (hosting, baza, umorni hrčak i kotačić nepodmazanih ležajeva] dajte više to riješite ili recite "Ljudi, nemre se, nema se para i fali nam XXXX,YY kuna da sredimo stvar... ja vam prvi uplaćujem 100,00 kuna

Mislim, bez uvrede ali uz ovako traljavu dostupnost, ime PCeksperta se u najmanju blati, i ispadate PCTraljavci a ne eksperti....

PS. NE ne želim ići na drugi forum, i znam da je web ogroman, ovdje mi je super i želim ostati, samo me ovi problemi gadno nerviraju...

PS. Dajte izumite neku pay sekciju da platim koliko treba i ne gledam kretenske Googleadse... Da, znam ih sam maknuti iz vidokruga ali ne želim, to mi je nekako pederski i ne-fer, a i svako malo se zahebem pa kliknem na nešto, barem da neku korist od toga imate...

Slazem se! : goood :

Anthrax a.k.a. Priest 08.01.2007. 17:33

ljudi bi pomogao bolji hosting? ako bi javite se na PM popricat cemo mozda bi se dalo kakav sponzorirani hosting sredit...samo da forum radi jer sta cemo bez njega

gonzo 08.01.2007. 19:02

i ja sam da damo svako po nesto i uzmemo neki hostihg ako je u tome problem a ako treba mozda bi mogao i sponzorirati hosting neki uskoro

thedream 08.01.2007. 19:46

I ja sam za..iznesite cifru..:beer: ;)

Smartguy 08.01.2007. 19:52

vrlo rado izdvojim i 100kn samo neka forum radi uvijek i bar malo brže

tomasini_ 08.01.2007. 19:54

Ovaj forum je nedostojan tako dugotrajne trakavice.

BmwMPower 08.01.2007. 20:47

Ne vjerujem... Ekipa sa puno manje specijaliziranijih foruma i foruma koji nisu uopće ove tematike imaju za sponzore hosting providere pa se pitam kako im je to pošlo za rukom...

Ali uvijek vam ostaje da tiskate majice pobogu. Ako turska od tekstila živi onda može i pce. I u tome se ne zahebavam... I objavite račun da uplati netko tko vam želi pomoći jer treba cijeniti trud i besane noći koje se provode da bi nama bilo dobro.

I uopće to ne mora biti javno, jer tko daje kintu samo da bi njegovo ime bilo na popisu bolje da i ne daje.

Nadalje, mislim da postoji opcija brisanja usera koji nisu pristupili forumu recimo već godinu dana. Oni ne gube ništa, vi dobivate malo rasterećenja u bazi.

I za kraj, za majice bi se uvijek našao kupac, to je jedna od rijetkih stvari za koje i curice pokazuju sise, (osim za qrc, ne?).

Jednom mjesečno nešto novo na majici sa pce logo-om i evo vam zarade za host. Recimod a je cijena majice sa tiskanjem nekih 60kn, a prodajete je za 80, dobitak je 20 kn (2 iz matematike je bilo dosta za ovo). 20 membera koji bi uzeli majicu dovodi do nove brojke od 400kn (i dalje sve iz glave), a 10 membera će sigurno svaki mjesec uzeti majicu i to dovodi do broja od ( win calculator) 2200kn + 400kn iz prvog mjeseca. Not a bad start, a govorimo o minimalnim brojkama. :)

Quake2 08.01.2007. 20:57

Ja bih isto uplatio...A koliko bi trebalo otprilike para da to normalno radi?

amd freak 08.01.2007. 21:00

Još da na majici piše PcEkspert CREW....majka!!!!!!!!!!!

Crash009 08.01.2007. 21:26

ja vec bezeciram jednu ;)

Anthrax a.k.a. Priest 08.01.2007. 21:27

Citiraj:

Autor gonzo (Post 613328)
i ja sam da damo svako po nesto i uzmemo neki hostihg ako je u tome problem a ako treba mozda bi mogao i sponzorirati hosting neki uskoro

niste me shvatili...ne pricam ja o placanju nego mogucem sponzoriranom hostingu...dakle malo bi se raspitao jer vec sam imao ponude i tako dakle pukne se banner i hosting se ne placa...a necu sad nikakvu reklamu ali mogu reci da je pozdan hosting...ako bi i to propalo i ja sam spreman na akcikju da se skupi lova i da se forum digne na noge jer nije prihvatljivo da ga se izgubi...jednostavno ne postoji ta opcija

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41.