![]() |
...
Koji su sve ovi tekstići: 'Trenutno nema kristalno jasnu auru' 'Je na pravom putu' 'Ce biti popularan' 'Je popularan' 'Je fenomenalan' Ima jos? :D |
WTF? Imao reputaciju 27, sad 18?!
Nidje ne pise da sam dobio negativne bodove zbog spamanja ili slicno(svejedno znam da nisam spamao). |
Citiraj:
|
meni pala s 44 na 31...wtf...
a nekima je reputacija eksplodirala na ogromne vrijednosti... why?? |
Pročitajte na stranici prije ;)
Horza je sredio reputaciju, tako da i sada modovi imaju rep. power i kartončiće (pogledajte Athu :D) i malo rekalibrirao vrijednosti :) |
Citiraj:
Rep. power je ostao isti...? |
Ti kartončići su ti ovo kraj rep. powera, tj. desno od 3-ke a.k.a. SRV is on a distinguished road :)
Rep. power, čini mi se da se nije promijenio, tj. vidite da imate manje bodova ali vam je rep. power ostao kao i prije. Nekima je eksplodirala jer je netko sa ultra visokim rep. powerom dao pozitivan bod, a njegov vrijedi daleko više nego nečiji tko ima rep. power npr. 2 ili 3 |
Citiraj:
|
Je, kako ne. Palatale baš i ne prima. Btw. znam da je uložen trud, al bezveze mi je ovaj prijevod na hrvatski...
|
Po tome ispada da si muško :)
|
po meni je ova reputacija totalni bullshit!!!!
glupo je skroz, mucim se da skupim i kad skupim nestane, a sa nikim se nisam svadao,nisam nikog ni vrijedao nit sam nekog s j ebo na trznici, nit sam spamao nit imam veliki sig, fakat nikakva sranja nisam radio i na evo me opet na nuli. ta reputacija je tu samo da te zivcira, glupost, na forumu sam vec par godina imam reputaciju nula ko i onaj koji je tek doso, a neko pise gluposti i dere full visoku reputaciju, glupo mi je to sve skupa,mozda je cak i ovo sad kaj sam napisao uvrijedilo nekog, pa evo dajte mi slobodno i negativnu reputaciju |
(tu je stajalo nešto što bi moglo vrijeđati izumrle vrste)-povlačim
(ili na Javinom jeziku:koji k* se dogodio sa reputacijom???)
KOGA sam ja to prevario u trgovini?Uvrijeđenih ima možda?A glede čega to,molim? Bilo bi kulturno,kada se ovakve stvari rade makar čovjeka obavijestiti na PM o postupku,ako griješi(krši neko pravilo),upozoriti prvo,pa onda djelovati. (TU JE STAJALO NEŠTO ŠTO BI MOGLO UVRIJRDITI SEKSUALNE MANJINE,pa sam isto povukao,da budem u skladu sa svojih 31.g i po volji nekima) Stalo mi je zbog toga što sam se u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla,tj.kada je NULA,ispadaju bezveze... Tko god da mi je ovo napravio(ne toliko zbog ovoga,već zbog načina),neka ode razgovarati sa mamom,pa neka utvrde zajedno gdje s to pogriješili u procesu formiranja odrasle zrele ličnosti... RAZLOGE NA SUNCE!:grrr:(mirno,samo mirno,ipak ne grizem) edit:gore&ovaj-reputacija mi je (bila) pala nakon postova na Dombin "Što sada?" sa tržnice...koincidencija,stvar slučaja,držim. |
Neki su ovo sve skupa PREozbiljno svatili :)
***ala vas reputacija, ak da je bitno jel doli piše 0 ili 8:cool: |
Citiraj:
|
bitno je, ako smo negdje pogrijesili da nas se upozori na to :) tako da to vise ne radimo...
