![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
milja je miljon
hiljada je tisuću :D |
Citiraj:
https://prnt.sc/gicz80BM8HOR |
Citiraj:
|
Napokon sam do kraja pogledao Drive to survive.
Ova zadnja sezona je čisti PR za Red Bull, ali i dalje nisu uspjeli Hornera ne prikazati kao šupka. Koliko god se trudili da ga spase i prikažu kao super dragog obiteljskog čovjeka nakon one afere, govor tijela svih u njegovoj blizini je takav kao da se svima gadi. |
|
Kako gledati "besplatno".... Tako da "platite" VPN...
:) :)... |
Citiraj:
Kužim da zarađuju od toga, ali trebali bi malo bolje napisati reklamu. F1 je itekako dostupna u HR i to za manju cijenu nego ovaj VPN. A ovaj britanski kanal kojeg spominju ima pravo na Silverstone i highlights drugih trka... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Citat: Citiraj:
|
Ima li gdje već upisan cijeli kalendar za formulu da mogu ubaciti u svoj google kalendar? Zna se dogoditi da zaboravim.
Ako nema onda ću sam unositi... Tnx Edit: Našao ima na njihovim stranicama. |
problem je što je prije taj kalendar javljao po defoltu pol sata prije notifikacijom, sad mi ne javlja, probo sam hrpu kalendara s gugla ali ni jedan nema da mi šalje obavijest
na kraju za to koristim F1TV app, podsjeća na treninge, kvale, trku |
nez, meni fuljavi salje notifikacije sa google kalendara kojeg sam uveza sa f1 stranica
|
Yuki Yuki, šta ti je to trebalo :)
https://i.postimg.cc/nCRDsTZ4/IMG-9478.jpg Rano je za reći još, ali ne izgleda dobro |
Na FP1 je bio 6ti
|
fp2 zanemarit, sto red flegova
|
Yuki u FP2 nije uspio clean krug odvozit na softu, najbolji krug mu je na hard gumama, za sad bi to ignorirao. FP1 je bio solidno blizu Max-u.
Sa druge strane, Doohan ga zakucao u zid, sretno mehanicarima koji danas nabijaju prekovremene :D |
…
LAW -14 TSU - 15 Hadjar u Q3 :lol2: Bit će na kraju kako sam i rekao, uskoro i on u RB |
A prva runda Tsunoda bio odmah iza Verstappena, mislim 5.
|
Citiraj:
|
Koja dosada od utrke
|
Čestitke Maxu, odlično odrađeno ali da, dosada od trke... Kako će tek biti kad ukinu DRs...
Najjače mi je bilo u cool down roomu kad su pustili higlightse i nakon 5-6 stvari i Oskar kaze onako hladno u stilu ".i to je to?"... :) |
Stvarno dosadna utrka, svaka cast Maxu i RB-u.
|
Jedno jedino zanimljivo događanje na stazi i prijenos i to uspije zajebati.
Svaka cast fom :chears: |
dosada da, 10 vatrogasnih vozila nek šmrkom prelije po stazi negdje 20 krugova pred kraj i eto zabave :D
|
Sreća za organizatore Suzuke je bila kisha prije starta koja ja namocila travu. Inače bi imali jedno 2-3 crvene zastave da ugase travu :).
|
Citiraj:
Mislim da je to u Osijeku i okolici uvriježenu kad kažu došlo je milju tzv tisuću... I da ako gledaš talijanski dio gdje je tisuća prevedno kod njih mille |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |