![]() |
jel' to pohvala iz tvojih usta...pardon prstiju.... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sorry, page je napravljen josh proshli vikend, pa nisi niti ti gore, panorama niti nove tbredove slike...
ovaj vikend slijedi update. ;) dakle, svakome jedna reprezentativna slika ili vishe slika svakome? pitam zato jer tbred ima valjda vech 7 slika. :D ;) |
Pa zakaj ne bi bilo više slika? Ljudi se mijenjaju. A i netko može biti u više izdanja (pijan, trijezan, pospan...). :D
|
super vam je ovo sa zasebnom stranicom sa slikama. stavljam link na nju odmah u sig:beer:
|
stranica updateana, dodani: voki, panorama (as a boy) :p , rendula.
a tbred neka se odluchi shto zheli da stavim gore jer ovako ima vec 7 slika. :D ;) |
Citiraj:
|
eve ga, metnija san te. :D
|
*
|
evo i mene...
uspio sam ukrast malo prometa od škole pa da dođem na PCE... dakle slike će se updejtati na stranicu, a na ovaj topic ću također updejtati slike ako bude potrebno, samo sada nemam vremena, kad dođem kući ondaću sredit |
evo i sa današnjeg mitinga
sniperwolf, ja, acer, i pogi... http://img366.imageshack.us/img366/4651/riekipa9eb.jpg |
ko pije colu? vjerovatno sniper!
sada sam se taman vratio sa koncerta, vrat me boli i idem spavat... Rock Flock :smoke: |
evo da uploadam još jednu sliku dok sam još u stanju...
inače ova cura samnom je basistica iz grupe Rock Flock |
bari to crash... :D ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo jednom si mlad... kak sam se polomio, vrat mi se ukočio... born to be wild: CoolRamb @panorama :beer: |
Jel ima ta cura sestru? :D
|
ima!:D
|
Ne loše mogu reći... ako bude ona ili sestra dolazila u Ri ili okolicu, neka se javi ;)
|
šta je dečiki? jese se zagrijali?:D
evo vam slika još jedne.. inače to je pjevačica i gitaristkinja |
Šta da kažem nego dobar bend! Kad sviraju u Rijeci? :D
|
možda bi mogli nešto sredit...
inače bend je iz Požege (cure su iz pleternice, bubnjar iz PŽ) i sada imaju "turneju" po slavoniji:cool: |
Crash ne puštaj to iz ruku... :) Slatka mala... :beer:
|
Citiraj:
:beer: EDIT: ah što volim kad je besplatno...:p http://img151.imageshack.us/img151/920/hpim13877sv.jpg |
Citiraj:
|
baš naprotiv... dobili smo piće i pare... da i putne troškove...
i da cure bome znaju svirat ( i dečko-bubnjar) ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jao dečki al smo perverzni....
i da cure su zauzete!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:25. |