znaci ovaj pad bodova il ceg vec je posljedica rekalibracije, odnosno promjene nacina bodovanja? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oprosti al meni je smišno ono ''u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla''. Znači postovi od nekog sa reputacijom 0 ili 1 nemaju smisla, da ih banamo odma: nono : Ostajem pri onom šta san reka:) Pozdrav |
Citiraj:
Ovakvih gluposti nema na Madshrimps-u,recimo.Odite malo pogedati kako to vaš kolega "jmke(totalni car)" rješava,gospodo!:cool: |
Citiraj:
A i na kraju krajeva, nitko vas ne drzi ovdje. Ako vas brine koliko brojeva ispod avatara imate, a ne kakve postove ostavljate i kakve utiske ste ostavili svojim odgovorima i radnjama na forumu - zapitajte vi seba ista pitanja koja ste napisali pce teamu te koliko ste uopce doprinijeli forumu. Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima. 80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje. |
Citiraj:
Pozdrav i tebi! |
no no, ne pljuvat po nadleznima... ipak se trude maksimalno.
Nego, evo sad citam da je Vex dobio negativni bod jer je napisao kakav mobitel ima :-/ A sto ne bi recimo samo modovi mogli davat negativne? Bilo bi manje ovakvih slucajeva i imali bi manje posla oko pregledavanja tih negativnih bodova. mislim, nikad se nisam palio na te neke bodove, brojeve postova i sl. Eto palo sam na 0, al ja sam jako dobar covjek :D Ali ipak nije ljepo vidjet da netko ima crveni karton, reputacija u minusu i sl. ako stvarno nije zasluzio :) EDIT: aaaa sad vidim... Atha nam je svima ukrao po malo bodova da sebi nabije, pogle :p |
Znate šta mi je čudno!!! Što nekog brine jel mu piše 1 ili 9. No isto tako mi je čudno što je Athi neki dan bila 0 a sada je 20. :-)
|
Namjestamo si reputaciju, sami sebi klikamo, sabotiramo.
Ali to nije sve...to nadgledaju OZNA i UDBA. ;) |
Citiraj:
Reputacija je svima promijenjena zbog rekalibriranja. Ako ti se ne sviđa nemoj gledati. |
Citiraj:
Ako mi reput. padne,kao što si to u svome produhovljenom(evo i moja vizija tvoga posta) postu najavio(ni Freud me nebi bolje skonto),onda je to odraz tvoga ega,a ja sam premator,kako si to dobro primjetio(indirektno),da bih se zezao sa tim.Bar je WEB širok... NIKOGA nisam imao namjeru vrijeđati.Loviš se za "stil",a namjera ti promiče ispred nosa.Ako oćeš samo geekove na forumu,a nas ostale,ko zarezuje,samo reci. |
Citiraj:
Glede tržnice, vidija san. Čak i posta doli i to još davno:) Da ne iden više u offtopic... |
Citiraj:
|
BTW Ja san za ovo dobija negativan bod pa štaš:D
http://forum.pcekspert.com/showthrea...465#post594465 |
Vidim i? Što dokazuje? Da, ti si vratio lovu i sve je prošlo OK, on nije i to je bed? Njegov problem...
No, da ne idemo više u OT. Napisao sam gore što je bilo i stvarno mislim da nema smisla drljati po tome. Onaj tko imalo kuži stvari ni ne obrača pažnju na te bodove jer mogu i ne moraju značiti apsolutno ništa. Kao ni broj postova, ako netko lupeta gluposti. Ili godine. Ili odjeća. |
Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima.
80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje.[/QUOTE] ----------------------------------------------------------------------------- Ovo je preopćenito,stari! Prijavio sam sam sebe jer mi se to učinilo kao najbrži način da dodjem do odgovora.Brzo došao jesam-odgovor dobio nisam.I zašto se svaka kritika doživljava kao vrijeđanje?!Ego?Kvragu i on više! Vidim da sam dobio 2 opet.Sad sam siguran da to ide kako se kome nadigne. Eto mi odgovora. WF out. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |