![]() |
@nimfo: smanji tu sigčinu, ubijaš me na 17" crt-u
|
budem
|
Citiraj:
I kaj sad ako je selo. Imaju organizirane autobuse koji veze sa svih krajeva Međimurja. Dovezu te i dođu po tebe za 10-tak kuna. Ja ionak uvijek s auto idem van tak da mi nije problem. Ful pijanu curu ni ne želim bariti. To rade samo jadnici (moje skromno mišljenje). Ajd nimfo bok odoh na more uživati... |
da skomentiram alkohol i voznja neidu zajedno i to je dokazano!
evo prosli petak sam radio sliku za osmrtnicu decku iz zapresica,nije nista pio pa je na***************o.... @robert iza kojeg kioska? di izlazis?ne valjda u savanu ili luku? |
Pa ja imam 17 god. a izlazim van u 22h...
|
Ljudi odo ja u Prag na 4 dana... vidimo se u ponedjeljak :D
|
Citiraj:
šegy jesi to ti oO ak jesi pusaaa : cheers2 gufač spiking |
mene će pustit na vikend van trebo bi se vratit do 21.00 al ne želim se više vraćat
|
pobjegni od doma
:P |
Tko je vidio,vidio je :D :D
|
ufufuufufufufuf dooobre je owa plavusha...kake kuje...uufufuf
zawidim ti... ja bio sa PRIJATELJIMA vani u mc donaldu nažderao se ko stoka...al bez curica :-( |
Citiraj:
Da da...Barbara je dobra,29 god,nema decka...Ali meni je Iva u djiru,saznao sam da joj se svidjam,to svi sad vec znaju...strava :D Taman prekinuo :) I zgodna je,inace,sve te 3 cure rade u Casinu Madonna u Opatiji,ima jos jedna,ali radila je nocnu...Mozda nesto love uspijem dignut na ruletu preko "veze" :D |
Di si ti nalaziš veze
|
Citiraj:
ova 'noname' je Sabina na tvojoj i mojoj slici skroz desno(valjda voli tu stranu LOL) http://img205.imageshack.us/img205/3051/pb110054ng4.jpg Citiraj:
pa ta mala je s Pobri, poznam ju preko moje cure, tamo je zivjela prije pa su bili tulumi svako malo u kuci... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ja se sada vratio...znam znam...noč je još mlada...ali kaj češ...bili prvo u hemingwayu do negdje 11:30 , došli oko 10.. malo se išli prošetati..i nekak završili na maksimiru...Frend se tamo potrgo ko ********************a.. ( tamo kod jezera.. trčali smo dole po travi i lik se spotaknu, malo se raskrvario..ali ništa strašno...dobro da mu je kamenje ublažilo pad:clap: ) ja ga otpratio doma..: Machineg jel su svi drugi bili ljeni...i gotovo za večeras: suicide |
Sinoćnja inventura...
Karlovačko twist off x11 Laško 0.5 x1 Kaltenberg 0.5 x1 (2 ure spavanja na stolici) Karlovačko 0.5 x1 Kako sam naša kuću ne znam, danas sam se samo izležava ispod klime :D Al znam da se sutra otvara boca Dewar's-a, 12 year old :) http://img19.imageshack.us/img19/4259/58439hz.jpg |
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : Brat joj ide u moju srednju(ubiti bivšu srednju). Ja se baš sad vratio doma,možete zamislit prizor,nas 9 strpano u staru Golfinu 2,a vozi nas djed od frenda cca 70god,dobro da ga srce nije ulovilo kad nas je vidio:beer: |
[QUOTE=blozer]Kolko imaš godina?
15 al sam napredan..hahaha: goood : Ew jutros se digao u pola 6 i sa legom pretrčao jedan dooobrar komad...crkao ko stoka... http://www.imagesforme.com/images/6089Most1.jpg |
To vježbaš kondiciju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Srićom bija je megane karavan a mi je bilo udobnije nego ovima na sicevima :D |
Citiraj:
Onak obožavam trchkarati.. |
Citiraj:
na terminalu kod banke :) ma mitzek molim te,savana i luka : nono : odem ti u Goldfinger kod špoljarića i tamo ostanemo te eventualno jos poslije pojest nekaj do franje i popit nesto jos :) |
Citiraj:
Ajd vidimo se !:smoke: |
Citiraj:
ontopic: Bio jučer vani,bilo hebenooo...: CoolRamb |
Spavao do 3 popodne. Nisam nista pio :D
|
Micek je za vožnju najbolji,od Zagreba do Splita za dva sata
|
@robert nisam ni ocekivao da ides u savanu ili luku al sam cisto iz radoznalosti upitao!bar znam kakav si covjek....(normalan)!!!!
@kepec-nije bas dva sata malo vise...oko 15-20 min vise.....hehe ja sam ovaj vikend vise manje proveo na kupanju u dobrom drustvu i za***************anciji! :cool: |
Mitez Jr ali tata je je legenda za volanom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |