![]() |
Citiraj:
|
Jado, ti pogodiš 1 par od njih 9 i onda se meni smiješ:D :D
|
Je li se još kladite?:D
|
Citiraj:
|
ma kladimo se ( bar ja)
nije da se hvalim ali sad digo nevjerojatnih 66.02 kn!taman za :beer: daj nek neko nabaci nekoliko parova, jel neznam na šta da se više kladim:( |
Jučer skini o listić sa 8 parova, dobitak 72 kune na 10 uloga:D, prije dva dana dobitak 55 na 20 uloga, ovaj vikiend 2 listića prošla...sve mali dobici, ali skupilo se dovoljno za pivce:beer:
:beer: Igrajte na Bolivara doma. Oni igraju na par km nadmorske visine i zbog toga imaju popriličnu prednost.:beer: |
Evo ljudi prepisujte, pare uloži-nek se množi:D
U Perića Žderića: 5535 BT/Davenport - Šarapova 2 1.90 1379 Venlo - Zwolle 1 2.00 1404 3/Mons - Genk X2 1.44 4993 Denver - LA Clippers 1 1.40 1436 Eisbaren - Augsburg 1 1.45 Kvota 11 :) P.S. Eisbaren počinje u 19:30.;) |
Citiraj:
A stara kobila Davenport tukla Šaru 6:0 6:0:D |
Evo moja 3 listića za danas, ko oće prepisat - može, ali ja se ograđujem posljedica:D
Perić-Žderić Juventus – Reggina 1 1.25 Bayern – Hansa 1 1.25 Hajduk – Inter Z. 1 1.40 Kvota: 2.19 Na ovakav listić prika iz razreda drmnio 500 kuna, ja idem sa nekih 40.;) Bla/Ars – Blackburn 1 1.40 Gretna – Peterhead 1 1.65 Roma – Milan X2 1.27 3/Udinese – Lecce X2 1.71 Kvota: 5.02 Na ovaj stavljam 10 kn. Deportivo – Barcelona 1X 1.49 Portsmouth – Newcastle X2 1.43 Istres – Nice 1X 1.33 Westerlo – Standard 1X 1.52 Liverpool – Everton 1 1.95 Gl. Rangers – Motherwell 1 1.25 Kvota: 10.50 Ovaj uopće nije mojih ruku djelo (samo Rangers) i na njega ne mislim stavit više od 5kn. :beer: :beer: :beer: |
Mene je za 548kn sjebala zaragoza:fuming:
|
Citiraj:
|
:rolleyes: BRAVO :beer:
|
Dobit ćeš po pi*ki.:D :D :beer:
Zajebo me danas Schalke, ja konj stavio X2, a bilo masu drugih zicera; odjebo reala iz principa, ali mogo sam stuttgarta stavit, ali šta je tu je. Suma sumarum ovoga tjedna: uloženo 180 kuna, dobiveno 170 kuna. Dakle za samo deset kuna dobio sam 7 ultra zanimljivih druženja s teletekstom i kidanje živaca, ali zato i volim kladionicu...ali čini se da ona ne voli mene:D :D :beer: :beer: :beer: |
Kladionica
Jel se još uvijek kladite, kud je propala ta tema?? pišite parove...
|
Blah, nikad nisam imao neke srece sa kladom. Tu i tamo bi ubo' neku sicu. Bila je jedna dobra stranica na netu sa savjetima i tipovima (nesto tipa:w w w. betandget.com - mislim da vise ne radi). Jel ima netko jos kakvu dobru stranicu o kladjenju? :cool:
|
ima ko link sa namještenim utakmicama:D :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap:
|
w w w .soccervista.com al ne uzdaj se previse u njega!!!!:beer:
|
redovito se kladim, nedavno neka sića uletila
te stranice sa tipovima su smeće... pročitaš sportske, prelistaš tjednik i uplatiš nemam ni ja sreće što se tiče kladionice, al bitno je da se igra BTW neki dan skinem dva x (hannover-nurnberg, i lyon-bordo) i još nešto, i onda me šalke zajebe:fuming: |
mene zadnjih 5 listića uvijek sj...be 1 par za 100-njak papirnatih
|
Ja sam se prije non-stop kladio i cak su znala uletjeti 2-3 Radića tjedno :D , ali sam odustao od toga jer vec 2-3 mjeseca nisam nista dobio i zakljucio sam da bacam previse love na to...
|
Kladite li se
bilo bi fora kada bi slagali nekakve parove koji su zlicer pa slozimo neki listic. ili komentiramo parove na koje se isplati kladiti pa mozda ce neko od nas tako lakse dobiti, pa ko dobi lako si kupi hardwerski ili softverski dio za komp :).
a prvo da pitam jeli bi se to smijelo raditi ovdje? |
heheh , ne postoje ziceri u sportu .
|
Citiraj:
|
moj bratic ima stranicu...al necem reklamirat ...u s vezi klađenjem...ima leekova koji se dosta u to razumiju....
Volio bih da ovaj thread ostane pri vrhu...jer rado posjecujem kladionicu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
KHM :) |
ma mosh misliti....nisam dobio na kladi zadnja 3 mj...al kad se jednom zareda...bude nofca....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
JAO nema mi veceg gušta,nego navcher iz toplog kreveta gledati TXT i pratiti rezultate....zaokružiti prekižiti....uffff
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |