![]() |
https://preporucamo.com/gta-vi-pri-c...-nismo-nadali/
Potvrđeno od Rockstara da izlazi za PS5 ove godine... Što znači da se kupuje prvi PS u životu. |
ja vidim hrpu ''navodno'', ''čini se'', definitivno ne vidim nikakvu potvrdu od Rockstara, just sayin' :D
mislim, od početka je najavljen za 2025, tak da za sada je tako |
Možda bude release date 2025 s odgodom za kraj 2026, to da.
|
Citiraj:
Sljedeće "ekskluziva" mu je da nVidia na CES-u 2025. službeno potvrđuje, predstavlja i najavljuje RTX 5000 seriju.:fiju: |
|
Za božić enchaned remastered gta 5 verzija umjesto gta 6,čisto da upotpune
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
biće taman PS6 bundle :D
|
Citiraj:
Ne ne, mora izaći na PS5 da bi onda mogli Remastered prodati na PS6 još jednom :D |
Izlazak u Svibnju mi ipak zvuči malo čudan, na ljeto obično miš ne izlazi. Meni to nekak smrdi na još jednu odgodu prema zanjem kvartalu 2026. Jer to je prime time za izlazak igara
|
Vodi računa da ja petica generirala profit preko 10 godina dok je staro pravilo da 90% prodaje bude u prvih 7 do 10 dana. Ne opterećuju se oni (po meni) previše sa samim datumom izlaska igre.
|
Prime time za izlazak GTA igre je bilo kad.
|
Opet će izdati jednu od najprodavanijih igara ikad i briga ih, iskreno nisam ni očekivao da neće pasti barem jedna odgoda, ipak je to GTA.
|
Znaci za PC izlazi 2027me. Mozda 2028. Doslovno su mogli cekat PS6.
Moguce da ih je pomjerio switch 2. Sad ce tu izdati GTA5 70$ naprednu verziju da uzmu koliko jos mogu a onda godinu poslije GTA6. |
Jel realno ocekivat PS6 u 2026-toj?
Ak bu ipak GTA6 izaso prvo na PS5 Pro kaj ocekivat, 4K 30 il 60fps? |
Citiraj:
|
Na PC-u vjerojatno 2028. kada i nove konzole.
|
|
Primjećujem kako ima mnogo guženja. Što mi ne smeta.
|
Sad samo treba ne umrijet do 5mj. 2026 :goood:
|
I složiti komp koji će to vrtiti. :D
|
U 2026toj to kompa ne bude vidjelo.
|
Kad su ga već odgodili, bar da nam trailer onda daju, da imamo što gledat dok ne izađe :lol2:
|
Za komp...bit će dobro ako izađe 2027. :D
Kod GTA V je izašla poboljšana verzija za PS4, a onda se čekalo još par mjeseci na PC. |
Citiraj:
Igrat će se na PS. :) Samo je pitanje kojem. :D |
Ovo ce na PS5 biti patnja igrati. A nema sanse kupiut PS5 PRO samo radi jedne igre. A PC je nece vidjeti godine dana znaci.. loss - loss..
|
Citiraj:
Btw. Trailer 2 izgleda vrhunski. Imam filing da Rockstar nece razocarati. Ovo ce biti senzacija i spektakl poput RDR2. |
|
Citiraj:
Dobro izgleda trailer. |
Ma bit će top igra, barem meni, jer sam fan GTA od kad sam pican bio i u svakome sam uživao do sada....kod mene je Pro već spreman, kada izađe na PC taman mi dođe još jednom odigrat :D
|
Ma do kraja 2027. možete ovo zaboraviti za PC, trebaju se konzole prvo namiriti, ne jebu nas PCaše ni pol posto. Ajde možda 1%.
Nego jeste vidjeli slike? Po viđenom mapa se čini jako velikom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |