![]() |
Citiraj:
Hahahaha, genijalno :D:D:D |
https://cdn.discordapp.com/attachmen...z2tnq5do81.png
(ne flejmam, nemojte se vrijeđat, nemojte me razapet, zajebancija, itd. itd. N H F, itd.) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mladen Grdović je proročanski već prije nekoliko godina otpjevao “Crveni Ferrari juri kroz noć”, očigledno je čovjek imao viziju ove sezone |
Budemo vidili koliko ce dugo merc bit u problemima. Ali Bottas ispred Russella, joj :D
K-Mag isto u Q3, prejako haha... uzmes Mazepinove pare, na bolid koji on vozi ne trosis pare i pustis da bude zadnji. Razvijes auto, das mu nogu i pustis Magnusena da odradi posao... Steiner stvarno big brain lik haha... |
Citiraj:
Jedan streama preko mobitela (jer Samsung TV nema app :-) ), a drugi stream preko firesticka. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Žao mi je da je Mick izgubio bolid na jednom zavoju, bio bi i on u Q3 ušao
Prosječna pozicija po proizvođaču motora: Code:
Ferrari - 7.33 |
Razvoj motora se navodno već zamrznuo osim MGU-K.
|
Zanimljivo ce biti na startu ali nekako mislim da Ferrari nece moci parirati RBu u race paceu.
Meni se cini da Mercedes motoru opcenito nepasu spori zavoji tj. kao da razvija okrenti moment drugacije i tu ga muce spori zavoji (plus McLaren ima problem sa kocnicam koje jos nisu rjesili) jer 6 Merc motora (3 ekipe - Aston, McLaren, Williams) su na dnu. Da je samo do sasije/aerodinamike onda bi bilo vise razlike jer Aston, McLaren i Williams imaju jako razlicitu sasiju ali isti motor. Bottas sigurno uziva sto je ispred Russela (koji je napraviogresku u prvom sektoru pa je izgubio 7-8 desetingi). Gledao sam interview sa Magnussenom i covjek uziva skoro ko "proposing" (morsko prase) :) :)..... BTW F1Pro sa sideloadanom aplikacijom sa Githuba je uzivancija na TVu gledat (mozes gledati iz pozicije bilo kojeg vozaca, dvije verzije komentatora, 6 jezika (ili bez komentara), pozicije na stazi, vremena po se ktorima.... Kvaliteta slike (za samo 1920*1080) je jako dobra (pustjau 6Mbit stream) i sve to sa dlajinskim od TVa bez streamanj/castanja i spajanja laptopa/tableta.... Doduse na tabletu si otvorim vremena po sektorima ali ovo bi bilo idelano gledati sa 3 TVa (lijevo sektori, sredina utrka i desno pozicije na stazu/povremeno driver cam :)) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema za tizen, samo za android/google tv.
|
Svi s Mercedesovim motorom pri kraju poretka po speed trapovima. Možda ih je prelazak na E10 gorivo više pogodio nego druge...
https://www.fia.com/sites/default/fi...speeds_v01.pdf |
Citiraj:
|
Drago mi vidit ferrari ponovo na vrhu.
Reko bi RB, Fer tu negdje, mečka puno slabije od očekivanog, rest of field daleko al podjednaki Ako se mečka popravi bit ce 3 ekipe za naslov Pitanje kako ko gume cuva, i kakav je pace utrke |
Ima li kakav ok stream? Sad vidim da su debili sa Terrakoma maknuli SK HD.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.apkmirror.com/apk/formul...load/download/ |
Pozdrav,
dal ima neki naš live stream koji bi mogao nariktati starcima jer oni neznaju engleski pa im nije zanimljivo gledati SkySport F1? pozz |
Max vec poceo kmecati hahaha
|
najs najs, to se traži
|
Ferari brzi od RB. To se sad definitivno vidi kad Max nema DRS koliko ovaj odmice.
|
Bottasa i dalje jebu pretjecanja :)
Inace, dva pitanja, jer nisam bas pohvatao: 1. sto se desilo Bottasu u prvom krugu? Neki problemi ili? 2. kako je McLaren toliko los? Isto, Sainz malo razocaranje, 10+s vec iza Leclerca. |
Fulali su gume. Max je trebao na medium.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
baš mi je užasno ovo da se nakon pit-a nemožeš utrkivat nego moraš zagrijavat gume, jebate odluka za grijače i ko ju donese
|
Citiraj:
|
aaaaaaand evo safety cara da sjebe poredak as usual
|
Aaa koji sreckovic Verstapen jel realno ovo
|
Ovo je sad da nezaboravi zadnju pobjedu :D
|
Izgleda da nije bilo do Hamiltona, nego je normalno da svjetski prvak kmeci :) Al jebiga, bas ga je pogodilo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |